Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ναι, βέβαια...!Το γνωρίζω γλυκέ μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μία ακόμη έντιμος καταδοσις!Πληροφοριακά μόνο, εφ όσον το μέλος Jim25jim δεν συμμετέχει προς το παρόν στις εργασίες του νήματος, να σας πω ότι αυτή την στιγμή ευρίσκεται πιθανόν στο Παρίσι, και ετοιμάζεται για το μέγιστο των εγκλημάτων. 31 Δεκεμβρίου ταξιδεύει για Ταυλανδη, όπου θα μείνει επί 15μερον με την Γαλλική φρεγάτα.
Σ.Σ. Γαλλική φρεγάτα= Θήλυ εκ Γαλλίας.
Σεις μόνο, κύριε, κατανοείτε την δεινή θέση του Νηματοθετου εξαιτίας του αδίκου bullying, που αυτός δέχεται υπό της κας. @Sexyjoanna ...Καλέ μου φίλε, θα έλεγα και σε σένα αλλά εσύ έχεις ήδη πολλά χρόνια. Να τα δεκαχιλιάσεις. Πάντως ο νηματοθέτης μας μάλλον έχει δίκιο. Η κυρία Ιωάννα ή Joanna φαίνεται ιδιαίτερα αυστηρή.
Φευ, παιδί μου!
θειε μου στελνεις μια 500ρου να παιξω μπαρμπουτι με κατι φιλαρακια?Φευ, παιδί μου!
Όταν η οικογένεια του πατέρα μου ήρθαν στην Ελλάδα μετά την Καταστροφή, ο πατέρας μου ήρθε Θεσσαλονίκη και έγινε ΠΑΟΚ ενώ ο αδελφός του πήγε Αθήνα και έγινε ΑΕΚ.Παρότι μένω Τούμπα εδώ και πολλά χρόνια είμαι ΑΕΚ, λόγω του συγχωρεμενου του πατέρα μου. Παρόλα αυτά αν δεν το πάρουμε εμείς, ας το πάρει ο ξάδερφος που φέτος είναι πολύ καλός. Ραζβαν αλάνι μπιπ το λιμάνι.. χαχαχαχ
Κατάλαβα.θειε μου στελνεις μια 500ρου να παιξω μπαρμπουτι με κατι φιλαρακια?
Τι να σας είπω, αγαπητέ; ήθελα να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι ότι η κυρία αυτή σας αδικεί επειδή έχω βιώσει κι εγώ την αδικία στο πετσί μου. Την προκάλεσα τρις να μου δώσει σημασία (και στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι φορούσα το καπέλο μου και την στολή εξόδου με τα ασημένια κουμπιά και συνεπώς ο βαθμός μου ήτο ορατός) και το μόνο που κατάφερα να αποσπάσω ήτο ένα "ατακτούλης". Σε άλλες περιπτώσεις ήδη θα έψαχνα για δικαιολογίες προκειμένου να απορρίψω μια πρόταση γάμου ή ελευθέρας συμβιώσεως....αλλά η κυρία αυτή, την οποία γλίχομαι όπως κι εσείς, προτίμησε να χαριεντίζεται με τον κύριο Χατζηπαναγή2323, ο οποίος δεν χάνει ποτέ τον καιρό του εάν πρόκειται να "βγάλει το μάτι" του Καπετάνιου του.Σεις μόνο, κύριε, κατανοείτε την δεινή θέση του Νηματοθετου εξαιτίας του αδίκου bullying, που αυτός δέχεται υπό της κας. @Sexyjoanna ...
Έχω καταντήσει ένας Πασχαλινός Επιτάφιος, κύριε, έτσι όπως με έχει στολίσει με τους χαρακτηρισμούς της...
Φευ!
Και εγώ κάπως έτσι το ξεκίνησα και είδατε που κατέληξα...Καλησπέρα. Έχω κι εγώ ωραία τσακίρικα μάτια.
Είστε σοφός, κύριε!!!Τι να σας είπω, αγαπητέ; ήθελα να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι ότι η κυρία αυτή σας αδικεί επειδή έχω βιώσει κι εγώ την αδικία στο πετσί μου. Την προκάλεσα τρις να μου δώσει σημασία (και στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι φορούσα το καπέλο μου και την στολή εξόδου με τα ασημένια κουμπιά και συνεπώς ο βαθμός μου ήτο ορατός) και το μόνο που κατάφερα να αποσπάσω ήτο ένα "ατακτούλης". Σε άλλες περιπτώσεις ήδη θα έψαχνα για δικαιολογίες προκειμένου να απορρίψω μια πρόταση γάμου ή ελευθέρας συμβιώσεως....αλλά η κυρία αυτή, την οποία γλίχομαι όπως κι εσείς, προτίμησε να χαριεντίζεται με τον κύριο Χατζηπαναγή2323, ο οποίος δεν χάνει ποτέ τον καιρό του εάν πρόκειται να "βγάλει το μάτι" του Καπετάνιου του.
Τι τα θέλετε ; η Ιωάννα δεν μας αγαπά. Είναι ένα τρομαγμένο κορίτσι που προτιμά την ασφάλειαν των σχέσεων που ελέγχει, με άνδρες οίοι δηλώνουν άπειροι παρά τα άπειρα χρόνια που κουβαλούν στους ώμους. Δεν εμπιστεύεται άνδρες ευγενικής καταγωγής και αγαθών προθέσεων και ο λόγος άγνωστος.
Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε. Μήπως είδατε την Έλενα;
Και μάλιστα τον κ. 2323 τον χαρακτήρισε ως "γλυκό" της.Τι να σας είπω, αγαπητέ; ήθελα να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι ότι η κυρία αυτή σας αδικεί επειδή έχω βιώσει κι εγώ την αδικία στο πετσί μου. Την προκάλεσα τρις να μου δώσει σημασία (και στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι φορούσα το καπέλο μου και την στολή εξόδου με τα ασημένια κουμπιά και συνεπώς ο βαθμός μου ήτο ορατός) και το μόνο που κατάφερα να αποσπάσω ήτο ένα "ατακτούλης". Σε άλλες περιπτώσεις ήδη θα έψαχνα για δικαιολογίες προκειμένου να απορρίψω μια πρόταση γάμου ή ελευθέρας συμβιώσεως....αλλά η κυρία αυτή, την οποία γλίχομαι όπως κι εσείς, προτίμησε να χαριεντίζεται με τον κύριο Χατζηπαναγή2323, ο οποίος δεν χάνει ποτέ τον καιρό του εάν πρόκειται να "βγάλει το μάτι" του Καπετάνιου του.
Τι τα θέλετε ; η Ιωάννα δεν μας αγαπά. Είναι ένα τρομαγμένο κορίτσι που προτιμά την ασφάλειαν των σχέσεων που ελέγχει, με άνδρες οίοι δηλώνουν άπειροι παρά τα άπειρα χρόνια που κουβαλούν στους ώμους. Δεν εμπιστεύεται άνδρες ευγενικής καταγωγής και αγαθών προθέσεων και ο λόγος άγνωστος.
Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε. Μήπως είδατε την Έλενα;
Αχα! Επιβεβαιώνετε τους φόβους μου. Όταν της είπα ότι ψήφισα την επιλογή "εντελώς γυμνή" στην ψηφοφορία της και την κάλεσα εδώ, έδειξε ταραχή και έκτοτε αγνοείται η τύχη της.Είστε σοφός, κύριε!!!
Την κα. Έλενα;;;
Τελευταία φορά που την είδα, ήταν εκείνο το βράδυ που είχε επισκεφθεί το Νήμα μας μαζί με την κα. Ιωάννα.
Η κα. Ιωάννα με 'ελουσε' για μια ακόμη φορά και έφυγαν και οι δύο μετά.
Για αυτό παιδί μου...παρα πολυ φευ
Κοινές οι αναζητήσεις μας.Αχα! Επιβεβαιώνετε τους φόβους μου. Όταν της είπα ότι ψήφισα την επιλογή "εντελώς γυμνή" στην ψηφοφορία της και την κάλεσα εδώ, έδειξε ταραχή και έκτοτε αγνοείται η τύχη της.
Καμία άλλη γνωρίζετε; κάποια που να συντάσσεται με το κόμμα του φορμαλιστικού ρεβιζιονισμού; δεν θέλουμε γκόμενα εμείς!