Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.963
Πόντοι
46.423

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Καλημέρα, htuussehibggdvioojghw (γερμανική λέξη από αυτές που ακούω εδώ γύρω αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει).

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Το γνωρίζω γλυκέ μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, βέβαια...!
Αυτός είναι ο "γλυκός" σας ενώ εμένα δεν χάνετε ευκαιρία να με περιλουζετε με κάθε είδους 'κοσμητικό' επίθετο...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Έληξε η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ μας!
Οι λιγούρηδες που θέλουν γκόμενα ισοψηφισαν με εμάς τους ανώτερους πνευματικά ανθρώπους, που αφού ξεπεράσαμε τις πρόσκαιρες υλικές απολαύσεις (οι χυλοπίτες βοήθησαν σημαντικά σ αυτό) ασχολούμεθα με τον εξευγενισμό του Πνεύματος.

Όσο δε για αυτούς που ψήφισαν την 2η επιλογή, τους συμβουλεύω να διαβάσουν Ιστορία. Νύχτα Κρυστάλλων. Νύχτα Αγίου Βαρθολομαίου.
Να εντρυφήσουν στο λεξικό Μπαμπινιώτη. Πογκρομ. Διωγμοί. Εξανδραποδισμοι.
Θα δουν το μέλλον τους.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Πληροφοριακά μόνο, εφ όσον το μέλος Jim25jim δεν συμμετέχει προς το παρόν στις εργασίες του νήματος, να σας πω ότι αυτή την στιγμή ευρίσκεται πιθανόν στο Παρίσι, και ετοιμάζεται για το μέγιστο των εγκλημάτων. 31 Δεκεμβρίου ταξιδεύει για Ταυλανδη, όπου θα μείνει επί 15μερον με την Γαλλική φρεγάτα. :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Σ.Σ. Γαλλική φρεγάτα= Θήλυ εκ Γαλλίας.
Μία ακόμη έντιμος καταδοσις!
Δηλω συγκεκινημενος.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Καλέ μου φίλε, θα έλεγα και σε σένα αλλά εσύ έχεις ήδη πολλά χρόνια. Να τα δεκαχιλιάσεις. Πάντως ο νηματοθέτης μας μάλλον έχει δίκιο. Η κυρία Ιωάννα ή Joanna φαίνεται ιδιαίτερα αυστηρή.
Σεις μόνο, κύριε, κατανοείτε την δεινή θέση του Νηματοθετου εξαιτίας του αδίκου bullying, που αυτός δέχεται υπό της κας. @Sexyjoanna ...

Έχω καταντήσει ένας Πασχαλινός Επιτάφιος, κύριε, έτσι όπως με έχει στολίσει με τους χαρακτηρισμούς της...

Φευ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Παρότι μένω Τούμπα εδώ και πολλά χρόνια είμαι ΑΕΚ, λόγω του συγχωρεμενου του πατέρα μου. Παρόλα αυτά αν δεν το πάρουμε εμείς, ας το πάρει ο ξάδερφος που φέτος είναι πολύ καλός. Ραζβαν αλάνι μπιπ το λιμάνι.. χαχαχαχ
Όταν η οικογένεια του πατέρα μου ήρθαν στην Ελλάδα μετά την Καταστροφή, ο πατέρας μου ήρθε Θεσσαλονίκη και έγινε ΠΑΟΚ ενώ ο αδελφός του πήγε Αθήνα και έγινε ΑΕΚ.
Αυτό νομίζω ότι λέει πολλά, πάρα πολλά!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
θειε μου στελνεις μια 500ρου να παιξω μπαρμπουτι με κατι φιλαρακια?
Κατάλαβα.
Σας σουταρε και εσάς η κα. Ιωάννα....

Παιδί μου, δεν χρηματοδοτω παράνομα παίγνια και δη εις Πειραιάν.

Κατέθεσα όμως 1000 για να κινηθείτε το ΣΚ.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.596
Πόντοι
2.536
Σεις μόνο, κύριε, κατανοείτε την δεινή θέση του Νηματοθετου εξαιτίας του αδίκου bullying, που αυτός δέχεται υπό της κας. @Sexyjoanna ...

Έχω καταντήσει ένας Πασχαλινός Επιτάφιος, κύριε, έτσι όπως με έχει στολίσει με τους χαρακτηρισμούς της...

Φευ!
Τι να σας είπω, αγαπητέ; ήθελα να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι ότι η κυρία αυτή σας αδικεί επειδή έχω βιώσει κι εγώ την αδικία στο πετσί μου. Την προκάλεσα τρις να μου δώσει σημασία (και στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι φορούσα το καπέλο μου και την στολή εξόδου με τα ασημένια κουμπιά και συνεπώς ο βαθμός μου ήτο ορατός) και το μόνο που κατάφερα να αποσπάσω ήτο ένα "ατακτούλης". Σε άλλες περιπτώσεις ήδη θα έψαχνα για δικαιολογίες προκειμένου να απορρίψω μια πρόταση γάμου ή ελευθέρας συμβιώσεως....αλλά η κυρία αυτή, την οποία γλίχομαι όπως κι εσείς, προτίμησε να χαριεντίζεται με τον κύριο Χατζηπαναγή2323, ο οποίος δεν χάνει ποτέ τον καιρό του εάν πρόκειται να "βγάλει το μάτι" του Καπετάνιου του.

Τι τα θέλετε ; η Ιωάννα δεν μας αγαπά. Είναι ένα τρομαγμένο κορίτσι που προτιμά την ασφάλειαν των σχέσεων που ελέγχει, με άνδρες οίοι δηλώνουν άπειροι παρά τα άπειρα χρόνια που κουβαλούν στους ώμους. Δεν εμπιστεύεται άνδρες ευγενικής καταγωγής και αγαθών προθέσεων και ο λόγος άγνωστος.

Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε. Μήπως είδατε την Έλενα;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Τι να σας είπω, αγαπητέ; ήθελα να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι ότι η κυρία αυτή σας αδικεί επειδή έχω βιώσει κι εγώ την αδικία στο πετσί μου. Την προκάλεσα τρις να μου δώσει σημασία (και στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι φορούσα το καπέλο μου και την στολή εξόδου με τα ασημένια κουμπιά και συνεπώς ο βαθμός μου ήτο ορατός) και το μόνο που κατάφερα να αποσπάσω ήτο ένα "ατακτούλης". Σε άλλες περιπτώσεις ήδη θα έψαχνα για δικαιολογίες προκειμένου να απορρίψω μια πρόταση γάμου ή ελευθέρας συμβιώσεως....αλλά η κυρία αυτή, την οποία γλίχομαι όπως κι εσείς, προτίμησε να χαριεντίζεται με τον κύριο Χατζηπαναγή2323, ο οποίος δεν χάνει ποτέ τον καιρό του εάν πρόκειται να "βγάλει το μάτι" του Καπετάνιου του.

Τι τα θέλετε ; η Ιωάννα δεν μας αγαπά. Είναι ένα τρομαγμένο κορίτσι που προτιμά την ασφάλειαν των σχέσεων που ελέγχει, με άνδρες οίοι δηλώνουν άπειροι παρά τα άπειρα χρόνια που κουβαλούν στους ώμους. Δεν εμπιστεύεται άνδρες ευγενικής καταγωγής και αγαθών προθέσεων και ο λόγος άγνωστος.

Είστε σοφός, κύριε!!!

Την κα. Έλενα;;;
Τελευταία φορά που την είδα, ήταν εκείνο το βράδυ που είχε επισκεφθεί το Νήμα μας μαζί με την κα. Ιωάννα.
Η κα. Ιωάννα με 'ελουσε' για μια ακόμη φορά και έφυγαν και οι δύο μετά.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096

Και μάλιστα τον κ. 2323 τον χαρακτήρισε ως "γλυκό" της.

Εμείς δεν συμπεριλαμβανόμεθα εις την διατροφικήν αλυσίδαν της κας @Sexyjoanna ...
Πάρα πολλά φευ!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.596
Πόντοι
2.536
Είστε σοφός, κύριε!!!

Την κα. Έλενα;;;
Τελευταία φορά που την είδα, ήταν εκείνο το βράδυ που είχε επισκεφθεί το Νήμα μας μαζί με την κα. Ιωάννα.
Η κα. Ιωάννα με 'ελουσε' για μια ακόμη φορά και έφυγαν και οι δύο μετά.
Αχα! Επιβεβαιώνετε τους φόβους μου. Όταν της είπα ότι ψήφισα την επιλογή "εντελώς γυμνή" στην ψηφοφορία της και την κάλεσα εδώ, έδειξε ταραχή και έκτοτε αγνοείται η τύχη της.

Καμία άλλη γνωρίζετε; κάποια που να συντάσσεται με το κόμμα του φορμαλιστικού ρεβιζιονισμού; δεν θέλουμε γκόμενα εμείς!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Για αυτό παιδί μου...
Μακριά από τις γυναίκες.
Θα σας πληγώσουν.
Αφήστε τες σ' εμάς, που ήδη δεν φοβόμαστε την βροχή.

Σεις να ακούτε το Don't talk to strangers, από Dio ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Αχα! Επιβεβαιώνετε τους φόβους μου. Όταν της είπα ότι ψήφισα την επιλογή "εντελώς γυμνή" στην ψηφοφορία της και την κάλεσα εδώ, έδειξε ταραχή και έκτοτε αγνοείται η τύχη της.

Καμία άλλη γνωρίζετε; κάποια που να συντάσσεται με το κόμμα του φορμαλιστικού ρεβιζιονισμού; δεν θέλουμε γκόμενα εμείς!
Κοινές οι αναζητήσεις μας.
Είχα προσκαλέσει και μια Χριστινα35αρα.
Εκείνη ούτε καν μου απάντησε...
Θα διάβασε μάλλον την σε βάρος μου κριτική της κας Ιωάννας.

Όταν επιστρέψω θα σας βοηθήσω με την κα. Ελένη. Εμένα με έχει φτυσμενο αλλά θα της ομιλήσω για το ευγενές των προθέσεων σας, κύριε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom