blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.331
- Πόντοι
- 26.316
Ακούστε, κύριε!Έχει που έχει κάψει τα λιγοστά εγκεφαλικά κύτταρα που του έχουν απομείνει, του ξεφουρνιζετε τουτο το μελανούρι.....παει θα τον χάσουμε.....
Έχω παραιτηθεί του ατέρμονος (πλην όμως ΠΑΝΤΕΛΩΣ ακάρπου) αγώνος μου να εύρω μελαχρινήν.
Ακολουθώ πλέον την συμβουλήν του πανσοφοτάτου κ. @jim2323 ... και εφόσον μόνο με τις ξανθογάλανες τα καταφέρνω, I 'll stick to them.
Αναφορικά τώρα με την κα. @Katerina ...
Σε κάποια άλλη εποχή θα επιζητούσα να την συναντήσω στα πλαίσια της εργασίας της (βλ. 40 κριτικές μου). Τώρα πια όμως όχι. Και όχι επειδή η σύνταξη του ΟΓΑ, την οποία εισπράττω ανελλιπώς κάθε μήνα, δεν μου το επιτρέπει.
Αποταμιεύω χρήματα, συμμετέχοντας στα συσσίτια των Ιερών Μητροπόλεων και ζητιανεύω έξω από τα ποτοπωλεία (bars). Άρα έχω χρήματα για να πληρώσω τον χρόνο της κας. Κατερίνας.
Τυχαία μπήκα στο νήμα της. Και στην αρχή με εξίταρε εκείνο το maleficent ... (I am not an English
Στην συνέχεια διάβασα αρκετές από τις σελίδες του νήματος της κας. Κατερίνας. Δεν τις διαβάζω καθημερινά ...
Κατάλαβα ότι η κα. Κατερίνα είναι μία πολύ έξυπνη γυναίκα.
Μία κοπέλα που γνωρίζει και γράφει καλά την γλώσσα μας (την Ελληνική), πράγμα που δεν συμβαίνει πια με πολλούς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.
Μία κοπέλα που ξέρει (από αυτά που διαβάζω) καλώς την Αγγλικήν.
Μία κοπέλα που κάποιες στιγμές ακροβατεί στα όρια του συναισθηματικού κόσμου της ή ακόμη και τα υπερβαίνει (Good Luck with that ... been there before).
Και γι΄ αυτό ...ΝΑΙ, την εκτιμώ ως προσωπικότητα και απολαμβάνω την με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνία μαζί της!
Αλλά όχι, εγγονέ μου, δεν πρόκειται να κάψω τα λίγα εγκεφαλικά κύτταρά μου!
It 's a 'love it or leave it' thing. Both sides!
Υ.Γ. Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι εγγονός μου.
Έχω αποκληρώσει τον αχαίρευτο ανεψιό μου, κ. @troubakhs μου και μάλλον θα εγκαταστήσω εσένα για κληρονόμο μου.