You are welcome!!!
Χαίρομαι για το mood αγαπητέ.
Δυστυχώς το βίντεο είναι virtual reality και δυστυχώς η πραγματικότητα χλωμιάζει όταν συγκρίνεται με την τέχνη.
Να περάσετε καλά και να προσέχετε τα ατυχήματα εις το σκι διότι ο λαγός καραδοκεί
Ευχαριστώ δια τας ευχάς σας, κύριε.
Βεβαίως αναχωρώ το Σάββατο και ελπίζω ότι θα έχουμε χρόνο να ανταλλάξουμε επισήμους ευχάς την Παρασκευήν.
Ο Λαγός είναι ένας πολύ ωραίος άντρας και τύπος και τυπάς και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα εάν επρόκειτο να με διαδεχθεί εις το παρόν Νήμα.
Πλην όμως και επί του παρόντος ας του προσφέρουμε Σουρωτή ή Σόδα και ας τον αφήσουμε να χωνέψει το 84% και για μετά ... βλέπουμε ...
Αναφορικά με τα ατυχήματα στο σκι, κατά σύμπτωση είχα χθες την ίδια συνομιλία με τον αδελφό μου, κ. NICK TRIVE, στο τηλέφωνο.
Ατυχήματα συμβαίνουν αρκεί να μην είναι αναστρέψιμα...
Όλοι έχουμε πάθει θλάσεις ή διαστρέμματα ...
Προφανώς σεις αναφέρεστε στο ατύχημα του Michael Schumacher.
Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος, εδώ ή κάποιος που μας διαβάζει, κάνει σκι. Αυτό το είδος της πτώσεως που έπαθε αυτός ο άνθρωπος, το έχουμε πάθει όλοι. Είναι όταν δεν πέφτεις με τα πόδια μπροστά αλλά με το κεφάλι μπροστά.
Γλυστράς χωρίς να μπορείς να σταματήσεις.
Εγώ, όταν έπεσα έτσι, είχα την τύχη να προσκρούσω σε ένα όγκο από μισοπαγωμένο χιόνι. Την γλύτωσα με ένα ευμέγεθες καρούμπαλο. Μετά αγόρασα και πλέον φορώ κράνος όταν κάνω σκι.
Αλλά ο συγκεκριμένος φορούσε κράνος πλην όμως έπεσε,. γλιστρώντας, με μεγάλη ταχύτητα σε βράχο. Εκεί κανένα κράνος δεν μπορεί να σε προστατεύσει. Σπάνουν οι αυχενικοί και μετά είναι είτε θάνατος είτε παράλυση..
Αυτά!