Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πάντως αυτές τις μέρες έκανα βόλτα το βράδυ ( ανατολικά) και εκεί που περπατούσα έξω από ένα παλιό σπίτι, ακούω μια φωνή: " που πας, έλα σε μας" πήγα και ξαφνικά το τοπίο άρχισε να αλλάζει , έγινε μεσημέρι και βρέθηκα σε ένα καμπαρέ του 18 αιώνα..έκατσα μια βδομάδα, όταν γύρισα ήταν σαν να πέρασαν 5 λεπτά ( οσο μια συνηθισμένη μου συνεύρεση)
( Μιλώντας για φαντάσματα)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
Εμένα αυτές τις μέρες με επισκέφτηκαν όλα τα φαντάσματα: του απωτατου παρελθόντος, του κοντινού παρελθόντος και ας πουμε του παρόντος..( του μέλλοντος όχι, μάλλον δενπροβλέπεται άλλη αισθηματική περιπέτεια..)
Άσχετο. Είπα να δω αυτήν την ταινία που έχεις δει 8 φορές και την έχει βάλει ο Jimmy στο avatar. Την είχα δει τελικά, όταν είχε πρωτοβγεί απλώς, δεν αναγνώρισα τον τίτλο στα γερμανικά. Πολύ ωραία τανία, όντως.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
Πάντως αυτές τις μέρες έκανα βόλτα το βράδυ ( ανατολικά) και εκεί που περπατούσα έξω από ένα παλιό σπίτι, ακούω μια φωνή: " που πας, έλα σε μας" πήγα και ξαφνικά το τοπίο άρχισε να αλλάζει , έγινε μεσημέρι και βρέθηκα σε ένα καμπαρέ του 18 αιώνα..έκατσα μια βδομάδα, όταν γύρισα ήταν σαν να πέρασαν 5 λεπτά ( οσο μια συνηθισμένη μου συνεύρεση)
Δεν μπορεί να γίνει και κάτι αντίστοιχο στον Πέοντα, να σου μεγαλώνει η μικρή θέληση, για μια εβδομάδα, γαμώτο;
Όλα ανάποδα.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Screenshot_2023-12-27-19-18-39-503_com.android.chrome.jpg
πεταει το νήμα.. αρέσουν οι χαζομάρες στον κόσμο

Συνημμένα

• Screenshot_2023-12-27-19-18-39-503_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-27-19-18-39-503_com.android.chrome.jpg
    809,9 KB · Εμφανίσεις: 36

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Εμένα αυτές τις μέρες με επισκέφτηκαν όλα τα φαντάσματα: του απωτατου παρελθόντος, του κοντινού παρελθόντος και ας πουμε του παρόντος..( του μέλλοντος όχι, μάλλον δενπροβλέπεται άλλη αισθηματική περιπέτεια..)
Μας αρέσουν οι αναφορές σας στο midnight in Paris(?) του κυρίου Allen και στον κύριον Charles Dickens (υποθέτω).
Υγιαίνετε και Ευτυτείτε κατα το δυνατόν.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Δηλώ επίσης την έντονον ανησυχίαν μου επί της συνεχιζόμενης και παρατεταμένης απουσίας του δεδηλωμένου εχθρού μου, κ. Isnogood [πρώην Roger Rabbit και πρώην Excalibur].

Αναρωτώμαι εάν θα πρέπει να εκδώσω Silver Alert. Αλλά από την άλλη σκέπτομαι ότι το silver Alert είναι για τους ηλικιωμένους. Διά τούτο θα πρέπει να εκδώσω Ultra Super Silver Alert...!

Υ.Γ.1. Ο γείτονάς του [όμορος Δήμος εις το Λεκανοπέδιον] έχει κάποιο νέο του ή δεν προλαβαίνει να κάνει κάτι εξαιτίας των μονίμων αναζητήσεών του δια συνουσίαν;;;

Υ.Γ.2. Και ευτυχώς που ο γείτονάς του αναλώνει τον περισσότερον χρόνον του εις την αλλοδαπήν, συνευρισκόμενος με τα εκεί θήλεα. Αλλιώς θα έπρεπε όλοι να κυκλοφορούμε όχι με τσίγκινα αλλά με ατσάλινα σωβρακάκια ... Φευ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Ενα μικρο δειγμα των μουσικων προτημισεων μου σε πιο sexualised version λογω αφιερωσης σε δυο εξεχοντα μελη της κοινοτητας . Το μεν πρωτο στον κο Κωλογερο με ασιατικα γενικα αλλα οχι Ταιλανδεζικα babes (btw αυτοι οι γαμημενοι Ιαπωνες οτι βαλουν στο μυαλο τους το κανουν καλυτερο και απο original πχ Ουισκι ). Το δε δευτερο στον Κο Αλεξ με την εξομολογηση (το εχει το νημα) οτι και εμενα η πρωτη και μονη virtual γκομενα ηταν Κολομπιανα πριν αμνημονευτων χρονων μεσω καποιου site που ουτε θυμαμε ποιο αλλα θυμαμε ηταν πιο ευκολο να στελνουμε email, τοτε που οι νηγηριανοι εκαναν απατες μεσω φαξ (αληθεια αυτο, προυπηρχαν του ιντερνετ) και οι κοπελλες ηταν πραγματικες και αληθηνες και καποιου επιπεδου λογω τεχνικων γνωσεων που απατουντο για να σερφαρεις (ειχε βρει κσι τροπο και μου εστελνε μεσω ενος Ελληνα δωρακια και εννοητε οτι εστελνα και εγω ) - πολυ καλο παιδι - αγνες εποχες που καμια σχεση δεν ειχαν με τον ινσταγραμμικο σουγκαρνταντισμο της εποχης μας.... φευ εις την Μπογκοτα, Μεντεγιν , Καλι κλπ Muheres latinas per siempre mi hermano .

κ. Baoobab,
απέστειλα το λινκ της αναρτήσεώς σας προς τον κ. Alex71 και θεωρώ ότι αυτός θα εκτιμήσει δεόντως την ανάρτησίν σας!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Στο μεταξύ η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ μας συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και υπάρχει λυσσαλέα μάχη για την πρωτιά!
Λήγει σε 2 ημέρες!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
2.536
Πλην όμως θυμάμαι ακόμη ότι περιείχε πολλά αποσπάσματα από τον Μικρό Πρίγκηπα. Είναι εκπληκτικό βιβλίο!!!

Μάλιστα όταν εκκίνησα το γνωστό εις πολλούς και [τελικώς] ατυχές φλερτ μου προς την κα. Ιωάννα [βλ. διπλανό νήμα], της είχα αποστείλει σχετικό απόσπασμα από το βιβλίο αυτό. Φευ όμως! :grin:
Αν της είχατε αποστείλει απόσπασμα από το "Πούτσα και Ξύλο" του Αντονέν Αρτώ ίσως να σας είχε δει με άλλο μάτι. Είναι μυστήρια και απρόβλεπτη η καρδιά της γυναικός.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795
Δηλώ επίσης την έντονον ανησυχίαν μου επί της συνεχιζόμενης και παρατεταμένης απουσίας του δεδηλωμένου εχθρού μου, κ. Isnogood [πρώην Roger Rabbit και πρώην Excalibur].

Αναρωτώμαι εάν θα πρέπει να εκδώσω Silver Alert. Αλλά από την άλλη σκέπτομαι ότι το silver Alert είναι για τους ηλικιωμένους. Διά τούτο θα πρέπει να εκδώσω Ultra Super Silver Alert...!

Υ.Γ.1. Ο γείτονάς του [όμορος Δήμος εις το Λεκανοπέδιον] έχει κάποιο νέο του ή δεν προλαβαίνει να κάνει κάτι εξαιτίας των μονίμων αναζητήσεών του δια συνουσίαν;;;

Υ.Γ.2. Και ευτυχώς που ο γείτονάς του αναλώνει τον περισσότερον χρόνον του εις την αλλοδαπήν, συνευρισκόμενος με τα εκεί θήλεα. Αλλιώς θα έπρεπε όλοι να κυκλοφορούμε όχι με τσίγκινα αλλά με ατσάλινα σωβρακάκια ... Φευ!
Εχθές με στραγγισε ένα κοντοπουτανο στην ημεδαπή, στανταρακι μου σε οίκο χειρομαλαξης, οπότε δεν έχετε κανένα φόβο να κυκλοφορείτε με τσιγκινα σωβρακακια. Μας φτάνουν οι πάνες της ακράτειας που φοράμε.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
Αν της είχατε αποστείλει απόσπασμα από το "Πούτσα και Ξύλο" του Αντονέν Αρτώ ίσως να σας είχε δει με άλλο μάτι. Είναι μυστήρια και απρόβλεπτη η καρδιά της γυναικός.
Μετά τη γνωστή μασατζού, γυρεύοντας πάτε να μη σας μιλάει και άλλη κοπέλα στο site :rolleyes:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096
Φευ, κύριε! Φευ!!!
Ήταν όμως ένα ένθετο παίγνιον εις την εικονικήν ερωτικήν ζωήν μου, το οποίο ουδόλως με απασχολεί πλέον.
Η πραγματικότης είναι ασυγκρίτως καλυτέρα της εικονικότητος.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.650
Πόντοι
26.096

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795
Φευ, κύριε! Φευ!!!
Ήταν όμως ένα ένθετο παίγνιον εις την εικονικήν ερωτικήν ζωήν μου, το οποίο ουδόλως με απασχολεί πλέον.
Η πραγματικότης είναι ασυγκρίτως καλυτέρα της εικονικότητος.
Αφήσατε το κορίτσι να πάει στην τουαλέτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom