Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η αληθεια ειναι οτι λογω σοβαρων εκτακτων προβληματων υγειας το ειχα παραμελησειΚαλημέρα σας κύριε Roger και υγιαίνετε. Τα ετήσια check up είναι μια καλή πρακτική και δια τους νεώτερους από ημάς.
Επίσης καλημέρα στα λοιπά μέλη και ιδιαιτέρως στους ξενύχτηδες![]()
Φάρμακα δεν παίρνω, εκτός από ντεπον. Η θάλασσα είναι το καλύτερο φάρμακο για εμένα.Εχω 15 χρόνια να κάνω εξετάσεις αίματος. Για μα εγχείρηση στο μάτι πριν από 5 χρόνια είχα κάνει καρδιογράφημα. Έχω υποσχεθεί στους δικούς μου φέτος να κάνω ένα τσεκ-απ. Μετά το ταξίδι στην Ταυλανδη όμως, γιατί δεν ξέρω τι θα μου βγάλουν οι γιατροί.Η αληθεια ειναι οτι λογω σοβαρων εκτακτων προβληματων υγειας το ειχα παραμελησει
Αλλα δοξα τω θεω ...το σπασαμε το τεστ κοπωσεως , παρα το προκεχωρημένο της ηλικιας μας
σε 5 λεπτα ολοκληρωσα level 4 και recovery time 53 sec
ειπα να με παει στο level 5 αλλα μου ειπε δεν ηρθαμε να παιξουμε εδω
Βρες δυο Ρωσιδες να κανεις "καλο και σωστο" τεστ κοπωσεως
πολυ φιλος μας
7 ωρες διαφορα...Οπως και με την Κολομβια7 ώρες διαφορά. Εδώ είναι 11.10 Βράδυ.
Φιλικα θα στο πω ...Φάρμακα δεν παίρνω, εκτός από ντεπον. Η θάλασσα είναι το καλύτερο φάρμακο για εμένα.Εχω 15 χρόνια να κάνω εξετάσεις αίματος. Για μα εγχείρηση στο μάτι πριν από 5 χρόνια είχα κάνει καρδιογράφημα. Έχω υποσχεθεί στους δικούς μου φέτος να κάνω ένα τσεκ-απ. Μετά το ταξίδι στην Ταυλανδη όμως, γιατί δεν ξέρω τι θα μου βγάλουν οι γιατροί.
Για μη λεγετε ...Διακόπτω επ΄ όλίγον τον κοπιώδη βιοποριστικόν αγώνα μου προκειμένου να προβώ εις ανακοινώσεις, παραινέσεις κλπ προς διαφόρους!
Καλησπερα αγαπητέ !!!Καλησπέρα!!![]()
κ. συνάδελφε,7 ωρες διαφορα...Οπως και με την Κολομβια
Καλησπέρα, κύριε!Καλησπέρα!!![]()
Ο Νηματοθέτης, κύριε, που είναι μόλις 33 ετών, πρέπει να κάνει check up;;;;Φιλικα θα στο πω ...
Μια φορα το χρόνο , να μη σου πω δυο
Αιματος και βιοχημικα
Ιδιαιτερη προσοχη στο PSA για τους ανω των 50 ( να εισαι 3 μερες αχυστος γιατι διαφορετικα θα βγει στο θεο )
Ενα απλο καρδιογραφημα ( να πεις μονο αν εισαι ερωτευμένος η οχι )
Και ενα υπερηχο ανω και κατω κοιλιας
Εάν αναγιγνώσκατε τας προηγουμένας σελίδας, θα γνωρίζατε ότι ο κ. κωλο-γερος είναι ήδη εις Καραϊβικήν, έχοντας προηγουμένως συνευρεθεί μετά εργαζομένης εις Μαδρίτην, Ισπανίας.Ο @κωλο-γερος θα έχει πατήσει το πόδι του στην Καραϊβική τώρα που μιλάμε πιθανόν να είναι με δύο θήλεα αγκαλιά!
Παρακαλώ, αφήστε τους όποιους φιλοσοφικούς προβληματισμούς, κύριε!κάτι από τη φθινοπωρινή μελαγχολία όστις εξαπλούται δια των μουσικών επιλογών του νηματοθέτου
Αι πρόσφαται αναρτήσεις των μελών ,δημιούργησαν εντός μου τον παρακάτω φιλοσοφικό προβληματισμό:
- Αν το χρήμα χρειάζεται ,είναι όμως και απαραίτητη προϋπόθεση;
Τελικά τι μέλλει αφήσομεν πίσω; Τέκνα και κληρονόμους; Περιουσία ακίνητη και μη για να ευκολύνομεν τη ζωή των επόμενων; Πνευματικό έργο ελπίζοντας να αναδυθεί από τον ωκεανό των επιλογών και να περάσει στην κατηγορία των κλασικών;
Ή μήπως εν τέλει το μόνο που έχει σημασία είναι τι γαμήσαμε;
Ε ναι οσο ειμαι εγω 32 και κανω ...κανε και εσυ ενα στα 33Ο Νηματοθέτης, κύριε, που είναι μόλις 33 ετών, πρέπει να κάνει check up;;;;
Αν και είμαι 33, κάνω κατ΄ έτος και επί του παρόντος διατελώ καλώς, κύριε!Ε ναι οσο ειμαι εγω 32 και κανω ...κανε και εσυ ενα στα 33
Να προσεχεις μονο μην της μεινεις στα χερια της Μαναρι και δεν ξερει τι να σε κανει
( Θα της συνιστουσα να σε τεμαχισει σε μικρα μικρα κοματακια και να σε δωσει τροφη στις γατες / σκυλους της )