blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.654
- Πόντοι
- 26.096
Έχετε εχθρούς, κύριε;;;Καλημερα σε φιλους και οχτρους ...
Come join the club!
Έχετε εχθρούς, κύριε;;;Καλημερα σε φιλους και οχτρους ...
Και ποιος δεν έχει!!Έχετε εχθρούς, κύριε;;;
Come join the club!
Σοφόν το σαφές!Και ποιος δεν έχει!!
Ρε καραμήτρο εσυ που μου θες να παιξεις εραστης δυτικων προαστειων με την κα ΙωαάνναΈχετε εχθρούς, κύριε;;;
Come join the club!
Ρε καραμήτρο εσυ που μου θες να παιξεις εραστης δυτικων προαστειων με την κα Ιωαάννα
Ελα να σου κανουμε ενα φροντιστηριο για τους δρομους στην Αθηνα που δεν ξες να ξεχωριζεις την αρχη και το τελος ενος δρομου
Αντε που 3 δρομους εχετε στο χωριο σου και χανεστε
Συγνωμη κυριε , εμεις οδηγουμε μονοι μας το ταπεινο μας VW , οπερ πρεπει να μαθουμε και τους δρομους και τις καβατζες
Κοιτάξτε, κύριε!
1. Ημείς, το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, προσλαμβάνομεν οδηγόν ίνα οδηγήσει την χειροποίητον Bentley εις Αθήνας και άρα το σχόλιόν σας πίπτει ως κενόν περιεχομένου.
2. Ακαδημαϊκώς ερωτών ... Δυτικά προάστεια;;;... Βεβαίως και δεν γνωρίζω που είναι τα Δυτικά προάστεια του Λεκανοπεδίου. Ευρίσκονται εγγύθεν του Grande Bretagne, κύριε;
3. Υπάρχει και η Αγίου Δημητρίου. Άρα 4 είναι οι δρόμοι!
Ημείς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, εις μπουζουκλερί ή ελληνάδικο;;;Συγνωμη κυριε , εμεις οδηγουμε μονοι μας το ταπεινο μας VW , οπερ πρεπει να μαθουμε και τους δρομους και τις καβατζες
Τα δυτικα προαστεια , εχουν ξεκωλακια πρωτης διαλογης ενα βραδυ σε μπουζουκλερι 4 κατηγορίας η ελληναδικο στο μπουρναζι θα σας πεισει
Η αγιου δημητριου ειχα την εντυπωση οτι ηταν υπαιθριο παρκινγκ ...
Οπως σε εχω ενημερωσει προτιθεμαι να αλλαξω χωρο διαμονήςΗμείς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, εις μπουζουκλερί ή ελληνάδικο;;;
Θα ανοίξω το λεξικόν Μπαμπινιώτη δια να εύρω το νόημα των λέξεων αυτών.
Υ.Γ. Φυσικόν να μην γνωρίζετε την Αγίου Δημητρίου. Είναι εις το κέντρον της πόλεως. Μακρόθεν των Νοτιοδυτικών προαστείων ένθα διαμένετε όταν επισκέπτεσθε την πόλιν μου.
Σπανίως επισκέπτομαι τα Νοτιοδυτικά τούτα προάστεια. Σπανίως όμως και μόνο εφόσον αναγκάζομαι ...
Φευ!
Μα σας έχω ήδη αποστείλει κατάλογον 10 τουλάχιστον 5+ αστέρων κύριε.Οπως σε εχω ενημερωσει προτιθεμαι να αλλαξω χωρο διαμονής
Και αναμενω τις προτασεις σας για καποιο καλο ξενοδοχείο ανταξιο της ταπεινοτητας μου και πανω απ ολα διακριτικό
Το προβλημα σε αυτο που διαμένω ειναι οτι το δωματιο που συνηθως προτιμώ , το προτιμαει και ο ΒαγγέλαςΜα σας έχω ήδη αποστείλει κατάλογον 10 τουλάχιστον 5+ αστέρων κύριε.
Και σας έχω ήδη συστήσει την μίσθωσιν Airbnb εις την Νέαν Παραλιακήν [Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου] εγγύθεν του ξενοδοχείου του Προέδρου μας [ένας είναι ο Πρόεδρος εις την πόλιν μου].
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Το προβλημα σε αυτο που διαμένω ειναι οτι το δωματιο που συνηθως προτιμώ , το προτιμαει και ο Βαγγέλας
και δεν το απολυμαινουν καλα ....
Μπορει να παθω κανενα αλλεργικο σοκ
Α εγω εγινα ενας κουκλος πριν λιγοχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Υπάγω προς κουράν!
Τα λέμε.
....καλημέρα στ αγόρια εδώ, (σε σένα προσωπικά κι ένα φιλάκι ..εικονικο,αλλα καυλιαρικο!)Απίστευτη γυναίκα!
Το απόλυτο θηλυκό!!!
Υποκλίνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμεις δε θεμε φιλάκι δηλαδης ?....καλημέρα στ αγόρια εδώ, (σε σένα προσωπικά κι ένα φιλάκι!)
Αν η σύνταξη σας είναι πάνω από 1500€ έχετε και κάνα ακίνητο, σας παίρνω και μια πιπα δωρο(ειμαι large..!)Εμεις δε θεμε φιλάκι δηλαδης ?
Μανουλα μας εκανε και μας
Ομορφοπαιδα ειμεθα ...
Συνταξη περνουμε και μεις
Λυπαμαι κυρίαΑν η σύνταξη σας είναι πάνω από 1500€ έχετε και κάνα ακίνητο, σας παίρνω και μια πιπα δωρο(ειμαι large..!)