κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.011
- Πόντοι
- 19.795
Βρετανις, ισως;Ουστ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν υπάρχει Αγγλίς.
Βρετανις, ισως;Ουστ!
Δεν υπάρχει Αγγλίς.
Η ζωή, παιδί μου, είναι σκληρή και άδικη.εισθε σκληρος και αδικος κυριε μου
η σταση σας πληγωνει τις ευαισθητες ψυχες μας
Πάρε ξανά την ίδια φίλε άσε την ξαδέρφη φιλικά στο λέω για να μην κλάψεις τα λεφτά σουΈχω κανονίσει duo αλλά καθότι μη παρτουζόβιος σκέφτομαι να το αλλάξω και να πάρω χωριστά την ξαδέλφη.
Η φίλη της πάντως είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει recently.
Πανέμορφη, φιλική και πολύ άνετη.
Repeat το Σάββατο ένα 2ωρο καθότι είναι σκέτη καύλα και δύσκολα βλέπουμε τέτοια κορίτσια στα μέρη μας.
Πουσι άντε δίπλα... θα σε ψάχνουν...εισθε σκληρος και αδικος κυριε μου
η σταση σας πληγωνει τις ευαισθητες ψυχες μας
χαιρομαι να μαθαινω συμβουλες απο εμπειρους κυριουςΗ ζωή, παιδί μου, είναι σκληρή και άδικη.
Σας ευχαριστώ!
Πείτε το όμως και στα θήλεα μήπως και εύρω γκόμενα.
Φοβερό καμάκι,ε;;;;;;
Επιτέλους θα βρω γκόμενα!
ΣώθηκεςΕξαιρετικό καμάκι!!!
Έχω σημειώσει τα καλύτερα σημεία για να τα εφαρμόσω στις τουρίστριες το καλοκαίρι!
Σώθηκες
Τα ζώα αυτό τα επιφωνήματα κατανοούν, κύριε.
Άμα ζούμε μέχρι τότε είναι σίγουρο ότι θα θριαμβεύσουμεΕξαιρετικό καμάκι!!!
Έχω σημειώσει τα καλύτερα σημεία για να τα εφαρμόσω στις τουρίστριες το καλοκαίρι!
Άμα ζούμε μέχρι τότε είναι σίγουρο ότι θα θριαμβεύσουμε
με τέτοιες ιδέες για καμάκι
Μόλις διάβασα την κριτική σου φίλε μου!Σώθηκες
Προφανώς δεν ενθυμείσθε ότι υπήρξα υπό την ανατροφήν και νουθεσίαν Αγγλίδος τροφού. Ως εκ τούτου δύναμαι να σας είπω ότι oust [pronounced as aoost=άουστ] σημαίνει απομακρύνω και εκδιώκω.Ξέρετε αγαπητέ από που προέρχεται το "ούστ" ?
Προέρχεται από το oust.
Στα αγγλικά σημαίνει, φύγε από εδώ.
Το ίδιο και στα Γαλλικά ouste.
Χρησιμοποιείται συνήθως για να διώξεις τα ζώα όπως αναφέρετε και εσείς.
Εγώ λέω ουστ στον σκύλο μου όταν κυνηγάει τις γάτεςΠροφανώς δεν ενθυμείσθε ότι υπήρξα υπό την ανατροφήν και νουθεσίαν Αγγλίδος τροφού. Ως εκ τούτου δύναμαι να σας είπω ότι oust [pronounced as aoost=άουστ] σημαίνει απομακρύνω και εκδιώκω.
Και όχι δεν χρησιμοποιείτε τόσο για τα ζώα όσο και κυρίως για εκδίωξη ατόμων από θέσεις εξουσίας.
Εις την Ελληνικήν της πλέμπας [ερωτήσατε τον 25ποντο περί τούτου] χρησιμοποιείτε για τα ζώα.
Προφανώς δεν ενθυμείσθε ότι υπήρξα υπό την ανατροφήν και νουθεσίαν Αγγλίδος τροφού. Ως εκ τούτου δύναμαι να σας είπω ότι oust [pronounced as aoost=άουστ] σημαίνει απομακρύνω και εκδιώκω.
Και όχι δεν χρησιμοποιείτε τόσο για τα ζώα όσο και κυρίως για εκδίωξη ατόμων από θέσεις εξουσίας.
Εις την Ελληνικήν της πλέμπας [ερωτήσατε τον 25ποντο περί τούτου] χρησιμοποιείτε για τα ζώα.
Είστε με την Αγγλίς τώρα;Προφανώς δεν ενθυμείσθε ότι υπήρξα υπό την ανατροφήν και νουθεσίαν Αγγλίδος τροφού. Ως εκ τούτου δύναμαι να σας είπω ότι oust [pronounced as aoost=άουστ] σημαίνει απομακρύνω και εκδιώκω.
Και όχι δεν χρησιμοποιείτai τόσο για τα ζώα όσο και κυρίως για εκδίωξη ατόμων από θέσεις εξουσίας.
Παρε μικρό καλάθι εραστήΆμα ζούμε μέχρι τότε είναι σίγουρο ότι θα θριαμβεύσουμε
με τέτοιες ιδέες για καμάκι
Εύγε, κύριε.Ως νεότερος προσπαθώ να μάθω ...
Εγώ λέω ουστ στον σκύλο μου όταν κυνηγάει τις γάτες
Δεν υπάρχει Αγγλίς.Είστε με την Αγγλίς τώρα;