Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
εγώ το 91 γεννήθηκα :S
εμ το κατάλαβα αν σε είχα γιο θα σου κοβα τα πόδια17 χρονων ημουν το 93.
απο το 91 ειχα μηχανακι.. 0
να αύτα είναι που δεν μου αρέσουν εμέναεγώ το 91 γεννήθηκα :S
είσαι η λεα σειντου των φτωχών ;είμαι μουναρα
να ήξερες τι είπες τώραείσαι η λεα σειντου των φτωχών ;
έχω γέρικη ψυχήνα αύτα είναι που δεν μου αρέσουν εμένα
η μανα μου μου ελεγε σου ευχομαι το παιδι σου να σου κανει τα μισα απο αυτα που μου κανες.εμ το κατάλαβα αν σε είχα γιο θα σου κοβα τα πόδια
έλα μην μου πεις ίδια ε; Καλά το χα φανταστείνα ήξερες τι είπες τώρα
εγώ γερικα βυζια χαχαχαέχω γέρικη ψυχή
μια μλκια είπα εσύ να την επεκτείνεις δεν αντέχειςέλα μην μου πεις ίδια ε; Καλά το χα φανταστεί
καλά μην βάζεις στοίχημα. Ότι κοροϊδεύεις το λουζεσαι μαι φρεντη μανα μου μου ελεγε σου ευχομαι το παιδι σου να σου κανει τα μισα απο αυτα που μου κανες.
ευτυχως δεν εχω παιδι
και μένα έτσι μου έλεγεη μανα μου μου ελεγε σου ευχομαι το παιδι σου να σου κανει τα μισα απο αυτα που μου κανες.
ευτυχως δεν εχω παιδι
τα βυζιά δε γερνάνε ωριμάζουν.εγώ γερικα βυζια χαχαχα
η μανα μου μου ελεγε σου ευχομαι το παιδι σου να σου κανει τα μισα απο αυτα που μου κανες.
ευτυχως δεν εχω παιδι
δεν κοροιδευω καθολου και δεν ειμαι καθολου υπερηφανος για τις μαλακιες μου.καλά μην βάζεις στοίχημα. Ότι κοροϊδεύεις το λουζεσαι μαι φρεντ
κ εσυ ιδρωσες χαχαχακαι μένα έτσι μου έλεγε
αλλα μετά συνέχιζε και έλεγε ότι αν δε σοβαρέψεις και δε κόψεις τις γύρες δε θα βρεις ποτέ γυναίκα να σου κάνει παιδιά
και συνήθως όταν ωριμάσουν κάνουν παρέα με τα γόνατατα βυζιά δε γερνάνε ωριμάζουν.
ώριμα βυζια στο πάτωμα; αυτό δεν είναι ωριμότητα είναι βαρύτητατα βυζιά δε γερνάνε ωριμάζουν.
ήθελε να πει ότι έτσι όπως είμαι δε θα με κοιτάξει ούτε θηλυκή ακρίδα αλλά το έλεγε απέξω απέξω :Sκ εσυ ιδρωσες χαχαχα
οι μλκιες είναι μέρος της ζωής μαςδεν κοροιδευω καθολου και δεν ειμαι καθολου υπερηφανος για τις μαλακιες μου.
το μονο καλο που τα εκανα τουλαχιστο νωρις και τα μπουχτησα και νωρις..