astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
ηρθες και δεν κερασες ακομα μπριζολακια! γαμιεσαι !!!Οχι, δεν το ξερω. Προχθες ηρθα ρε, που να πρωτοπαω ο ανθρωπος, το πρωι πηγα στο 48.
καλησπερα λαμογια!
ηρθες και δεν κερασες ακομα μπριζολακια! γαμιεσαι !!!Οχι, δεν το ξερω. Προχθες ηρθα ρε, που να πρωτοπαω ο ανθρωπος, το πρωι πηγα στο 48.
Τώρα είμαι Καριμπια. Εδώ έχει κάργα "μπριζολαδικα", αλλά εγώ έχω τάπερ με "ελληνική φασολάδα" μαζί μου.ηρθες και δεν κερασες ακομα μπριζολακια! γαμιεσαι !!!
καλησπερα λαμογια!
καλα ..πεταξου να αλλαξεις λιγο "συνάλαγμα" και ασε το ταπερ για λιγο στο ψυγειο ( δεν θα παθει τιποτα )Τώρα είμαι Καριμπια. Εδώ έχει κάργα "μπριζολαδικα", αλλά εγώ έχω τάπερ με "ελληνική φασολάδα" μαζί μου.
Καλημέρα κύριε roger σας έστειλα π.μ το οποίον δεν απαντηθη.καλα ..πεταξου να αλλαξεις λιγο "συνάλαγμα" και ασε το ταπερ για λιγο στο ψυγειο ( δεν θα παθει τιποτα )
Σας απαντησα μολις ( δυστυχώς αρνητικα )Καλημέρα κύριε roger σας έστειλα π.μ το οποίον δεν απαντηθη.
Φεύ.
Το συνάλλαγμα πρέπει να το "ανταλλάσσουμε" λιγο-λιγο, κάθε 2 ημέρες για να μην χάνουμε στην συναλλαγματική ισοτιμία.καλα ..πεταξου να αλλαξεις λιγο "συνάλαγμα" και ασε το ταπερ για λιγο στο ψυγειο ( δεν θα παθει τιποτα )
Κύριε Αμτζικιε σήμερα το πρωί εκτέλεσα την άσκηση σας. Όλο το κόλπο είναι στο να μην βυθιστεί το πρόσωπο ώστε να μπορείς να αναπνέεις. Θέλει ηρεμία στην αρχή και να κοιτάς στον ουρανό.Καλημέρα κύριε roger σας έστειλα π.μ το οποίον δεν απαντηθη.
Φεύ.
Respect κύριε κωλό-γερε με το μαλακό μην πιέζετε την άσκηση αυτήΚύριε Αμτζικιε σήμερα το πρωί εκτέλεσα την άσκηση σας. Όλο το κόλπο είναι στο να μην βυθιστεί το πρόσωπο ώστε να μπορείς να αναπνέεις. Θέλει ηρεμία στην αρχή και να κοιτάς στον ουρανό.
Έκανα 6 επαναλήψεις των 300 δευτερολέπτων αρχικά. Ένιωσα κάποιο πόνο στους μηρούς. Αύριο θα αυξήσω τον χρόνο.
Προσπαθώ να προσαρμοστώ στην ηλικία μου, ενίοτε όμως παρασύρομαι.Respect κύριε κωλό-γερε με το μαλακό μην πιέζετε.
Σας παρακαλώ πολύ την άσκηση αυτή όχι πάνω από 10 λεπτά.Προσπαθώ να προσαρμοστώ στην ηλικία μου, ενίοτε όμως παρασύρομαι.
Χρησιμοποιώντας αυτη την κουπαστή, η, όπως αλλιώς λέγεται, μπορείς να κάνεις 3-4 ασκήσεις. Και διατάσεις στα σκαλοπάτια όταν είσαι στο νερό.
Κοιτάξτε, κ. amjik!Βεβαίως και τό push-ups βοηθά σημαντικά στην ενδυνάμωση αλλά έχουμε και τον κύριο Μπλιζ ο οποίος θέλει να φαίνεται είς τα θήλεα είς την κολυμβητική δεξαμενή...
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..Καλημέρα σε όσους τα όνειρά τους είναι γεμάτα από γκόμενες ... Φευ!