troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.160
- Πόντοι
- 5.506
καμμια σχεση.....οχι.καλο?
οταν λεω καλο εννοω απο τραστ και κατω
καμμια σχεση.....οχι.καλο?
καλα ασε την αθηνα γιατι δεν εχω κεφια...απο πειραια λεωτυπε έχω μείνει σε 6 προάστια στην Αθήνα
τυπε μιλάμε από τα ορόσημα αφτεραδικα της γενιάς μας στο λεκανοπέδιο κάπου εκεί που είναι το Τόνυ Μπονάνο και το κάβο ντόρο το ξενοδοχείοοχι.καλο?
όχι δεν έχω μείνει μόνιμα Πειραιάκαλα ασε την αθηνα γιατι δεν εχω κεφια...απο πειραια λεω
να σημειωθει οτι νεος ξεκινησα τα αφτερ απο το ενα,το μοναδικο αλσος,τα οινοφυτα και αυτου του ειδους το καψιμο και το ξενυχτι.μετα που γερασα πηγα σε σκυλοαφτερ.τυπε μιλάμε από τα ορόσημα αφτεραδικα της γενιάς μας στο λεκανοπέδιο
και ο μπιτσουλας στη Γλυφάδα ήτανε δυνατό αφτεραδικο αλλά εγώ δεν είχα πάει ποτέ πήγαινα στο μάρκετ και αλλού βέβαιανα σημειωθει οτι νεος ξεκινησα τα αφτερ απο το ενα,το μοναδικο αλσος,τα οινοφυτα και αυτου του ειδους το καψιμο και το ξενυχτι.μετα που γερασα πηγα σε σκυλοαφτερ.
τον μπιτσουλα τον εχω ακουσει αλλα δεν εχω παει.και ο μπιτσουλας στη Γλυφάδα ήτανε δυνατό αφτεραδικο αλλά εγώ δεν είχα πάει ποτέ πήγαινα στο μάρκετ και αλλού βέβαια
παρδον?Μπούρδες
αν θες να σου φανεί χρήσιμο το βαουσερ με το 600αρι που τσιμπησες για επιμόρφωση έλα να σε πάρω απ' το χεράκι να σε σαλοναρω στο μπουρδέλο της ζωήςΜπούρδες
μα δεν καταλαβαίνω τι λέτεπαρδον?
ναι ρε τυπε το σαλοναρω ειχαμε ξεχασει και δεν εβγαινε η ατακααν θες να σου φανεί χρήσιμο το βαουσερ με το 600αρι που τσιμπησες για επιμόρφωση έλα να σε πάρω απ' το χεράκι να σε σαλοναρω στο μπουρδέλο της ζωής
εγω δρν έχω πάρει τίποτα πάρε τον μπλι να τον σαλοναρεις... Ακριβώς αυτή ήταν η έκφραση.. Χιχι κ καλά δεν την θυμόσουν καριολιοναν θες να σου φανεί χρήσιμο το βαουσερ με το 600αρι που τσιμπησες για επιμόρφωση έλα να σε πάρω απ' το χεράκι να σε σαλοναρω στο μπουρδέλο της ζωής
ξέρεις τι εγωισταρος είναι; σπάει κοντέρ οποτε ήθελε θα το έλεγεναι ρε τυπε το σαλοναρω ειχαμε ξεχασει και δεν εβγαινε η ατακα
για το νιου γουειβ της 10ετιας του 90 που ξεκινησε απο το φαζ,το αλσος,το σοδα.μα δεν καταλαβαίνω τι λέτε
γιατί εγώ Θεσσαλονίκη ήμουν; χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχαγια το νιου γουειβ της 10ετιας του 90 που ξεκινησε απο το φαζ,το αλσος,το σοδα.
απλα αυτα στη θεσσαλονικη εφτασαν 10 χρονια μετα
και γιατι δεν εχεις σαλοναρει στο μπουρδελο της ζωης?γιατί εγώ Θεσσαλονίκη ήμουν; χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα
τόμα τώρα τα αφτεράδικα είναι το τζόκερς, το μπρίκι και ούτε καν το τραστγια το νιου γουειβ της 10ετιας του 90 που ξεκινησε απο το φαζ,το αλσος,το σοδα.
απλα αυτα στη θεσσαλονικη εφτασαν 10 χρονια μετα