Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.079
- Πόντοι
- 2.586
your grandmothers washing basketshblizardeye!
your grandmothers washing basketshblizardeye!
Ψηφίσαμε κύριε. Τα βυζιά τηςHABEMUS ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ πλέον!
ΨΗΦΙΣΤΕ!!!
Το ίδιο ψηφίσαμε με διαφορετικό κίνητρο όμως.Ψηφίσαμε κύριε. Τα βυζιά τηςΜπακοδήμουΟλλανδέζας.
Έπρεπε την ψηφοφορία να την κάνετε ανοικτή!!Το ίδιο ψηφίσαμε με διαφορετικό κίνητρο όμως.
Διά το Νηματοθέτη το κίνητρο ήτο πολιτιστικό και πολιτισμικό!!!
Η ψηφοφορία είναι μυστική!Έπρεπε την ψηφοφορία να την κάνετε ανοικτή!!
Και εγώ, όταν έρχομαι σε σωματική επαφή με εργαζόμενη άλλης χώρας και κουλτούρας, για πολιτιστικούς και πολιτισμικούς λόγους το κάνω.Το ίδιο ψηφίσαμε με διαφορετικό κίνητρο όμως.
Διά το Νηματοθέτη το κίνητρο ήτο πολιτιστικό και πολιτισμικό!!!
Μα βέβαια, κύριε!Και εγώ, όταν έρχομαι σε σωματική επαφή με εργαζόμενη άλλης χώρας και κουλτούρας, για πολιτιστικούς και πολιτισμικούς λόγους το κάνω.
Τι έφαγες; και τι ψήφισες;
salata, tipota/kanenaΤι έφαγες; και τι ψήφισες;
Τα μέλη μας δείχνουν ιδιαίτερη ωριμότητα ως προς την ψήφο τους.
Εύγε!!!
η Μπακοδήμου έπεισε και μένα...Ψηφίσαμε κύριε. Τα βυζιά τηςΜπακοδήμουΟλλανδέζας.
ψήφισα...Τι έφαγες; και τι ψήφισες;
1. Σεις μπορεί να τα έχετε όλα αυτά πλην όμως υπάρχουν μέλη, που η τελευταία γυναίκα που τους άγγιξε ήταν η νονά τους όταν τους βάπτιζε. Φευ!Σχόλιο επί των ερωτημάτων της ψηφοφορίας.
1. Προφανώς και δεν αφορά τα μέλη του παρόντος νήματος καθότι ως γνωστόν και γκόμενες διαθέτουμε και συζύγους, γενικώς γαμάμε και δέρνουμε όπως θα έλεγε και ο λαουτζίκος.
2. Αφορά τους γνωστούς αντεξουσιαστές του16%.
3. Το μόνο επιλέξιμο ιδίως εξαιτίας της αμφισημίας του θέματος πχ ρεβυζιονισμός(?) σε συνδυασμό με την πλαστικότητα.
.
Δάκτυλος του Λαγού και αυτό.Χμμμ...
Παρατηρώ ότι υποβιβάστηκα από Τετιμημένο μέλος στο Γλομπεο-μυστης μέλος.
Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό ούτε σε τι οφείλεται ο υποβιβασμός μου.
Δεν με νοιάζει όμως. Συνεχίζω τον δρόμο για την αναζήτηση της αλήθειας με εργαλεία όσα αναφέρονται στην υπογραφή μου.
Πλέον ή βέβαιον, κύριε.Δάκτυλος του Λαγού και αυτό.