blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.765
- Πόντοι
- 26.096
χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα...κερδισατε , χρυσουν ωρολογιον μετα καδένας
Αλλάξατε άβαταρ;;;!!!
Αυτό σας ταιριάζει απόλυτα!
χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα...κερδισατε , χρυσουν ωρολογιον μετα καδένας
Ψήφισα βρε καπετανιε του γλυκού νερούΤον @jim2323 μην τον πιέζετε διότι την τελευταία φορά που ψήφισε έβαλε στο φάκελο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ και με το ψηφοδέλτιο επιχείρησε να εξαπατήσει κάποιον άτυχο περιπτερά. Όταν έφτασαν εκεί τα όργανα, προφασίστηκε ότι ήθελε να πάρει γλυκίσματα για τα δισέγγονά του. Τελικά όλοι σεβάστηκαν τα άσπρα του μαλλιά και το χαμένο του βλέμμα και απέφυγε το αυτόφωρο.
To Isnogood είναι νομίζω πολύ ταιριαστό για εσάς!Αυτο νομιζω και εγω ....
Τον βαρεθηκα πια τον Μαθουσαλιξ
Θα πω στον Αντισθενη να μου αλαξει και ονομα
Αν η άλλη είναι φαρμακομουνα,γαμησε τα!!!!Κοιτάξτε, κύριε.
Πιστεύω ότι οι δύο μεγαλύτερες εφευρέσεις της Ανθρωπότητας είναι η ηλεκτρική κιθάρα και το single malt whiskey [non peaty].
Στα blues υπάρχουν τρομερές μουσικές εμπνεύσεις και εκπληκτικά κιθαρικά riffs. Έχω όμως την ατυχία να καταλαβαίνω την Αγγλικήν και αναγκαστικά συνδυάζω την μουσική με τα λόγια.
Ένας τραγουδοποιός των μπλουζ μπορεί να συνθέσει 1000 τραγούδια στην διάρκεια της παραγωγικής ηλικίας του. Στα 999 από αυτά κλαίει για την γκόμενα που τον παράτησε.
Και εμάς μας παράτησε γκόμενα ... πέσαμε κάτω, χτυπηθήκαμε σαν χταπόδι, ήπιαμε τον Πηνειό, τον Αλιάκμονα και ολίγον από τον Αξιό ... αλλά κάποια στιγμή σηκωθήκαμε ...
Δεν είναι δυνατόν κάποιος από τα 18του έως τα 70του να συνθέτει και να τραγουδά για την γκόμενα που τον παράτησε ... Έλεος!!!
Έχουμε κοινό φίλο τον @Αγράμματος λοιπόν!Εμένα, οι καλύτεροι φίλοι μου είναι (με σειρά εμφανίσεως) :
@Aristarxos unplugged
@Αγράμματος
@CaptainK
@jim2323
Τα μέλη μας δείχνουν ιδιαίτερη ωριμότητα ως προς την ψήφο τους.
Εύγε!!!
Κάποιον ξέχασες ανεπίτρεπτο , θυμήσου και κάνε ξανά λίσταΕμένα, οι καλύτεροι φίλοι μου είναι (με σειρά εμφανίσεως) :
@Aristarxos unplugged
@Αγράμματος
@CaptainK
@jim2323
Είμεθα υπεράνω χρημάτων, κύριε!Απλά έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή Νο4 εκατομμυριούχως
Από τι γράμμα ξεκινάει;Κάποιον ξέχασες ανεπίτρεπτο , θυμήσου και κάνε ξανά λίστα
Χωρις το χρήμα πέφτει πείνα!!Είμεθα υπεράνω χρημάτων, κύριε!
SΑπό τι γράμμα ξεκινάει;
Είμεθα υπεράνω γήινων αναγκών, κύριε!Χωρις το χρήμα πέφτει πείνα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
S
Εγώ : Πόσες βοήθειες έχω;
shblizardeye!Εγώ : Πόσες βοήθειες έχω;
Εσύ : 3.
Εγώ : Ωραία. Το δεύτερο γράμμα είναι "h";
Ναι το δεύτερο hΕγώ : Πόσες βοήθειες έχω;
Εσύ : 3.
Εγώ : Ωραία. Το δεύτερο γράμμα είναι "h";