Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Πάντως, (μια που έγινε αναφορά στο θέμα), μετά από αυτή την ατυχή μη εμπειρία που είχα ( " ερωτεύθηκα" πολύ έντονα μια κυρία που δεν ανταποκρίθηκε) κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η ένταση του συναισθήματος εξαρτάται και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάποιος. Δηλαδή, υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην δημιουργούνταν μέσα μου τόσο έντονη χημεία για την κοπέλα. Είναι συναίσθημα που η ένταση του επηρεάζεται από τους τύπους της προσωπικότητας των εμπλεκομένων, και τις καταστάσεις στη ζωή του καθενός από αυτών.
Μου έχει ξανασυμβεί στο μακρινό παρελθόν ανάλογη περίπτωση, την οποία έκανα καιρό να ξεπεράσω . Τώρα που μεγάλωσα (35) , συνήλθα πιο γρήγορα..
Και όπως ξαναειπα: δε θέλω πλέον πολλά - πολλά με το γιο της Αφροδίτης, τον έρωτα..
Ναι αλλά με την Αφροδίτη θέλεις...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
Χρειάζεται προσπάθεια για να μην ερωτευθεις, όταν το άλλο άτομο σου ανακινεί έντονα συναισθήματα, είναι " ερωτευσιμο" .. ( προσωπικά δεν μπορώ να αντισταθώ στο συγκεκριμένο συναίσθημα - έρχεται αθόρυβα, εγκαθίσταται μέσα μου και το κατςλαβαινω όταν ήδη έχω μπει στο ναρκοπέδιο..)
Συχνά κάνουμε σχέσεις με άτομα που ναι μεν συμπαθούμε, αλλά δεν είμαστε "ερωτευμένοι"..
Ούτε εγώ μπορώ να το χαλιναγωγήσω ή να το πιέσω να μου συμβεί.
Ή μου τυχαίνει ή δε μου τυχαίνει.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πολύ παλιά πριν 20 χρόνια ( στα 15 μου) είχα ρίξει μια ματιά στο " περί έρωτος" του αρχαίου σοφού, του Πλάτωνα. Αν κατάλαβα καλά, κι αν θυμάμαι καλά , έλεγε ότι υπάρχουν δύο είδη έρωτα: α ποιότητα και β ποιότητα. Ο α ποιότητας είναι αυτός με τα έντονα συναισθήματα ( τύπου Ρωμαίου και Ιουλιέτας) και ο β ποιότητα αυτός που γίνεται ένας σεξουαλικός δεσμός χωρίς τα εντονα συναισθήματα του πρώτου τύπου
Ας με διορθώσει οποιος ξέρει

Τελευταία τροποποίηση:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
35 ρε Άριστο; 35; Και το λες έτσι, απότομα, σε εμάς τα γεροντακια, αντί να το φέρεις σιγά -σιγα; :confused:
Καλά και εσείς, μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς...
Ο Αρίστος είναι γνωστός παραμυθάς. Εδώ λέει ότι ο Πέοντας είναι παραπόταμος.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.238
Πόντοι
3.846
Φιλοσοφική διάθεση αλλά και διάθεση αυτοκριτικής όσο ετοιμαζόμαστε να βάλουμε έναν ακόμη χρόνο στην πλάτη μας.

Και μην ξεχνάτε ψηφιακοί μου συνδαιτημόνες. Η επιστήμη είναι προορισμένη να απαντά ερωτήματα και η τέχνη να τα δημιουργεί.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.894
Πόντοι
19.795
Τωρα θυμηθηκες να πεις τα καλαντα στον παππου;;;; Αργησες. Μια κατοσταρου που ειχα φυλαγμενη την εδωσα σε ενα ορφανο κοριτσακι, χθες, που μου ειπε τα καλαντα σε ενα ελαιοτριβειο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.894
Πόντοι
19.795
ο ενας ελβετιες ο αλλος καραβαικες με καταστρεψατε ΥΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ!!!!!
Ο Θειος σε αφησε στο ποδι του, να πηγαινεις για τειο και για μπιριμπα την κυρια Ιωαννα.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom