blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.471
- Πόντοι
- 26.096
Πολύ ωραία μουσική!!
Εγώ έμαθα για αυτά τα δέντρα, από την αναφορά σε αυτά του ντε Σαιντ-Εξυπερύ, στον Μικρό Πρίγκιπα. Τα baobab εκεί, συμβόλιζαν τους φόβους μας, τις αρνητικές μας σκέψεις που δεν πρέπει να τροφοδοτούμε κλπ.
Εξαιρετικό, κύριε!
Δηλώ συγκεκινημένος!!!
Ο Μικρός Πρίγκηπας είναι ένα αγαπημένο ανάγνωσμα. Και ο γλάρος Ιωνάθαν επίσης.
Ευρισκόμεθα εις το Νήμα της Αληθείας και της Ειλικρινείας και διά τούτο θα προβώ εις κατάθεσιν ψυχής.
Η μοναδική γυναίκα, που έχω ερωτευθεί με όλο μου το Είναι, ήταν η Αγγλίς τροφός μου.
Όταν εκείνη την αποφράδα Κυριακή [5 Ιουνίου 2011] αποχώρησε από την κοινή ζωή μας, μου άφησε ένα βιβλίο. Ο τίτλος του σε μετάφραση ήταν <Πως να αντέξεις την απώλεια αγαπημένου προσώπου> ή κάτι νοηματικά περίπου ίδιο. Σε κάποιες σελίδες του βιβλίου αυτού είχε αφήσει αποτυπώματα των χειλιών της με κραγιόν.
Διάβασα αυτό το βιβλίο. Εννοείται ότι δεν με βοήθησε και εννοείται ότι το πέταξα μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενά της, που είχαν μείνει πίσω και εννοείται ότι στην συνέχεια σκυλομετάνιωσα, που τα είχα πετάξει ... Φευ!
Πλην όμως θυμάμαι ακόμη ότι περιείχε πολλά αποσπάσματα από τον Μικρό Πρίγκηπα. Είναι εκπληκτικό βιβλίο!!!
Μάλιστα όταν εκκίνησα το γνωστό εις πολλούς και [τελικώς] ατυχές φλερτ μου προς την κα. Ιωάννα [βλ. διπλανό νήμα], της είχα αποστείλει σχετικό απόσπασμα από το βιβλίο αυτό. Φευ όμως!