Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Δεν υπάρχει Αγγλίς.
Υπήρξε, κάποτε, Αγγλίς τροφός.
Δεν υπάρχει Αγγλίς.
Υπήρξε, κάποτε, Αγγλίς τροφός.
Εδώ μιλάμε με τον Papyrus Larus BritanicaΠροφανώς δεν ενθυμείσθε ότι υπήρξα υπό την ανατροφήν και νουθεσίαν Αγγλίδος τροφού. Ως εκ τούτου δύναμαι να σας είπω ότι oust [pronounced as aoost=άουστ] σημαίνει απομακρύνω και εκδιώκω.
Και όχι δεν χρησιμοποιείτai τόσο για τα ζώα όσο και κυρίως για εκδίωξη ατόμων από θέσεις εξουσίας.
Εις την Ελληνικήν της πλέμπας [ερωτήσατε τον 25ποντο περί τούτου] χρησιμοποιείτε για τα ζώα.
Επαναλαμβάνω: 'Οταν χρειασθώμεν την γνώμην σας, θα σας ερωτήσουμε.Παρε μικρό καλάθι εραστή
εγω κυριε μου να συγχρωτιζομαι με αυτον τουν κυριο η δε θα μαθω πολλα?Εύγε, κύριε.
Απλά μην συγχρωτίζεσθε με τον κ. Jim25jim και θα μάθετε πολλά!
Εύγε, κύριε.
Απλά μην συγχρωτίζεσθε με τον κ. Jim25jim και θα μάθετε πολλά!
Σεις;;;;εγω κυριε μου να συγχρωτιζομαι με αυτον τουν κυριο η δε θα μαθω πολλα?
Εόν τελέσω πεπεισμένος περί τούτου. τότε θα ανέλθετε ταχέως εις την Ιεραρχίαν του νήματος.Ευτυχώς δεν συγχρωτίζομσι με τον κύριο Τζίμη λόγω μη συμπάθειας από μέρους του προς το πρόσωπό μου.
Πως είναι δυνατόν να είμαι με την δεν υπάρχει Αγγλίς, αφού δεν υπάρχει Αγγλίς;;;Εντάξει δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό, είστε με την δεν υπάρχει Αγγλίς τωρα;
Εόν τελέσω πεπεισμένος περί τούτου. τότε θα ανέλθετε ταχέως εις την Ιεραρχίαν του νήματος.
Κοιτάξτε, κύριε.Δυστυχώς είναι αλήθεια.
Επαναλαμβάνω: 'Οταν χρειασθώμεν την γνώμην σας, θα σας ερωτήσουμε.
Πως είναι δυνατόν να είμαι με την δεν υπάρχει Αγγλίς, αφού δεν υπάρχει Αγγλίς;;;
Κοιμάται ακόμη ρε παππου αφούΤο άλλο θέμα είναι ότι δεν βλέπω ανταπόκριση στο καμάκι που έκανα το πρωί ...
Φευ!
Κοιτάξτε, κύριε.
Το θέμα δεν είναι να μην σας συμπαθεί ο 25ποντος. Το θέμα είναι να τον αγνοείτε εσείς!
Η Αγγλις τροφος εξεδιωχθη, οταν αποκαλυφθηκε οτι αντι να θηλαζει το "θειο βρεφος" το εβαζε να πρωκτολειχει τα οπισθια της. Η βιαιη αυτη απομακρυνση της τροφου, δημιουργησε αναλογη ερωτικη συμπεριφορα στον νηματοθετη μας.Είστε με την Αγγλίς τώρα;
Και τι ώρα ξυπνάει η νεολαία;Κοιμάται ακόμη ρε παππου αφού
Επίσης λαμβάνοντας υπόψη πως τουτο το νήμα είναι τύπου ΚΑΠΗ ξέρετε εσείς κανένα ΚΑΠΗ που να μιλάνε Όλοι οι γέροι μεταξύ τους; (αυτό για να ευθυμήσουμε λιγάκι)Κοιτάξτε, κύριε.
Το θέμα δεν είναι να μην σας συμπαθεί ο 25ποντος. Το θέμα είναι να τον αγνοείτε εσείς!
Σφάλλετε!Η Αγγλις τροφος εξεδιωχθη, οταν αποκαλυφθηκε οτι αντι να θηλαζει το "θειο βρεφος" το εβαζε να πρωκτολειχει τα οπισθια της. Η βιαιη αυτη απομακρυνση της τροφου, δημιουργησε αναλογη ερωτικη συμπεριφορα στον νηματοθετη μας.