blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.478
- Πόντοι
- 26.096
Και προφανώς τα θήλεα είναι μέλη της πλέμπας και διά τούτο εντρέπονται να συνομιλήσουν μετά του Νηματοθέτου!
Ναι, ειναι ευρέως γνωστό οτι εχω ιδιαιτερη συμπαθεια στην χωρα αυτη, λόγω της σύνδεσής μου με 38χρονη καλλίπυγον Κολομβιανή. Ατυχώς η συμπαθειά μου αυτή γινεται αντικείμενο χλευασμού από διάφορα άτομα εις τον παρόντα ιστότοπο και έτσι αποφεύγω να προβαίνω εις λεπτομερείας. Ευελπιστώ ότι στο συγκεκριμενο νήμα θα ανεύρω συμπαρασταση και θέρμη επί του ζητήματος.Ως καλώς γνωρίζετε, απουσίασα διά έτη εκ των εργασιών του παρόντος ιστοτόπου. Διαβλέπω όμως μίαν αφοσίωσίν σας εις τα θέματα της Κολομβίας. Δύνασθε να εξομολογηθείτε εις το Νήμα μας ό,τι θέλετε ή αισθάνεσθε.
ΠΡΟΣ κ. Annapurna!
Σας γνωρίζω ότι ο Νηματοθέτης είχε την χαράν και την τιμήν να απολαύσει πρωινό καφέ μετά του εξαιρέτου κ. karelis.
Ο Νηματοθέτης διεβίβασε τας ευχάς σας και εκείνος τις ανταπέδωσε θερμώς!
Εξ όσων ο Νηματοθέτης γνωρίζει, δεν προβλέπεται επιστροφή του κ. karelis εις το μπου. ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ δια το Νήμα μας.
Εις το παρόν Νήμα θα εύρετε αμέριστον συμπαράστασιν, κ. συνάδελφε.Ναι, ειναι ευρέως γνωστό οτι εχω ιδιαιτερη συμπαθεια στην χωρα αυτη, λόγω της σύνδεσής μου με 38χρονη καλλίπυγον Κολομβιανή. Ατυχώς η συμπαθειά μου αυτή γινεται αντικείμενο χλευασμού από διάφορα άτομα εις τον παρόντα ιστότοπο και έτσι αποφεύγω να προβαίνω εις λεπτομερείας. Ευελπιστώ ότι στο συγκεκριμενο νήμα θα ανεύρω συμπαρασταση και θέρμη επί του ζητήματος.
Σας ευχαριστω.
Μα εκεί είναι ήδη με θήλυ!!!Να πας και σε αυτά τα σπιτάκια ...
Ασε πηρε το φαγητο του μαζι ( σε ταπερακι )
Παντως εγω ευχαριστως τα καρφωνα .....Να πας και σε αυτά τα σπιτάκια ...
Και εγώ το ίδιο ...Παντως εγω ευχαριστως τα καρφωνα .....
Να πω την αμαρτια μου δηλαδη
Ότι και να κάνετε δεν θα σας ευχηθώ ότι gamiesteΜα εκεί είναι ήδη με θήλυ!!!
Εσεις με 8 εγω με 7,5 ?Και εγώ το ίδιο ...
Με 8 πόντους όμως τι να καρφώσουμε ...;;;
Φευ!
Είχα καιρό να το γράψω ...Ότι και να κάνετε δεν θα σας ευχηθώ ότι gamieste
Αι φήμαι πρέπει να είναι αληθείς.Εσεις με 8 εγω με 7,5 ?
Ο κωλογερακος ( λενε οι φημες ) ειναι μεγαλος πουτσαρας ..τον εχει 8,5
Αφήσατε την Ναταλί με τους αράπηδες, και πιάσατε το θήλυ που είναι μαζί μου.Είχα καιρό να το γράψω ...
Σας πειράζω, κύριε!Αφήσατε την Ναταλί με τους αράπηδες, και πιάσατε το θήλυ που είναι μαζί μου.
στην καραϊβική έχει ζέστηΚαι εγώ το ίδιο ...
Με 8 πόντους όμως τι να καρφώσουμε ...;;;
Φευ!
Σας πειράζω, κύριε!
και τι μ αυτο ? λες να του μεγαλωσει με τη ζεστη το εργαλειο ? να γινει 8,51 ?στην καραϊβική έχει ζέστη