thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.448
- Πόντοι
- 456
Απ' ότι κατάλαβα του DreamGirls.Who 's PopiPopakiBeba?
We all say good morning!
Απ' ότι κατάλαβα του DreamGirls.Who 's PopiPopakiBeba?
We all say good morning!
Α!Απ' ότι κατάλαβα του DreamGirls.
Καλημέρα, κύριε!Την καλημέρα μου
Είδα ότι ακολουθούσε εσάς και τον whiteman.Α!
Και γιατί μου ήρθε ειδοποίηση ότι με ακολουθεί;;;
ΠΡΟΣ κάθε ενδιαφερόμενο/η:
Έχω αποχωρήσει από τον χώρο του αγοραίου Έρωτος εδώ και αρκετά χρόνια.
Συζήτηση με όποιον και όποια επιθυμεί αλλά μην προσδοκάτε άλλες κριτικές από εμένα.
Το ταξίδι αυτό ετελείωσε.
Είμαι πλέον ένας υπερήλιξ, αδύναμος, ασθενής και χειμαζόμενος Νηματοθέτης.
Όπως και να έχει.Είδα ότι ακολουθούσε εσάς και τον whiteman.
Την ακολούθησα εγώ και ανταπέδωσε.
Ουδέν άλλο γνωρίζω.
Σήμερα το πρωί γράφτηκε στο site.
Κρίμα και λέγαμε εδώ με τα παιδιά να σας κεράσουμε PopiPopakiBeba (η οποία, όπως φαίνεται, επιθυμεί να γίνεται φίλοι) προκειμένου να δείτε ότι δεν είσθε ούτε υπερήλιξ ούτε αδύναμος ούτε ασθενής. Νηματοθέτης ναι, είσθε!Α!
Και γιατί μου ήρθε ειδοποίηση ότι με ακολουθεί;;;
ΠΡΟΣ κάθε ενδιαφερόμενο/η:
Έχω αποχωρήσει από τον χώρο του αγοραίου Έρωτος εδώ και αρκετά χρόνια.
Συζήτηση με όποιον και όποια επιθυμεί αλλά μην προσδοκάτε άλλες κριτικές από εμένα.
Το ταξίδι αυτό ετελείωσε.
Είμαι πλέον ένας υπερήλιξ, αδύναμος, ασθενής και χειμαζόμενος Νηματοθέτης.
Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας, κύριε.Κρίμα και λέγαμε εδώ με τα παιδιά να σας κεράσουμε PopiPopakiBeba (η οποία, όπως φαίνεται, επιθυμεί να γίνεται φίλοι) προκειμένου να δείτε ότι δεν είσθε ούτε υπερήλιξ ούτε αδύναμος ούτε ασθενής. Νηματοθέτης ναι, είσθε!
Και σεις, κ. lastpm, είστε ευπρόσδεκτος επίσης στο Νήμα μας!
Ποίος είναι ο κοινός φίλος μας, κύριε:
Έχουμε έναν κοινό φίλο που είναι λάτρης του νήματος και το παρακολουθώ καιρό.
Pussy-cry songs, ως και η Αγγλις τροφός σας θα έλεγεΚοιτάξτε, κύριε.
Πιστεύω ότι οι δύο μεγαλύτερες εφευρέσεις της Ανθρωπότητας είναι η ηλεκτρική κιθάρα και το single malt whiskey [non peaty].
Στα blues υπάρχουν τρομερές μουσικές εμπνεύσεις και εκπληκτικά κιθαρικά riffs. Έχω όμως την ατυχία να καταλαβαίνω την Αγγλικήν και αναγκαστικά συνδυάζω την μουσική με τα λόγια.
Ένας τραγουδοποιός των μπλουζ μπορεί να συνθέσει 1000 τραγούδια στην διάρκεια της παραγωγικής ηλικίας του. Στα 999 από αυτά κλαίει για την γκόμενα που τον παράτησε.
Και εμάς μας παράτησε γκόμενα ... πέσαμε κάτω, χτυπηθήκαμε σαν χταπόδι, ήπιαμε τον Πηνειό, τον Αλιάκμονα και ολίγον από τον Αξιό ... αλλά κάποια στιγμή σηκωθήκαμε ...
Δεν είναι δυνατόν κάποιος από τα 18του έως τα 70του να συνθέτει και να τραγουδά για την γκόμενα που τον παράτησε ... Έλεος!!!