Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Μετά τη γνωστή μασατζού, γυρεύοντας πάτε να μη σας μιλάει και άλλη κοπέλα στο site :rolleyes:
Γιατί το λες αυτό; εγώ μιλάω γενικά και θεωρητικά. Δεν ξέρω καν την κυρία για την οποία μιλά ο νηματοθέτης. Όσο για την κυρία Τέα, απλώς με αδίκησε, αλλά μέσα της ξέρει ότι ο Καπετάνιος μίλησε την γλώσσα της αλήθειας.
Φευ, κύριε! Φευ!!!
Ήταν όμως ένα ένθετο παίγνιον εις την εικονικήν ερωτικήν ζωήν μου, το οποίο ουδόλως με απασχολεί πλέον.
Η πραγματικότης είναι ασυγκρίτως καλυτέρα της εικονικότητος.
Αν κρίνω από την δασκάλα του σκι με την οποία κάνετε παρέα, θα πω ότι έχετε δίκιο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795
1703745118035.png

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Αφήσατε το κορίτσι να πάει στην τουαλέτα;
Όχι!
Έχω φύγει από σαλέ και έχω πάει για καφέ. Εδώ είναι 7:35. Ξυπνάει γύρω στις 8.
Προσέχω, κύριε, πλέον. Πάρα πολύ.
Μετά το ατυχές συμβάν της Ανοίξεως ...
Οκτάκις φευ!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795
Όχι!
Έχω φύγει από σαλέ και έχω πάει για καφέ. Εδώ είναι 7:35. Ξυπνάει γύρω στις 8.
Προσέχω, κύριε, πλέον. Πάρα πολύ.
Μετά το ατυχές συμβάν της Ανοίξεως ...
Οκτάκις φευ!
Ανταλλακτηρια συναλλάγματος δεν έχει εκεί; Μηπως βρείτε καμμία "καλή ισοτιμία" ελβετικού Φράγκου και ευρώ.:grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Ανταλλακτηρια συναλλάγματος δεν έχει εκεί; Μηπως βρείτε καμμία "καλή ισοτιμία" ελβετικού Φράγκου και ευρώ.:grin:
Δεν το έχω καν ψάξει.
Όλα είναι κάτι παραπάνω από τέλεια εδώ.

Δεν ξέρω ...

Μπορεί όταν επιστρέψουμε, να προβώ εις κατάθεσιν ψυχής ... αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα όπως είναι αυτές τις μέρες εδώ...!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Δεν το έχω καν ψάξει.

Δεν ξέρω ...

Μπορεί όταν επιστρέψουμε, να προβώ εις κατάθεσιν ψυχής ... αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα όπως είναι αυτές τις μέρες εδώ...!
Να προσέχετε αγαπητέ νηματοθέτη. Πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες μας έχουν προειδοποιήσει σχετικώς. Ο φίλος μας ο Αρίστος, ο Ανπλάγκντ, πλήρωσε το τίμημα πρόσφατα και τώρα μαζεύει πετραδάκια στον Πέοντα μονολογώντας ιστορίες για φαντάσματα.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Να προσέχετε αγαπητέ νηματοθέτη. Πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες μας έχουν προειδοποιήσει σχετικώς. Ο φίλος μας ο Αρίστος, ο Ανπλάγκντ, πλήρωσε το τίμημα πρόσφατα και τώρα μαζεύει πετραδάκια στον Πέοντα μονολογώντας ιστορίες για φαντάσματα.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795
Δεν το έχω καν ψάξει.

Δεν ξέρω ...

Προσεχτε. Όπως είχα πει κάποτε στην επί 13 χρόνια ερωτική μου συντροφό στο νησί, "σε αγαπάω, αλλά κάνω μεγάλη προσπάθεια να μην σε ερωτευτώ".

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
Προσεχτε. Όπως είχα πει κάποτε στην επί 13 χρόνια ερωτική μου συντροφό στο νησί, "σε αγαπάω, αλλά κάνω μεγάλη προσπάθεια να μην σε ερωτευτώ".
Γίνεται να καταβάλει κανείς προσπάθεια για να ερωτευτεί;
Η προσπάθεια είναι ίσως, από τα λίγα που δεν χρειάζονται για να συμβεί κάτι τέτοιο.
Αντίστοιχα, γίνεται να καταβάλει κανείς προσπάθεια, για να μην ερωτευτεί;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795
Η προσπάθεια είναι ίσως, από τα λίγα που δεν χρειάζονται για να συμβεί κάτι τέτοιο.
Ζούμε το παραμύθι μας με παιχνίδια που παίζει το μυαλό μας.
Ερωτήματα που δεν υπάρχει απάντηση.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Πραγματικά, έχεις παρά πολλές απορίες για μούτσος, Ωρίωνα. Δεν πιστεύω να είσαι κανένας ακαδημαϊκός και να μας δουλεύεις, ε;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795
Πραγματικά, έχεις παρά πολλές απορίες για μούτσος, Ωρίωνα. Δεν πιστεύω να είσαι κανένας ακαδημαϊκός και να μας δουλεύεις, ε;
Καπετάνιε και εγώ έχω κάποιες απορίες που δεν μπορεί να μου τις λύσει κανένας ακαδημαϊκός μέχρι τωρα.
1.Στην ψηφοφορία της μαλακίας, εμείς που δεν θα βγούμε πρώτοι, είμαστε καλύτεροι μαλακες από τον πρώτο; Η χειρότεροι;
2. Η πουτσα μου ταλαιπωρεί το χέρι μου, η, το χέρι μου την πουτσα μου;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Καπετάνιε και εγώ έχω κάποιες απορίες που δεν μπορεί να μου τις λύσει κανένας ακαδημαϊκός μέχρι τωρα.
1.Στην ψηφοφορία της μαλακίας, εμείς που δεν θα βγούμε πρώτοι, είμαστε καλύτεροι μαλακες από τον πρώτο; Η χειρότεροι;
2. Η πουτσα μας ταλαιπωρεί το χέρι μας, η, το χέρι μας την πουτσα μας;
1.Είμαστε μαλάκες μεν, αλλά σπάνιοι. Γι' αυτό και πατώνουμε.
2.Η πούτσα μας ευθύνεται, καθότι , ως κεφαλή, έχει μέσα της όλη την φαιά ουσία μας, ευγενικέ γέροντα .

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πάντως, (μια που έγινε αναφορά στο θέμα), μετά από αυτή την ατυχή μη εμπειρία που είχα ( " ερωτεύθηκα" πολύ έντονα μια κυρία που δεν ανταποκρίθηκε) κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η ένταση του συναισθήματος εξαρτάται και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάποιος. Δηλαδή, υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην δημιουργούνταν μέσα μου τόσο έντονη χημεία για την κοπέλα. Είναι συναίσθημα που η ένταση του επηρεάζεται από τους τύπους της προσωπικότητας των εμπλεκομένων, και τις καταστάσεις στη ζωή του καθενός από αυτών.
Μου έχει ξανασυμβεί στο μακρινό παρελθόν ανάλογη περίπτωση, την οποία έκανα καιρό να ξεπεράσω . Τώρα που μεγάλωσα (35) , συνήλθα πιο γρήγορα..
Και όπως ξαναειπα: δε θέλω πλέον πολλά - πολλά με το γιο της Αφροδίτης, τον έρωτα..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
Πάντως, (μια που έγινε αναφορά στο θέμα), μετά από αυτή την ατυχή μη εμπειρία που είχα ( " ερωτεύθηκα" πολύ έντονα μια κυρία που δεν ανταποκρίθηκε) κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η ένταση του συναισθήματος εξαρτάται και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάποιος. Δηλαδή, υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην δημιουργούνταν μέσα μου τόσο έντονη χημεία για την κοπέλα. Είναι συναίσθημα που η ένταση του επηρεάζεται από τους τύπους της προσωπικότητας των εμπλεκομένων, και τις καταστάσεις στη ζωή του καθενός από αυτών.
Μου έχει ξανασυμβεί στο μακρινό παρελθόν ανάλογη περίπτωση, την οποία έκανα καιρό να ξεπεράσω . Τώρα που μεγάλωσα (35) , συνήλθα πιο γρήγορα..
Και όπως ξαναειπα: δε θέλω πλέον πολλά - πολλά με το γιο της Αφροδίτης, τον έρωτα..
32 δεν ήσουν πέρυσι; :think:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Χρειάζεται προσπάθεια για να μην ερωτευθεις, όταν το άλλο άτομο σου ανακινεί έντονα συναισθήματα, είναι " ερωτευσιμο" .. ( προσωπικά δεν μπορώ να αντισταθώ στο συγκεκριμένο συναίσθημα - έρχεται αθόρυβα, εγκαθίσταται μέσα μου και το κατςλαβαινω όταν ήδη έχω μπει στο ναρκοπέδιο..)
Συχνά κάνουμε σχέσεις με άτομα που ναι μεν συμπαθούμε, αλλά δεν είμαστε "ερωτευμένοι"..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom