erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
γιατί δεν με πήρε κανένας να με σαλοναρει κ έμεινα με το βαουτσερ στο χέρικαι γιατι δεν εχεις σαλοναρει στο μπουρδελο της ζωης?
γιατί δεν με πήρε κανένας να με σαλοναρει κ έμεινα με το βαουτσερ στο χέρικαι γιατι δεν εχεις σαλοναρει στο μπουρδελο της ζωης?
μπουζούκια μόνοτόμα τώρα τα αφτεράδικα είναι το τζόκερς, το μπρίκι και ούτε καν το τραστ
εχει και το σκαλμπαρ.τόμα τώρα τα αφτεράδικα είναι το τζόκερς, το μπρίκι και ούτε καν το τραστ
κοκα(κολα) ουισκι και του καρρα οι δισκοι :Sμπουζούκια μόνο
μονο που την ωρα που κλεινουν τα μπουζουκια ανοιγουν τα αφτερ.μπουζούκια μόνο
το παιδί ας κάνει ότι θέλει εγώ με τη μάνα θέλω να πω δυο λόγιαεχει και το σκαλμπαρ.
χανει η μανα το παιδι εκει μεσα εχω να σου πω..
Σαούλ εγώ τέτοια θέλω μπουζούκια ουισκια και χορουςκοκα(κολα) ουισκι και του καρρα οι δισκοι :S
στο δικό σου θα ερχόμουν γιατί θα ερχόταν κ η παλιοπαρέαΑφτερ ειχα και εγω στο νησι το 83-84. Με γαμησε ομως στις μυνησεις ο Παπαθεμελης και το εκλεισα. :S
ελπίζουμε την ώρα που κλείνουν τα μπουζούκια να φεύγουμε προς το σπίτι με κάνα γκομενάκι αλλιώς το αφτερχέσαμεμονο που την ωρα που κλεινουν τα μπουζουκια ανοιγουν τα αφτερ.
και εγώ από όλα αυτά θέλω τα ουίσκιαΣαούλ εγώ τέτοια θέλω μπουζούκια ουισκια και χορους
γκρανπαςς τα 20χρονα γκομενάκια που έρχονταν τότε τώρα θα έχουν γίνει μιλφάκιαΑφτερ ειχα και εγω στο νησι το 83-84. Με γαμησε ομως στις μυνησεις ο Παπαθεμελης και το εκλεισα. :S
αλσος μαι φρεντ..Για μένα το ποιο δυνατό μαγαζί οβεραλ σαν χώρος μουσική μουνια ήταν το αμφιθέατρο στα αστέρια Γλυφάδας κατά εμέ τέτοιο μαγαζί δεν θα ξανά υπάρξει
μας είπε μουνια;Για μένα το ποιο δυνατό μαγαζί οβεραλ σαν χώρος μουσική μουνια ήταν το αμφιθέατρο στα αστέρια Γλυφάδας κατά εμέ τέτοιο μαγαζί δεν θα ξανά υπάρξει
το 93; ανήλικο πήγαινες;αλσος μαι φρεντ..
3 στειτζιζ το 1993.
εκει το πρωι ηταν ολη η αθηνα κυριολεκτικα..
ηθοποιοι,τραγουδιστες,πουτανες,τραβεστι,απιστευτες γυναικες.
ναος του clubbing το αλσος..
εσύ δεν είσαι μουνι είσαι αποδελοιπομας είπε μουνια;
17 χρονων ημουν το 93.το 93; ανήλικο πήγαινες;
εσύ δεν είσαι μουνι είσαι αποδελοιπο
είμαι μουναραεσύ δεν είσαι μουνι είσαι αποδελοιπο