borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.024
- Πόντοι
- 5.696
Αυτά τα ξέχασες.....
Αυτά τα ξέχασες.....
Το ερωτηματικό εντός παρένθεσης δηλωθεί ειρωνεία ή αμφιβολία για την αξιοπιστία όσων έχουν προηγηθεί.Γέροντα??
Τι θα κάνω με αυτό το παιδί;;;Και αμολυβδη να πινει δεν θα μου κανει καμια πια εντυπωση....
Εξαιρετικη επιλογη ο κυριος μπορμπι!!!!!
αν τον εχεις προσεξει το παιζει κατι μεταξυ intellectual ,, με ρομαντικές αποχρωσεις ,και πανω απο ολα gentlemanΕμάς πόσο άλλο να μας δουλέψει....
Εκείνο το αμοιρο κορίτσι που δεν ξέρει τι την περιμένει.....
και μπλε θα πιει και μαυρο θα πιει και στο τελος θα πεσει σε καμια δεξαμενη στη μοτοροιλ και θα τον βρουμε να επιπλεειΤι θα κάνω με αυτό το παιδί;;;
Ήπιε κόκκινο αψέντι ... το ομολόγησε πριν από μερικές σελίδες ...
«εξ ιδίων τα αλλότρια»
Και όμως ...αν τον εχεις προσεξει το παιζει κατι μεταξυ intellectual ,, με ρομαντικές αποχρωσεις ,και πανω απο ολα gentleman
τι να πει οτι ειναι γερο σατυρος ...δεν
ας ειναι ....δεν του χαλαμε το παραμυθι
θα κανεις ..θα κανεις ..δεν σε ξερω εγω τι γρια σουπια εισαι ...Και όμως ...
Δεν έχω κάνει κανένα σεξουαλικό υπαινιγμό, κύριε!
Η Motor Oil είναι του ΠΑΟ, έτσι δεν είναι;και μπλε θα πιει και μαυρο θα πιει και στο τελος θα πεσει σε καμια δεξαμενη στη μοτοροιλ και θα τον βρουμε να επιπλεει
....... ειναι γερο σατυρος .......
Βλέπεις, εγγονέ μου, τι προσβολές καταπίνω καθημερινά;;;
κρυφογαυρος ειναι ο τζιγκερ αλλα μην του το πειτε.Η Motor Oil είναι του ΠΑΟ, έτσι δεν είναι;
Αποκλείεται ο κ. @troubakhs μου να πέσει εκεί μέσα!
Εκεί μόνο κατουράει...
Μποοαααα.... τώρα με καλοπιανεις.....?Βλέπεις, εγγονέ μου, τι προσβολές καταπίνω καθημερινά;;;
Τις ζω κυρίως σαν πελάτισσες, εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Και είναι υπέρ το δέον ευγενικός και κυρίως υπομονετικός μαζί τους.Δεν έχουν ξυνισμένη φάτσα ...
Είναι πολύ παθητικές γυναίκες.
Trust me.
Αν τις πλησιάσει κάποιος με ευγένεια και τρυφερότητα, κάνουν τα πάντα!
Αν τις ζήσετε όμως ως γυναίκες, πιθανώς να αλλάξετε γνώμη, κύριε!Τις ζω κυρίως σαν πελάτισσες, εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Και είναι υπέρ το δέον ευγενικός και κυρίως υπομονετικός μαζί τους.
Οι περισσότερες από αυτές δεν ξέρουν τι θέλουν. Για να πάρουν μια απόφαση θα εξαντλήσουν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους συγκρίνοντας.
Παρόλα αυτά έχουν ένα τουπε, και αυτές καιοι άνδρες τους, λες και είναι η ανωτέρη φυλή του κόσμου.
Και αυτό δηλώνει έκπληξη ή φόβο για το τι θα σκεφτόταν ο νηματοθέτης στην θέα του ... γέροντας...Το ερωτηματικό εντός παρένθεσης δηλωθεί ειρωνεία ή αμφιβολία για την αξιοπιστία όσων έχουν προηγηθεί.
Eιναι συνηθης τακτικη των απατεωνων να διαβαλλουν αδιακριτως...