κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.894
- Πόντοι
- 19.795
35 ρε Άριστο; 35; Και το λες έτσι, απότομα, σε εμάς τα γεροντακια, αντί να το φέρεις σιγά -σιγα;
Ναι αλλά με την Αφροδίτη θέλεις...Πάντως, (μια που έγινε αναφορά στο θέμα), μετά από αυτή την ατυχή μη εμπειρία που είχα ( " ερωτεύθηκα" πολύ έντονα μια κυρία που δεν ανταποκρίθηκε) κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η ένταση του συναισθήματος εξαρτάται και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάποιος. Δηλαδή, υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην δημιουργούνταν μέσα μου τόσο έντονη χημεία για την κοπέλα. Είναι συναίσθημα που η ένταση του επηρεάζεται από τους τύπους της προσωπικότητας των εμπλεκομένων, και τις καταστάσεις στη ζωή του καθενός από αυτών.
Μου έχει ξανασυμβεί στο μακρινό παρελθόν ανάλογη περίπτωση, την οποία έκανα καιρό να ξεπεράσω . Τώρα που μεγάλωσα (35) , συνήλθα πιο γρήγορα..
Και όπως ξαναειπα: δε θέλω πλέον πολλά - πολλά με το γιο της Αφροδίτης, τον έρωτα..
Ούτε εγώ μπορώ να το χαλιναγωγήσω ή να το πιέσω να μου συμβεί.Χρειάζεται προσπάθεια για να μην ερωτευθεις, όταν το άλλο άτομο σου ανακινεί έντονα συναισθήματα, είναι " ερωτευσιμο" .. ( προσωπικά δεν μπορώ να αντισταθώ στο συγκεκριμένο συναίσθημα - έρχεται αθόρυβα, εγκαθίσταται μέσα μου και το κατςλαβαινω όταν ήδη έχω μπει στο ναρκοπέδιο..)
Συχνά κάνουμε σχέσεις με άτομα που ναι μεν συμπαθούμε, αλλά δεν είμαστε "ερωτευμένοι"..
Καλά και εσείς, μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς...35 ρε Άριστο; 35; Και το λες έτσι, απότομα, σε εμάς τα γεροντακια, αντί να το φέρεις σιγά -σιγα;
Μόνο με την Αφροδίτη, χωρίς το παλιόπαιδοΝαι αλλά με την Αφροδίτη θέλεις...
Δεν θα το αναγνωρίσετε;Μόνο με την Αφροδίτη, χωρίς το παλιόπαιδο
Όχι , δεν είναι δικό μου ..( νομίζω είναι του Άρεως..)Δεν θα το αναγνωρίσετε;
Σιγά μην είναι και του Ηρακλέως2323Όχι , δεν είναι δικό μου ..( νομίζω είναι του Άρεως..)
Μα και εσείς Αρις(ταρχος)είστε.Όχι , δεν είναι δικό μου ..( νομίζω είναι του Άρεως..)
Εκείνος ο αντιπαθής που πρόλαβε και έσπειρε τον ψυχασθενή γόνο του, είναι με ητα ( η) στο τέλος..( ίσως για αυτό έφαγα ήττα...)Μα και εσείς Αρις(ταρχος)είστε.
Μα και εσείς Αρις(ταρχος)είστε.
Τωρα θυμηθηκες να πεις τα καλαντα στον παππου;;;; Αργησες. Μια κατοσταρου που ειχα φυλαγμενη την εδωσα σε ενα ορφανο κοριτσακι, χθες, που μου ειπε τα καλαντα σε ενα ελαιοτριβειο.
Ο Θειος σε αφησε στο ποδι του, να πηγαινεις για τειο και για μπιριμπα την κυρια Ιωαννα.ο ενας ελβετιες ο αλλος καραβαικες με καταστρεψατε ΥΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ!!!!!
ΠΕΝΟΜΑΙΟ Θειος σε αφησε στο ποδι του, να πηγαινεις για τειο και για μπιριμπα την κυρια Ιωαννα.
Επίσης αγαπητέ!Μας αρέσουν οι αναφορές σας στο midnight in Paris(?) του κυρίου Allen και στον κύριον Charles Dickens (υποθέτω).
Υγιαίνετε και Ευτυτείτε κατα το δυνατόν.