Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
:sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses:
Διακρίνω ησυχία στο νήμα & νοσταλγία από τον κ. Μπλιζ δια τα κειμήλια τής τροφού αγκλις & της αξεπέραστης κυρίας Μ
Τας οποίας προσπαθεί να ξεπεράσει με την ψευδαίσθηση ερωτικών σκέψεων μετά μίας ευγενούς κυρίας του χώρου...
Συνέλθετε ολίγον κ Μπλιζ..συνέλθετε...
Φεύ .. εις Roger rabbit !!!!
Τελείως εσφαλμένο συμπέρασμα.

Η Μ είναι παρούσα και όλα δείχνουν ότι θα είναι παρούσα και στο απροσδιόριστο μέλλον μου.

Μετά της Αγγλίδος δε τροφού μου πέρασα 7 μέρες στα τέλη του Μαρτίου 2023. Βεβαίως τώρα και πάλι αρνείται την ύπαρξη μου αλλά και ο Πέτρος είχε αρνηθεί 3 φορές τον Ιησού.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πρέπει μάλλον να ξεκολλήσει κι ο νηματοθετης από τα φαντάσματα του παρελθόντος..
Τα φαντάσματα του παρελθόντος μου έχουν long before gone, κύριε.
Για αυτό η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη από στοιχειωμένα σπίτια!
:2funny:

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Ενα μικρο δειγμα των μουσικων προτημισεων μου σε πιο sexualised version λογω αφιερωσης σε δυο εξεχοντα μελη της κοινοτητας . Το μεν πρωτο στον κο Κωλογερο με ασιατικα γενικα αλλα οχι Ταιλανδεζικα babes (btw αυτοι οι γαμημενοι Ιαπωνες οτι βαλουν στο μυαλο τους το κανουν καλυτερο και απο original πχ Ουισκι ). Το δε δευτερο στον Κο Αλεξ με την εξομολογηση (το εχει το νημα) οτι και εμενα η πρωτη και μονη virtual γκομενα ηταν Κολομπιανα πριν αμνημονευτων χρονων μεσω καποιου site που ουτε θυμαμε ποιο αλλα θυμαμε ηταν πιο ευκολο να στελνουμε email, τοτε που οι νηγηριανοι εκαναν απατες μεσω φαξ (αληθεια αυτο, προυπηρχαν του ιντερνετ) και οι κοπελλες ηταν πραγματικες και αληθηνες και καποιου επιπεδου λογω τεχνικων γνωσεων που απατουντο για να σερφαρεις (ειχε βρει κσι τροπο και μου εστελνε μεσω ενος Ελληνα δωρακια και εννοητε οτι εστελνα και εγω ) - πολυ καλο παιδι - αγνες εποχες που καμια σχεση δεν ειχαν με τον ινσταγραμμικο σουγκαρνταντισμο της εποχης μας.... φευ εις την Μπογκοτα, Μεντεγιν , Καλι κλπ Muheres latinas per siempre mi hermano .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.960
Πόντοι
19.795

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.811
Πόντοι
3.786
Επειδή προβλέπω να μην με θέλει ο Κ bliz να έρθω μαζί σας στην Ται ;:confused:
Αν δεν σε θέλει ούτε ο κ.κωλό-γερος, μπορείς να πάρεις τον Αρίστο Ανπλάγκντ και να πάτε για ψάρεμα στον Πέοντα, τον παραπόταμο του Αχέροντα, στην Ήπειρο.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Αν δεν σε θέλει ούτε ο κ.κωλό-γερος, μπορείς να πάρεις τον Αρίστο Ανπλάγκντ και να πάτε για ψάρεμα στον Πέοντα, τον παραπόταμο του Αχέροντα, στην Ήπειρο.
Θα έρθετε και εσείς;

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Μουχερες Λατινας, μουχερες Ταυλανδεζας, μουχερες Γκριεγας, τοδος σον μπονιτας, περο νο παρα σιεμπρε μι αμιγο. :confused:
Σοφα τα λογια σας . Και στο κατω κστω: Λυχνου σβεσθεντος πασα γυνη Λαις (εννοητε εκτος εισαγγελεων βαλιτσων κλπ)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.960
Πόντοι
19.795
Σοφα τα λογια σας . Και στο κατω κστω: Λυχνου σβεσθεντος πασα γυνη Λαις (εννοητε εκτος εισαγγελεων βαλιτσων κλπ)
Τραυματικη εμπειρια ομως αυτο που μου ειπε το επι 13 χρονια στανταρακι μου στο νησι, οταν της ειπα τα περι λυχνου.
"Μπορει καθε γυνη να ειναι ιδια, οχι ομως και ο ανδρας":confused:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.811
Πόντοι
3.786
Τραυματικη εμπειρια ομως αυτο που μου ειπε το επι 13 χρονια στανταρακι μου στο νησι, οταν της ειπα τα περι λυχνου.
"Μπορει καθε γυνη να ειναι ιδια, οχι ομως και ο ανδρας":confused:
Εγώ, για να είμαι σίγουρος ότι με αναγνωρίζουν ακόμα και με σβηστά φώτα, φοράω πάντα το καπέλο μου.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Τα φαντάσματα του παρελθόντος μου έχουν long before gone, κύριε.
Για αυτό η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη από στοιχειωμένα σπίτια!
:2funny:
Εμένα αυτές τις μέρες με επισκέφτηκαν όλα τα φαντάσματα: του απωτατου παρελθόντος, του κοντινού παρελθόντος και ας πουμε του παρόντος..( του μέλλοντος όχι, μάλλον δενπροβλέπεται άλλη αισθηματική περιπέτεια..)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom