blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.763
- Πόντοι
- 26.096
Ήξερα το pussy tears [αιδοιοχυμοί ] έως τώρα ...Pussy-cry songs, ως και η Αγγλις τροφός σας θα έλεγε
Αλλά σίγουρα εννοούμε το ίδιο ...
Φευ!
Ήξερα το pussy tears [αιδοιοχυμοί ] έως τώρα ...Pussy-cry songs, ως και η Αγγλις τροφός σας θα έλεγε
Παρόλο που είμαι του κώλου, ψήφισα τα βυζιά των Ολλανδεζων ακόμα και αν είναι από πλαστικό χειρουργό, αρκεί να έχουν καλή φόρμα.Η ψηφοφορία μας είναι μυστική.
Μία ψήφος για τον κάθε ένα και η ψήφος δεν αλλάζει.
καλημερα κ.μπλιζΣας ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας, κύριε.
Θα επιθυμούσα τόσο σεις όσο και ο φίλος σας, ο εκ των συνιδρυτών του Ηρακλή, να εμφανίζεστε πιο συχνά στο Νήμα μας.
Καλησπέρα σας, κύριε!καλημερα κ.μπλιζ
εγω βασικα παω οπου παει ο ωριων ειναι ο καλυτερος φιλος μου(και του αγραμματου μαλλον)
ο αρισταρχος ειναι ο καλυτερος φιλος του ωριων
ο καλογερο επισης ειναι ο καλυτερος φιλος του καπτεν
που θα μας βγαλει αυτο το χαλι με τις φιλιες δεν ξερω
Είμαι πλέον ένας υπερήλιξ, αδύναμος, ασθενής και χειμαζόμενος Νηματοθέτης.
Συμπαθείς οι οπαδοί του Γηραιού εις την πόλιν μου!Ωχ, ήρθαν οι του Ηρακλέως
Καλησπέρα σας, κύριε!
Εμφανές ότι όλη αυτή η αλυσσιδωτή αντίδραση της φιλίας σας, θα σας οδηγήσει εις το παρόν Νήμα.
Καλώς ήλθατε!!!
Χμμμ ...Έχω την εντύπωση πάντως ότι η κα PopiPopakiBeba θα μπορούσε να θεραπεύσει πάσα νόσο.
Τον @jim2323 μην τον πιέζετε διότι την τελευταία φορά που ψήφισε έβαλε στο φάκελο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ και με το ψηφοδέλτιο επιχείρησε να εξαπατήσει κάποιον άτυχο περιπτερά. Όταν έφτασαν εκεί τα όργανα, προφασίστηκε ότι ήθελε να πάρει γλυκίσματα για τα δισέγγονά του. Τελικά όλοι σεβάστηκαν τα άσπρα του μαλλιά και το χαμένο του βλέμμα και απέφυγε το αυτόφωρο.Χμμμ ...
Αν όχι όλες [και έχω αρκετές...], σίγουρα όμως πολλές από αυτές!
Φευ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΨΗΦΙΣΤΕ επιτέλους ΟΛΟΙ σας!
Ένας λόγος ακόμη να γίνει δεκτός στο νήμα μας.Τον @jim2323 μην τον πιέζετε διότι την τελευταία φορά που ψήφισε έβαλε στο φάκελο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ και με το ψηφοδέλτιο επιχείρησε να εξαπατήσει κάποιον άτυχο περιπτερά. Όταν έφτασαν εκεί τα όργανα, προφασίστηκε ότι ήθελε να πάρει γλυκίσματα για τα δισέγγονά του. Τελικά όλοι σεβάστηκαν τα άσπρα του μαλλιά και το χαμένο του βλέμμα και απέφυγε το αυτόφωρο.
Εμένα, οι καλύτεροι φίλοι μου είναι (με σειρά εμφανίσεως) :εγω βασικα παω οπου παει ο ωριων ειναι ο καλυτερος φιλος μου(και του αγραμματου μαλλον)
ο αρισταρχος ειναι ο καλυτερος φιλος του ωριων
ο καλογερο επισης ειναι ο καλυτερος φιλος του καπτεν
που θα μας βγαλει αυτο το χαλι με τις φιλιες δεν ξερω
Από πότε έγινε "φίλος" ο Καπετάνιος σου, λουφατζή μούτσο;Εμένα, οι καλύτεροι φίλοι μου είναι (με σειρά εμφανίσεως) :
@Aristarxos unplugged
@Αγράμματος
@CaptainK
@jim2323
Όλα αυτά τώρα, γιατί σας έβαλα τρίτο...Από πότε έγινε "φίλος" ο Καπετάνιος σου, λουφατζή μούτσο;
2Λοιπον ..καλησπερα σε ολους
Καλως ορισατε οι νεοι ....
Ανακοινωση ...
Ψηφισα
και μονο ο πολυχρονεμένος μας μπορει να μαντεψει την ψήφο μου
κερδισατε , χρυσουν ωρολογιον μετα καδένας
Καλά έκανες Ωρίων και έβαλες τον καπτεν πρώτο φίλο - ολόκληρη ψηφοφορία παράτησε για πάρτη του καλόγερου - αυτό θα πει αγνή φιλιάΌλα αυτά τώρα, γιατί σας έβαλα τρίτο...
Καλά, διορθώνω
Εμένα, οι καλύτεροι φίλοι μου είναι :
@CaptainK
@jim2323
@Aristarxos unplugged
@Αγράμματος