Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Mana mou to kolotripidi souΚαλημέρα και από εμένα
Mana mou to kolotripidi souΚαλημέρα και από εμένα
Et tu, Brute?Με τα όργια που κάνει, μάλλον θα πρέπει να τον αποκαλείτε "Mr. Salieri"
Γιατί τα φθηνά φαγητοπωλεία είναι πολύ καλή επιλογή ?Του δίνεις φρούδες ελπίδες!
Σεις της πλέμπας, είσθε πανθομολογουμένως λιγούρηδες!Mana mou to kolotripidi sou
Όταν χρειασθώμεν την γνώμην σας, θα σας την ζητήσωμεν.
Γιατί τα φθηνά φαγητοπωλεία είναι πολύ καλή επιλογή ?
εγώ κερνάω πασατέμπο σε ρομαντικά παγκάκια και διατηρώ ελπίδες ότι θα πετύχω
Nothing personal, just business...Et tu, Brute?
Nothing personal, just business...
Σεις της πλέμπας, είσθε πανθομολογουμένως λιγούρηδες!
Γνωρίζετε πως εν τέλει οι κορασίδες κάνουν σχεδόν πάντα του κεφαλιού τους. Η συμβουλή έχει δοθεί όμως δεν εισακούστηκε. ΦευΠιθανώς.
Τότε θα πρέπει να την συβουλεύσετε και να αλλάξει ρότα.
Αλλιώς θα πρέπει να αρκεσθεί σε κριτικές όπως η κατωτέρω του νηματοθέτου επί αναλόγου επιπέδου εργαζομένης [αφού βελτιώσει βεβαίως την απόδοσή της]
Καλώς.Γνωρίζετε πως εν τέλει οι κορασίδες κάνουν σχεδόν πάντα του κεφαλιού τους. Η συμβουλή έχει δοθεί όμως δεν εισακούστηκε. Φευ
Ουδόλως ενδιαφερόμεθα περί των πεπραγμένων σας.Αν κατάλαβα καλά όλοι έχετε γαμησει την ξαδέρφη εκτός από εμένα
Χαχα δεν έχασες τίποτα φιλεΑν κατάλαβα καλά όλοι έχετε γαμησει την ξαδέρφη εκτός από εμένα
Αφού συνουσιαζεσθε τζάμπα για ποιον λογο να ξοδευεσθεΚαλώς.
Τότε και όταν έλθει εις την ηλικίαν της κριθείσης εργαζομένης, θα ανοίξει την θύραν εις τον blizardeye.
Την εν λόγω ερργαζομένην εσκέφθην να επισκεφθώ τουλάχιστον τρις εν Θεσσαλονίκη, πλην όμως ήλλαξα γνώμην επειδή έλαβον πληροφορίας περί της αποδόσεώς της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ουδόλως ενδιαφερόμεθα περί των πεπραγμένων σας.
Σας παραθέτω [από την κριτικήν μου επί της εργαζομένης Bella] το μέλλον που η εργαζομένη της δικής σας κριτικής σας χάνει....Χαχα δεν έχασες τίποτα φιλε
Ουδόλως ενδιαφερόμεθα περί των πεπραγμένων σας.
Χαχα δεν έχασες τίποτα φιλε
Δεν συνουσιάζομαι!Αφού συνουσιαζεσθε τζάμπα για ποιον λογο να ξοδευεσθε
Το παλμαρέ είναι αυτό που γεμίζουμε όλοι μας, δεν διαφέρουμε ούτε αγλαισμα ούτε πλέμπα σε αυτό.Αφού συνουσιαζεσθε τζάμπα για ποιον λογο να ξοδευεσθε
Δεν συνουσιαζεσθε ως αγλαισμα, αλλά γαματε σαν πλεμπα.Δεν συνουσιάζομαι, παιδί μου. Φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν υπάρχει Μανάρι.
Δεν υπάρχει Αγγλίς.
Δεν είμαι τσιγκούνης.
Πένομαι!