Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.471
Πόντοι
26.096
Πολύ ωραία μουσική!!

Εγώ έμαθα για αυτά τα δέντρα, από την αναφορά σε αυτά του ντε Σαιντ-Εξυπερύ, στον Μικρό Πρίγκιπα. Τα baobab εκεί, συμβόλιζαν τους φόβους μας, τις αρνητικές μας σκέψεις που δεν πρέπει να τροφοδοτούμε κλπ.

Εξαιρετικό, κύριε!
Δηλώ συγκεκινημένος!!!
Ο Μικρός Πρίγκηπας είναι ένα αγαπημένο ανάγνωσμα. Και ο γλάρος Ιωνάθαν επίσης.

Ευρισκόμεθα εις το Νήμα της Αληθείας και της Ειλικρινείας και διά τούτο θα προβώ εις κατάθεσιν ψυχής.
Η μοναδική γυναίκα, που έχω ερωτευθεί με όλο μου το Είναι, ήταν η Αγγλίς τροφός μου.
Όταν εκείνη την αποφράδα Κυριακή [5 Ιουνίου 2011] αποχώρησε από την κοινή ζωή μας, μου άφησε ένα βιβλίο. Ο τίτλος του σε μετάφραση ήταν <Πως να αντέξεις την απώλεια αγαπημένου προσώπου> ή κάτι νοηματικά περίπου ίδιο. Σε κάποιες σελίδες του βιβλίου αυτού είχε αφήσει αποτυπώματα των χειλιών της με κραγιόν.
Διάβασα αυτό το βιβλίο. Εννοείται ότι δεν με βοήθησε και εννοείται ότι το πέταξα μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενά της, που είχαν μείνει πίσω και εννοείται ότι στην συνέχεια σκυλομετάνιωσα, που τα είχα πετάξει ... Φευ!
Πλην όμως θυμάμαι ακόμη ότι περιείχε πολλά αποσπάσματα από τον Μικρό Πρίγκηπα. Είναι εκπληκτικό βιβλίο!!!

Μάλιστα όταν εκκίνησα το γνωστό εις πολλούς και [τελικώς] ατυχές φλερτ μου προς την κα. Ιωάννα [βλ. διπλανό νήμα], της είχα αποστείλει σχετικό απόσπασμα από το βιβλίο αυτό. Φευ όμως! :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.471
Πόντοι
26.096
Ευχές από τη Θεσσαλονίκη της ψυχεδέλειας
( Δεν άντεξα στην αποχη και μπήκα )
Επαναλαμβάνω, κ. Αρίσταρχέ μου...
Για όποιον μπλέξει στα δίχτυα του Νήματός μας ισχύει το:

You can check out anytime you like
But you can never leave!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.471
Πόντοι
26.096
Καλή συνέχεια στην μέρα σας, 'παιδιά'!

img_2197.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ο κ. Αρίσταρχος είναι τεράστιο τρολ. Στην πραγματικότητα, δεν ξεμένει με λιγότερες από 4 γκόμενες ΠΟΤΕ. Για αυτό συνέχεια, μπαίνει εδώ για λίγο και ξαναβγαίνει - δεν τις προλαβαίνει. Είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό γιατί κάνουμε πολλή παρέα και εκτός bou.
Για τα φαντάσματα, ενδιαφέρεται γιατί πολλές φορές, προκειμένου να ξεφορτωθεί κάποια που του έχει γίνει στενός κορσές για γάμο και παιδιά, αναγκάζεται να κάνει "ghosting" (ghosting, για όσους δεν ξέρουν, λέμε αγγλιστί :grin:όταν κάποιος διακόπτει απότομα οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας σε μια σχέση, συνήθως φιλική ή ερωτική).

Ο κ. Αρίσταρχος είναι τεράστιο τρολ. Στην πραγματικότητα, δεν ξεμένει με λιγότερες από 4 γκόμενες ΠΟΤΕ. Για αυτό συνέχεια, μπαίνει εδώ για λίγο και ξαναβγαίνει - δεν τις προλαβαίνει. Είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό γιατί κάνουμε πολλή παρέα και εκτός bou.
Για τα φαντάσματα, ενδιαφέρεται γιατί πολλές φορές, προκειμένου να ξεφορτωθεί κάποια που του έχει γίνει στενός κορσές για γάμο και παιδιά, αναγκάζεται να κάνει "ghosting" (ghosting, για όσους δεν ξέρουν, λέμε αγγλιστί :grin:όταν κάποιος διακόπτει απότομα οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας σε μια σχέση, συνήθως φιλική ή ερωτική).
Μην τους πεις ποιος είμαι, όσα και να σου δώσουν ( θα σου δώσω περισσότερα)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αρίστο, δεν πιστεύω να είσαι κανένας κάου μπόι, ε;
Δεν το πιστεύω..είμαι καουμποις ( η ψυχολόγος μου, μου είπε ότι δεν είναι πολύ κακό, να έχω αυτή την την ψευδαίσθηση, αρκεί να μην οπλοφορώ)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δε θέλω "περισσότερα".
Θέλω τα τριπλάσια.
Όλα αυτά τα περί φιλίας, ήταν λοιπόν ένα προπέτασμα καπνού, στάχτη στα μάτια, μια παραπλάνηση, μια παράκαμψη στο ψέμα, μια απάτη, ένα φτηνό κόλπο και τα λοιπά

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
:sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses:
Διακρίνω ησυχία στο νήμα & νοσταλγία από τον κ. Μπλιζ δια τα κειμήλια τής τροφού αγκλις & της αξεπέραστης κυρίας Μ
Τας οποίας προσπαθεί να ξεπεράσει με την ψευδαίσθηση ερωτικών σκέψεων μετά μίας ευγενούς κυρίας του χώρου...
Συνέλθετε ολίγον κ Μπλιζ..συνέλθετε...
Φεύ .. εις Roger rabbit !!!!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Όλα αυτά τα περί φιλίας, ήταν λοιπόν ένα προπέτασμα καπνού, στάχτη στα μάτια, μια παραπλάνηση, μια παράκαμψη στο ψέμα, μια απάτη, ένα φτηνό κόλπο και τα λοιπά
Ποια φιλία, Αρίστο μου;
Μας έχεις γράψει στα .... παλαιότερα των υποδημάτων σου, τόσο καιρό.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ποια φιλία, Αρίστο μου;
Μας έχεις γράψει στα .... παλαιότερα των υποδημάτων σου, τόσο καιρό.
Σιγά.. αφού λέω ότι θα βγω και σε λίγες μέρες ξαναμπαινω ( καθότι η δύναμη της θελησης μου είναι για τον πεοντα.).( ποιος είναι ο bisha που σου κάνει like κάθε φορά που μου τη λες, και τι πρόβλημα έχει μαζί μου?)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses:
Διακρίνω ησυχία στο νήμα & νοσταλγία από τον κ. Μπλιζ δια τα κειμήλια τής τροφού αγκλις & της αξεπέραστης κυρίας Μ
Τας οποίας προσπαθεί να ξεπεράσει με την ψευδαίσθηση ερωτικών σκέψεων μετά μίας ευγενούς κυρίας του χώρου...
Συνέλθετε ολίγον κ Μπλιζ..συνέλθετε...
Φεύ .. εις Roger rabbit !!!!
Πρέπει μάλλον να ξεκολλήσει κι ο νηματοθετης από τα φαντάσματα του παρελθόντος..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Σιγά.. αφού λέω ότι θα βγω και σε λίγες μέρες ξαναμπαινω ( καθότι η δύναμη της θελησης μου είναι για τον πεοντα.).
:2funny::2funny:
( ποιος είναι ο bisha που σου κάνει like κάθε φορά που μου τη λες, και τι πρόβλημα έχει μαζί μου?)
Ο κος Bisha είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος κύριος. Δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί σου, απλώς έχει πολύ χιούμορ ο άνθρωπος.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
:2funny::2funny:

Ο κος Bisha είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος κύριος. Δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί σου, απλώς έχει πολύ χιούμορ ο άνθρωπος.
Τέλος πάντων.. εντάξει..
( Πεοντας: άγνωστος παραπόταμος του Αχέροντα στην Ήπειρο )

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Λίγα στοιχεία για τον πεοντα από γουικιπιδια: " οι αρχαίοι πίστευαν ότι στον πεοντα κατοικούσε η νύμφη αιδιουσα. Όποιος είχε μικρή θέληση έριχνε 10 τάλαντα χρυσού στον πεοντα, τα έπαιρνε η αιδιουσα και στη συνέχεια αποκτούσε μεγάλη θέληση"
Ήθελα να πάω αλλά είναι άγνωστος παραπόταμος και όποιον ρώτησα, δεν ήξερε να μου πει

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Λίγα στοιχεία για τον πεοντα από γουικιπιδια: " οι αρχαίοι πίστευαν ότι στον πεοντα κατοικούσε η νύμφη αιδιουσα. Όποιος είχε μικρή θέληση έριχνε 10 τάλαντα χρυσού στον πεοντα, τα έπαιρνε η αιδιουσα και στη συνέχεια αποκτούσε μεγάλη θέληση"
Ήθελα να πάω αλλά είναι άγνωστος παραπόταμος και όποιον ρώτησα, δεν ήξερε να μου πει
Ξέρουν αλλά δεν το λένε παραέξω για να μη μαθευτεί. Βασάνισέ τους λίγο παραπάνω.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.230
Πόντοι
3.846
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.471
Πόντοι
26.096
Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom