Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
μην είστε ρηχοί
ώριμα βυζιά-γεμάτες πιστωτικές
Μ αυτό το επιχείρημα θες να σε γαμησω ;οι μλκιες είναι μέρος της ζωής μας
με συγκινήσες παω νάνι αύριο θα μου έρθει πρωί πρωί υδραυλικός κ θα νυστάζω ωωωωήθελε να πει ότι έτσι όπως είμαι δε θα με κοιτάξει ούτε θηλυκή ακρίδα αλλά το έλεγε απέξω απέξω :S
σκέψου το ειναι αξιοπρεπής προσφοράΜ αυτό το επιχείρημα θες να σε γαμησω ;
τυπε μικρός με είχε πλευρίζει μια πολύ φραγκατη 55 αλλά δεν κατάφερα να φτάσω στη σουίτα στον αστέρα λυγισανε στο τέλος τα ποδαρια μουμην είστε ρηχοί
υπαγω κ εγω γιατι αυριο..δε θα ρθει κανενας και θα νυσταζω ωωωωμε συγκινήσες παω νάνι αύριο θα μου έρθει πρωί πρωί υδραυλικός κ θα νυστάζω ωωωω
σα σκηνή με τον πανάγο ακούγεται αυτόμε συγκινήσες παω νάνι αύριο θα μου έρθει πρωί πρωί υδραυλικός κ θα νυστάζω ωωωω
σα σκηνή με τον πανάγο ακούγεται αυτό
τύπε εμένα αυτά είναι τα καλύτερα μουτυπε μικρός με είχε πλευρίζει μια πολύ φραγκατη 55 αλλά δεν κατάφερα να φτάσω στη σουίτα στον αστέρα λυγισανε στο τέλος τα ποδαρια μου
τυπε δεν ήταν μόνο το 55 ήτανε σκάρτο 6αρι και 55 και πολλά σου λεω φοβήθηκα ότι θα χάσω την μάχη και υποχωρησα ατάκτωςτύπε εμένα αυτά είναι τα καλύτερα μου
εμένα τύπε συνήθως ακόμα και τα σκάρτα 2-3άρια σκάρτα μου μιλάνε δε μου μιλάνετυπε δεν ήταν μόνο το 55 ήτανε σκάρτο 6αρι και 55 και πολλά σου λεω φοβήθηκα ότι θα χάσω την μάχη και υποχωρησα ατάκτως
αν ξενυχταω καθε βραδυ και μεθαω
αιτια ειναι τωρα αυτη που αγαπαω
γιατι ρε θειο.....
αφου οτι εχει πει ο τσιορδας ....καμμια σχεση
πινω,καπνιζω,δεν τρωω πρασινα πραγματα,βαζω πολυ αλατι,ζαχαρη....
ρε ξερεις αν με καμμια 500ρου μπορω να βρω κανα παπι?