Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Καλημέρα και από εμένα :hi:

bend1.jpg
Mana mou to kolotripidi sou :wanker: :wanker::wanker:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.571
Πόντοι
12.946
Του δίνεις φρούδες ελπίδες!
Γιατί τα φθηνά φαγητοπωλεία είναι πολύ καλή επιλογή ?
εγώ κερνάω πασατέμπο σε ρομαντικά παγκάκια και διατηρώ ελπίδες ότι θα πετύχω :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Γιατί τα φθηνά φαγητοπωλεία είναι πολύ καλή επιλογή ?
εγώ κερνάω πασατέμπο σε ρομαντικά παγκάκια και διατηρώ ελπίδες ότι θα πετύχω :grin:
:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
Από την πρώτη ανάρτησή σας τότε, σας συνεπάθησα!

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Πιθανώς.
Τότε θα πρέπει να την συβουλεύσετε και να αλλάξει ρότα.
Αλλιώς θα πρέπει να αρκεσθεί σε κριτικές όπως η κατωτέρω του νηματοθέτου επί αναλόγου επιπέδου εργαζομένης [αφού βελτιώσει βεβαίως την απόδοσή της]
Γνωρίζετε πως εν τέλει οι κορασίδες κάνουν σχεδόν πάντα του κεφαλιού τους. Η συμβουλή έχει δοθεί όμως δεν εισακούστηκε. Φευ

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Αν κατάλαβα καλά όλοι έχετε γαμησει την ξαδέρφη εκτός από εμένα :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Γνωρίζετε πως εν τέλει οι κορασίδες κάνουν σχεδόν πάντα του κεφαλιού τους. Η συμβουλή έχει δοθεί όμως δεν εισακούστηκε. Φευ
Καλώς.
Τότε και όταν έλθει εις την ηλικίαν της κριθείσης εργαζομένης, θα ανοίξει την θύραν εις τον blizardeye.
Την εν λόγω ερργαζομένην εσκέφθην να επισκεφθώ τουλάχιστον τρις εν Θεσσαλονίκη, πλην όμως ήλλαξα γνώμην επειδή έλαβον πληροφορίας περί της αποδόσεώς της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν κατάλαβα καλά όλοι έχετε γαμησει την ξαδέρφη εκτός από εμένα :headbang: :headbang: :headbang:
Ουδόλως ενδιαφερόμεθα περί των πεπραγμένων σας.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Καλώς.
Τότε και όταν έλθει εις την ηλικίαν της κριθείσης εργαζομένης, θα ανοίξει την θύραν εις τον blizardeye.
Την εν λόγω ερργαζομένην εσκέφθην να επισκεφθώ τουλάχιστον τρις εν Θεσσαλονίκη, πλην όμως ήλλαξα γνώμην επειδή έλαβον πληροφορίας περί της αποδόσεώς της.

Ουδόλως ενδιαφερόμεθα περί των πεπραγμένων σας.
Αφού συνουσιαζεσθε τζάμπα για ποιον λογο να ξοδευεσθε :dunno:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.735
Πόντοι
26.096
Χαχα δεν έχασες τίποτα φιλε
Σας παραθέτω [από την κριτικήν μου επί της εργαζομένης Bella] το μέλλον που η εργαζομένη της δικής σας κριτικής σας χάνει....
Η Φύση υπήρξε γενναιόδωρη απέναντί της. Της χάρισε απλόχερα την Ομορφιά. Ύψος που θα την βοηθούσε να κυριαρχεί στις δεξιώσεις της Αυτοκρατορικής Ρωσίας. Φινέτσα αντάξια των σεμιναρίων του Buckingham Palace προς τους ατάλαντους Πρίγκηπές του. Αντικείμενο πόθου του Ράσπιουτιν εκείνες τις μέρες. Απλησίαστη στους πολλούς. Προς πώλησιν για τους έχοντες και κατέχοντες της Εποχής εκείνης. Μπλε φωτεινά μάτια. Copy Paste της Φύσης από νερά της Βαϊκάλης στην Σιβηρία στην αρχή της Άνοιξης. Πλούσιο μητρικό στήθος με χορταστικές θηλές.
Σήμερα όλα τα παραπάνω εμπεριέχονται σε ένα χυμώδες σώμα, που το ύψος της δεν επιτρέπει να το χαρακτηρίσουμε εκτός των αποδεκτών αναλογιών. Αν είχε προσέξει λίγο παραπάνω το σώμα της και εάν εν τέλει εστίαζε στον τελικό στόχο στην ζωή της και όχι στην εφήμερη πραγματικότητα, τώρα θα βουτούσε από το Cruiser στα πράσινα νερά της Καραϊβικής, με μόνο προβληματισμό της αν θα έχει φέτος από νωρίς χιόνι στα resorts της Ελβετίας ή αν θα έπρεπε να ανεχθεί [ sic! ] για μία ακόμη χρονιά την εμφανή έλλειψη του European legacy στους εποίκους του Νέου Κόσμου, που κατακλύζουν το Aspen Co. Δαπάναις του παρόχου της πάντα όλα αυτά!
Δεν θα ανάλωνε την ζωή της παρέχοντας συντροφιά σε μοναχικούς ηλικιωμένους / υπερήλικες, ως ο υποφαινόμενος..

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Δεν συνουσιάζομαι, παιδί μου. Φευ!

Δεν υπάρχει Μανάρι.
Δεν υπάρχει Αγγλίς.
Δεν είμαι τσιγκούνης.
Πένομαι!
Δεν συνουσιαζεσθε ως αγλαισμα, αλλά γαματε σαν πλεμπα.

Καλημέρα παιδακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom