Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.862
Πόντοι
26.096
Τώρα που τα ξαναδιαβάζω ...
Γιατί λύσσαξαν όλοι σε βάρος του ασθενούς, υπερήλικος, ταπεινού και αδυνάμου εν ταυτώ Νηματοθέτου;;;

Επειδή ο Νηματοθέτης αντάλλαξε ορισμένα κόσμια λόγια μετά της κας. @Katerina;;;

Δηλαδή αν ο Νηματοθέτης έγραφε ότι θα κάνει και θα ράνει την κα. Κατερίνα και η κα. Κατερίνα θα τελειώσει 5 φορές μαζί του και μετά η κα. Κατερίνα θα κάνει 7 χρόνια να πάει με άλλον άντρα, ο Νηματοθέτης θα ήταν αποδεκτός αλλά τώρα όχι και γι΄ αυτό του ασκείτε bullying;;;

Λοιπόν!
Η κα. Κατερίνα είναι εκεί και εφόσον συμφωνήσετε μαζί της, μπορείτε να αγοράσετε τον χρόνο της.
Ο πάμπτωχος τούτος Νηματοθέτης δεν μπορεί να σας στερήσει το δικαίωμα αυτό.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.862
Πόντοι
26.096
Τι 7 χρόνια δηλαδή;;;
77 χρόνια θα κάνει να ξαναπλησιάσει άντρα...

Θα έχει συνευρεθεί με τον Hunchback of Notre Dame ... :2funny:

Συγκλονιστική εμπειρία!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.524
Πόντοι
3.656
Γιατί λύσσαξαν όλοι σε βάρος του ασθενούς, υπερήλικος, ταπεινού και αδυνάμου εν ταυτώ Νηματοθέτου;;;

Δηλαδή αν ο Νηματοθέτης έγραφε ότι θα κάνει και θα ράνει την κα. Κατερίνα και η κα. Κατερίνα θα τελειώσει 5 φορές μαζί του και μετά η κα. Κατερίνα θα κάνει 7 χρόνια να πάει με άλλον άντρα, ο Νηματοθέτης θα ήταν αποδεκτός αλλά τώρα όχι και γι΄ αυτό του ασκείτε bullying;;;

Λοιπόν!
Η κα. Κατερίνα είναι εκεί και εφόσον συμφωνήσετε μαζί της, μπορείτε να αγοράσετε τον χρόνο της.
Γιατι ζηλευουν και ειναι μουνηδες.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.862
Πόντοι
26.096

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.711
Πόντοι
27.636

Λοιπόν!

Μη δίνετε σημασία κ. Μπλιζ, όλοι γουστάρουν μαδομούνι όποτε αναφέρεται το όνομα της κα. Κατερίνας.

Το όνομα Κατερίνα είναι θρύλος, όπως και το όνομα της Μαρίας.

:bounce::bounce:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.091
Πόντοι
2.586

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.146
Πόντοι
3.656
Το Νήμα τούτο πέρασε και περνά πολλά κύματα!
Παρόλα αυτά οι παλαιότεροι εξ Ημών είμεθα περήφανοι επειδή εις το παρόν Νήμα ανδρώθηκε ο κ. @Saul!

Διαβάζω εις το έγκριτο και λίαν ενδιαφέρον νήμα του Μυνχάουζεν, ιδρυθέν υπό του έτι εγκριτοτέρου κ. @The Saint* , ότι το τέκνο μας αυτό θα είναι εις εκ των υποψηφίων για το βραβείο.

Αποτύχαμε εις την ανατροφήν του;;;
Ή τον ζηλεύουν εξαιτίας της επιτυχίας του κ. @Saul στις γκόμενες;;;;
Πράγματι, ο Σαούλ είναι δικό μας παιδί, μεγάλο ρόλο στην ανατροφή του και στην διαπαιδαγώγηση του έπαιξε και η κυρία Εριναλ.
Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε επί σειρά ετών έχω συμμετάσχει στο παρόν νήμα ξεκινώντας ως ένα αθώο παιδί χωρίς γκόμενα και σήμερα σχεδόν 10 χρόνια μετά το μόνο που έχει αλλάξει είναι η ηλικία (στα χαρτιά γιατί στο μυαλό.... :confused:)

Η ανατροφή που παρείχε το νήμα ήταν καθοριστική για την διαμόρφωση του ήθους και του χαρακτήρα μου :confused::confused:

Το νήμα συνεχίζει ακόμα να διέπεται από όλες εκείνες τις αξίες που μου μετέδωσε και που καθημερινά εκφράζω στις ήρεμες και χωρίς εντάσεις συζητήσεις που κάνω με τα σεβαστά γαλάζια μέλη των άλλων νημάτων. :confused::confused::confused:

Ως εκ τούτου έχω την τιμή να εκπροσωπήσω το νήμα στο διαγωνισμό και θέλω να ευχαριστήσω θρεμά όλους εσας που μου δίνετε δύναμη να συνεχίζω τον τίμιο αυτό αγώνα για την πρωτιά και την δόξα που αυτή επιφέρει.

* Πιστεύω ότι αν η Εριναλ έβλεπε αυτά που γράφω τώρα για τις δουλειές και τους συνεργάτες θα με αποκλήρωνε από το νήμα

Με εκτίμηση,

Saul

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.862
Πόντοι
26.096
Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε επί σειρά ετών έχω συμμετάσχει στο παρόν νήμα ξεκινώντας ως ένα αθώο παιδί χωρίς γκόμενα και σήμερα σχεδόν 10 χρόνια μετά το μόνο που έχει αλλάξει είναι η ηλικία (στα χαρτιά γιατί στο μυαλό.... :confused:)

Η ανατροφή που παρείχε το νήμα ήταν καθοριστική για την διαμόρφωση του ήθους και του χαρακτήρα μου :confused::confused:

Το νήμα συνεχίζει ακόμα να διέπεται από όλες εκείνες τις αξίες που μου μετέδωσε και που καθημερινά εκφράζω στις ήρεμες και χωρίς εντάσεις συζητήσεις που κάνω με τα σεβαστά γαλάζια μέλη των άλλων νημάτων. :confused::confused::confused:

Ως εκ τούτου έχω την τιμή να εκπροσωπήσω το νήμα στο διαγωνισμό και θέλω να ευχαριστήσω θρεμά όλους εσας που μου δίνετε δύναμη να συνεχίζω τον τίμιο αυτό αγώνα για την πρωτιά και την δόξα που αυτή επιφέρει.

* Πιστεύω ότι αν η Εριναλ έβλεπε αυτά που γράφω τώρα για τις δουλειές και τους συνεργάτες θα με αποκλήρωνε από το νήμα

Με εκτίμηση,

Saul
Θα είμαστε στο πλευρό σας, κύριε και εύχομαι ο κ. @The Saint* να σας απονείμει το τρόπαιο όταν (κάποτε) ληξει ο διαγωνισμός αυτός ...

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.666
Πόντοι
12.946
Θα είμαστε στο πλευρό σας, κύριε και εύχομαι ο κ. @The Saint* να σας απονείμει το τρόπαιο όταν (κάποτε) ληξει ο διαγωνισμός αυτός ...
Όχι όταν κάποτε, το βραβείο είναι για το 2024,
και μην ακούτε αυτούς που λοιδορούν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία του διαγωνισμού.
Εκ μέρους της ελλανοδίκου επιτροπής.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.146
Πόντοι
3.656
Θα είμαστε στο πλευρό σας, κύριε και εύχομαι ο κ. @The Saint* να σας απονείμει το τρόπαιο όταν (κάποτε) ληξει ο διαγωνισμός αυτός ..

Θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνετε και θα καταβάλω τα μέγιστα ώστε να ανεβάσω το νήμα μας στο βάθρο:rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.862
Πόντοι
26.096
Όχι όταν κάποτε, το βραβείο είναι για το 2024,
και μην ακούτε αυτούς που λοιδορούν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία του διαγωνισμού.
Εκ μέρους της ελλανοδίκου επιτροπής.
Σας ευχαριστώ, κύριε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνετε και θα καταβάλω τα μέγιστα ώστε να ανεβάσω το νήμα μας στο βάθρο:rockon:
Εύγε, παιδί μου!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.524
Πόντοι
3.656
Με το πατινι να ερθεις να παραλαβεις βραβειο!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.146
Πόντοι
3.656
Με το πατινι να ερθεις να παραλαβεις βραβειο!
κάποιοι άλλοι που δεν έχουν αυτοπεποίθηση θα έβλεπαν το πατίνΙ ως κάτι που θα τους κάνε να ντρέπονται

εγώ δεν έχω κανένα θέμα σκάω με το πατίνι στη βουλιαγμένη για φαγητό και μετά πάω και island και μου το παρκάρουν δίπλα στις καρέρα και τις μπεντλει

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.524
Πόντοι
3.656
κάποιοι άλλοι που δεν έχουν αυτοπεποίθηση θα έβλεπαν το πατίνΙ ως κάτι που θα τους κάνε να ντρέπονται

εγώ δεν έχω κανένα θέμα σκάω με το πατίνι στη βουλιαγμένη για φαγητό και μετά πάω και island και μου το παρκάρουν δίπλα στις καρέρα και τις μπεντλει
Μην τα λες σ'εμενα...
Καποιοι αλλοι σε κοροιδευαν για το πατινι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom