blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.650
- Πόντοι
- 26.096
Η ζέστη εκτός από μικροσκοπικό θα του το μετατρέψει σε πλαστελίνη, κύριε ... Φευ!στην καραϊβική έχει ζέστη
Η ζέστη εκτός από μικροσκοπικό θα του το μετατρέψει σε πλαστελίνη, κύριε ... Φευ!στην καραϊβική έχει ζέστη
Λες να του γινει μελατο οπως λεγατε καποτε για ενα συναδελφο σας ?Η ζέστη εκτός από μικροσκοπικό θα του το μετατρέψει σε πλαστελίνη, κύριε ... Φευ!
Προσωρινά μπορεί να του γίνει μελάτο αλλά τον κ. κωλο-γερο δεν τον φοβάμαι. Θα σκληρύνει πάλι όταν πρέπει!!!Λες να του γινει μελατο οπως λεγατε καποτε για ενα συναδελφο σας ?
Παντως εγω ευχαριστως τα καρφωνα .....
Να πω την αμαρτια μου δηλαδη
Καλα ρε φίλε καρφωσε εσυ πρωταΑμ τι λες.
Τα καρφώνουμε και μόνοι μας.
Δεν χρειαζόμαστε την βοήθεια σου.
Καλα ρε φίλε καρφωσε εσυ πρωτα
και ασε και μας να βαλουμε ενα καρφακι
Εμεις τα γεροντακια αγαπητε ..δεν ειμαστε για πολλα πολλαΤώρα μιλήσατε σωστά κύριε.
,και για να το τερματίσουμε μετά τα ανωτέρω
Κύριε Αμτζικιε, προσπάθησα σήμερα το πρωί να κάνω την άσκηση που είπατε στον κύριο Μπλιζ, περπάτημα τεντωμενος με τα χέρια στην ανάταση, ήταν πολύ δύσκολη, κατάφερα να έχω το μισό κεφάλι έξω από το νερό, αλλά το χειρότερο ήταν ότι μόλις με είδε η γυναίκα μου με τά χέρια ψηλά και το κεφάλι μισοβυθισμένο, άρχιζε να μου φωνάζει τι έπαθα και αν θέλω βοήθεια. Την συνέχισα να τα χέρια σε διάταση, πολύ πιο εύκολη και φυσικά δεν έχει την ίδια αξία. Αύριο θα αω πολύ πιό πρωί, πριν τις 7 μόνος να ξαναεπιχειρησω.
Καλησπέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..
Speechless!
Μα δεν είπε να περπατήσουμε. Ουσιαστικά πρέπει να κολυμπήσουμε σε όρθια θέση και τα χέρια ψηλά.Κύριε Αμτζικιε, προσπάθησα σήμερα το πρωί να κάνω την άσκηση που είπατε στον κύριο Μπλιζ, περπάτημα τεντωμενος με τα χέρια στην ανάταση, ήταν πολύ δύσκολη, κατάφερα να έχω το μισό κεφάλι έξω από το νερό, αλλά το χειρότερο ήταν ότι μόλις με είδε η γυναίκα μου με τά χέρια ψηλά και το κεφάλι μισοβυθισμένο, άρχιζε να μου φωνάζει τι έπαθα και αν θέλω βοήθεια. Την συνέχισα να τα χέρια σε διάταση, πολύ πιο εύκολη και φυσικά δεν έχει την ίδια αξία. Αύριο θα αω πολύ πιό πρωί, πριν τις 7 μόνος να ξαναεπιχειρησω.