blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.825
- Πόντοι
- 26.096
Στο ίδιο mood!
Καλημέρα!Επικό κομμάτι!
Αυτός από τους Megadeath του παρελθόντος δεν είναι;;;
Στην αρχή μου θύμισε τον πολύ μεγάλο Blackmore και ειδικά το υπέροχο requiem, που ο νυν μουνόδουλος έγραψε για την μνήμη του Jon Lord ... εννοείται ότι μου θύμισε την εποχή πριν ο ξεφτίλας γίνει αιδοιόδουλος εξαιτίας εκείνης της ακατανόμαστης Αμερικάνας...
Καλό θα ήταν να ακούσουμε και την γνώμη του κ. @spipis71 .
Keep us posted, αν βγάλει και άλλα τέτοια κομμάτια!
Δε νομίζω ότι απέτυχε το νήμα κάπου.κ. @The Saint* ,
επειδή το θέμα αγγίζει πλέον το DNA του Νήματος.
Που αποτύχαμε όταν αναθρέψαμε τον κ. @Saul;;;;
Εγώ πιστεύω ότι το 'παιδί' μας, ο κ. @Saul , έχει απίστευτη επιτυχία στις γκόμενες επειδή εκπαιδεύτηκε στο Νήμα μας.Δε νομίζω ότι απέτυχε το νήμα κάπου.
Χρειάζεται όμως χρόνος για να ξεδιπλώσει κάποιος όλες τις ... αρετές του...
Αχα! Μετά από ένα τέτοιο τραγούδι στο νήμα της, δεν μπορεί, θα πέσει!Ανήρτησα το παρακάτω στο νήμα της κας. @Katerina .
It 's the Celtic way of going out ... (well, it ;d rather be ...].
Ακούστε το. Αστεία λόγια και όμορφα κορίτσια. Πολύ όμροφα!!!
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα...Αχα! Μετά από ένα τέτοιο τραγούδι στο νήμα της, δεν μπορεί, θα πέσει!
κ. @The Saint* ,
επειδή το θέμα αγγίζει πλέον το DNA του Νήματος.
Που αποτύχαμε όταν αναθρέψαμε τον κ. @Saul;;;;
To 'παιδί ' μας λοιπόν θέλει περισσότερη φροντίδα και προδέρμ ή μήπως και σεις τον ζηλεύετε επειδή βρίσκει γκόμενες;;;Η αιτία του συνδρόμου Μινχάουζεν, ποικίλλει ανάλογα με τον ασθενή. Κοινό σημείο όμως σε όλες τις περιπτώσεις είναι το να κερδηθεί η προσοχή .
Πιθανόν λοιπόν να τον "κανακέψατε" υπερβολικά εντός των κόλπων του νήματος, και όταν βρέθηκε σε άλλο περιβάλλον, να του έλλειπε η προσοχή που του δίνατε.
Μην το κρατήσει μόνο για τον ίδιο και μετά έχουμε νέο αβαταρ...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα...Μην το κρατήσει μόνο για τον ίδιο και μετά έχουμε νέο αβαταρ...
Το πρώτο. Η αστάθεια στις σχέσεις του με τις γυναίκες (αλλάζει τις γκόμενες σαν πουκάμισα, χωρίς να προσπαθεί να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση), καταδεικνύει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την ανάγκη του για να τύχει προσοχής.To 'παιδί ' μας λοιπόν θέλει περισσότερη φροντίδα και προδέρμ ή μήπως και σεις τον ζηλεύετε επειδή βρίσκει γκόμενες;;;
Το Νήμα των παππούληδων, σύσσωμο, δηλώνει ότι εις το παρόν νήμα, μνημείο λογοτεχνικής κληρονομίας επαινεθέν υπό της UNESCO, θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. @Saul, που αποτελεί γνήσιο τέκνο του Νήματός μας.
Τέκνο ανατραφέν εις περιβάλλον Αληθείας και Ειλικρινείας!
κ. @The Saint* ,Το πρώτο. Η αστάθεια στις σχέσεις του με τις γυναίκες (αλλάζει τις γκόμενες σαν πουκάμισα, χωρίς να προσπαθεί να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση), καταδεικνύει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την ανάγκη του για να τύχει προσοχής.
Βεβαίως.κ. @The Saint* ,
δυνάμεθα ως νήμα να προτείνωμεν ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΝ υποψηφιότηταν ετέρου νικ εις το νήμα Υμών;;;;
Συντάσσεται ΑΜΕΣΑ ο φάκελος της υποψηφιότητος και θα υποβληθεί αρμοδίως και μετά σεβασμού!Βεβαίως.
Και είμαι σίγουρος πως η Ελλανόδικος Επιτροπή που είναι επιφορτισμένη με την κατάρτιση της λίστας των υποψηφίων, θα χαρεί πολύ.
Συντάσσεται ΑΜΕΣΑ ο φάκελος της υποψηφιότητος και θα υποβληθεί αρμοδίως και μετά σεβασμού!