Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Χαίρομαι πραγματικά φίλε Annapurna που είχες μια θερμή συνεύρεση με την έτερη ΣέρβαΗ φίλη της πάντως ήταν πολύ θερμή και άνετη.
Χαίρομαι πραγματικά φίλε Annapurna που είχες μια θερμή συνεύρεση με την έτερη ΣέρβαΗ φίλη της πάντως ήταν πολύ θερμή και άνετη.
Βουλωμένο γράμμα διαβαζεις!!!Σας παραθέτω [από την κριτικήν μου επί της εργαζομένης Bella] το μέλλον που η εργαζομένη της δικής σας κριτικής σας χάνει....
Η Φύση υπήρξε γενναιόδωρη απέναντί της. Της χάρισε απλόχερα την Ομορφιά. Ύψος που θα την βοηθούσε να κυριαρχεί στις δεξιώσεις της Αυτοκρατορικής Ρωσίας. Φινέτσα αντάξια των σεμιναρίων του Buckingham Palace προς τους ατάλαντους Πρίγκηπές του. Αντικείμενο πόθου του Ράσπιουτιν εκείνες τις μέρες. Απλησίαστη στους πολλούς. Προς πώλησιν για τους έχοντες και κατέχοντες της Εποχής εκείνης. Μπλε φωτεινά μάτια. Copy Paste της Φύσης από νερά της Βαϊκάλης στην Σιβηρία στην αρχή της Άνοιξης. Πλούσιο μητρικό στήθος με χορταστικές θηλές.
Σήμερα όλα τα παραπάνω εμπεριέχονται σε ένα χυμώδες σώμα, που το ύψος της δεν επιτρέπει να το χαρακτηρίσουμε εκτός των αποδεκτών αναλογιών. Αν είχε προσέξει λίγο παραπάνω το σώμα της και εάν εν τέλει εστίαζε στον τελικό στόχο στην ζωή της και όχι στην εφήμερη πραγματικότητα, τώρα θα βουτούσε από το Cruiser στα πράσινα νερά της Καραϊβικής, με μόνο προβληματισμό της αν θα έχει φέτος από νωρίς χιόνι στα resorts της Ελβετίας ή αν θα έπρεπε να ανεχθεί [ sic! ] για μία ακόμη χρονιά την εμφανή έλλειψη του European legacy στους εποίκους του Νέου Κόσμου, που κατακλύζουν το Aspen Co. Δαπάναις του παρόχου της πάντα όλα αυτά!
Δεν θα ανάλωνε την ζωή της παρέχοντας συντροφιά σε μοναχικούς ηλικιωμένους / υπερήλικες, ως ο υποφαινόμενος..
Καλώς τον Γκαίμπελς!Δεν συνουσιαζεσθε ως αγλαισμα, αλλά γαματε σαν πλεμπα.
Καλημέρα παιδακια
Καλημέρα, κυρία!
Είσθε ευπρόσδεκτη στο παρόν νήμα, ως η σταγόνα βροχής στα πέταλα του ρόδου που εφύτρωσε εις το μέσον της ερήμου!
Είμαι ο νηματοθέτης του παρόντος.
Έχω εμβολιαστεί στην πρώτη κατηγορία που άνοιξε για εμβολιασμούς.
Έχω σύνταξη του ΟΓΑ.
Μου αρέσει το περπάτημα και αποφεύγω τα αυτοκίνητα επειδή η βενζίνη κοστίζει.
Αποφεύγω τα ακριβά εστιατόρια επειδή θεωρώ ότι είναι υπερτιμημένα. Προτιμώ μικρά και φθηνά φαγητοπωλεία.
Μου αρέσει να με κερνάνε οι γυναίκες. Κολακεύομαι!
Βεβαίως έχω κάτι ασήμαντα προβλήματα υγείας [σάκχαρο, πίεση, τριγλυκερίδια]. Αλλά και ποιος δεν έχει τέτοια μικροπροβλήματα.
Με ταλαιπωρεί επίσης μία μικρή ακράτεια ούρων. Αλλά ποίος δίνει σημασίας σε τέτοιες λεπτομέρειες στην σημερινή εποχή.
Δεν έχω γκόμενα.
Θέλετε να με γνωρίσετε;;;
Μόνο γλύψιμο πέφτει;;;;;;;;;;;Δεν συνουσιάζομαι!
Σοφον το σαφές πρόεδρεΤο παλμαρέ είναι αυτό που γεμίζουμε όλοι μας, δεν διαφέρουμε ούτε αγλαισμα ούτε πλέμπα σε αυτό.
Καλημερα κωλογερακοΔεν συνουσιαζεσθε ως αγλαισμα, αλλά γαματε σαν πλεμπα.
Καλημέρα παιδακια
Σας ευχαριστώ!Βουλωμένο γράμμα διαβαζεις!!!
Σεις θα εισασταν καλος σύμβουλος για τις κορασίδες!!!!!!!!!!
Φοβερό καμάκι,ε;;;;;;Φαντάζομαι την Κατερίνα να διαβάζει σήμερα αυτό το κείμενο.
Έχει πέσει κάτω από τα γέλια και χτυπιέται και φυσικά έχει ακυρώσει ό,τι ραντεβού είχε για σήμερα γιατί πως να δουλέψει μετά από τέτοια πρόταση???
Κατερίνα μην χάσεις τέτοιο κελεπούρι!!!
P.S. Τα σημεία που τονίζεται η larger than life προσέγγιση του νηματοθέτη θα μνημονεύονται για χρόνια.
Καλημέρα, κυρία!
Είσθε ευπρόσδεκτη στο παρόν νήμα, ως η σταγόνα βροχής στα πέταλα του ρόδου που εφύτρωσε εις το μέσον της ερήμου!
Είμαι ο νηματοθέτης του παρόντος.
Έχω εμβολιαστεί στην πρώτη κατηγορία που άνοιξε για εμβολιασμούς.
Έχω σύνταξη του ΟΓΑ.
Μου αρέσει το περπάτημα και αποφεύγω τα αυτοκίνητα επειδή η βενζίνη κοστίζει.
Αποφεύγω τα ακριβά εστιατόρια επειδή θεωρώ ότι είναι υπερτιμημένα. Προτιμώ μικρά και φθηνά φαγητοπωλεία.
Μου αρέσει να με κερνάνε οι γυναίκες. Κολακεύομαι!
Βεβαίως έχω κάτι ασήμαντα προβλήματα υγείας [σάκχαρο, πίεση, τριγλυκερίδια]. Αλλά και ποιος δεν έχει τέτοια μικροπροβλήματα.
Με ταλαιπωρεί επίσης μία μικρή ακράτεια ούρων. Αλλά ποίος δίνει σημασίας σε τέτοιες λεπτομέρειες στην σημερινή εποχή.
Δεν έχω γκόμενα.
Θέλετε να με γνωρίσετε;;;
Δεν συνουσιαζεσθε ως αγλαισμα, αλλά γαματε σαν πλεμπα.
Καλημέρα παιδακια
κυριε μουΣας ευχαριστώ!
Πείτε το όμως και στα θήλεα μήπως και εύρω γκόμενα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φοβερό καμάκι,ε;;;;;;
Επιτέλους θα βρω γκόμενα!
Σεις, κομμουνιστής, χαιρετάτε τον Γκαίμπελς;;;
Σας ευχαριστώ!
Πείτε το όμως και στα θήλεα μήπως και εύρω γκόμενα.
Καλώς τον Γκαίμπελς!
Πως και τετοια ωρα απο το ΚΑΠΗ; Σημερα μονο Αγγλις ειχε το προγραμμα;Καλώς τον Γκαίμπελς!
Ποια γκόμενα μπορεί να πει όχι σε τέτοιο καμάκι;;;;;
Ουστ!κυριε μου
ειστε ευπροσδεκτος στο νημα μας
μπορει να μην εχουμε την πληθωρα κυριων οπως εδω
αλλα ειμαστε ενα ζεστο νημα
μην αυταπατάσται οι κυριες θα ρθουν και σε μας
και θα ειναι ακαταμαχητες
Δεν υπάρχει Αγγλίς.Πως και τετοια ωρα απο το ΚΑΠΗ; Σημερα μονο Αγγλις ειχε το προγραμμα;
Χαίρομαι πραγματικά φίλε Annapurna που είχες μια θερμή συνεύρεση με την έτερη Σέρβα
με εκτιμισηΟυστ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν υπάρχει Αγγλίς.
απο γραφειο?Έχω κανονίσει duo αλλά καθότι μη παρτουζόβιος σκέφτομαι να το αλλάξω και να πάρω χωριστά την ξαδέλφη.
Η φίλη της πάντως είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει recently.
Πανέμορφη, φιλική και πολύ άνετη.
Repeat το Σάββατο ένα 2ωρο καθότι είναι σκέτη καύλα και δύσκολα βλέπουμε τέτοια πράγματα στα μέρη μας.
Τα ζώα αυτό τα επιφωνήματα κατανοούν, κύριε.Αυτό θα πει savoir vivre
εισθε σκληρος και αδικος κυριε μουΤα ζώα αυτό τα επιφωνήματα κατανοούν, κύριε.