tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.049
- Πόντοι
- 606
στο τσαλι για να βαλεις 17 καρμπυρατερ με χοανη επρεπε να βαλεις πλαινο λαιμο και να βγαινει στο πλαι αν δε κανω λαθος
οχι ρε μαλακα!!!
μπροστα ητανε
στο τσαλι για να βαλεις 17 καρμπυρατερ με χοανη επρεπε να βαλεις πλαινο λαιμο και να βγαινει στο πλαι αν δε κανω λαθος
οχι ρε μαλακα!!!
μπροστα ητανε
υπάρχουν γεωργίες στο θρεντ????χρονια πολλα στης γεωργιες του νηματος
ουτε γεωργια ουτε μαρια ουτε ελενη ουτε αφροξυλανθη ουτε .....υπάρχουν γεωργίες στο θρεντ????
έχουν μεγάλα βυζιά????
Βρες και εσυ μια βιλλα στην Σαντορινη για να σου καθονται.γιαυτό εγώ προσπαθώ εδώ και χρόνια να ψήσω την έριναλ να φέρει τις φίλες της αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα
λογικά μυρίζονται την ασχήμια μου και λακίζουν
οχι σε καραντινα,ουτε στο γκουανταναμο δε τον βλεπεις..Αρναούτογλου
έχω υπόψιν μου μια βίλαΒρες και εσυ μια βιλλα στην Σαντορινη για να σου καθονται.
οχι σε καραντινα,ουτε στο γκουανταναμο δε τον βλεπεις..
έχω υπόψιν μου μια βίλα
το μόνο που οι ιδιοκτήτες μένουν εκεί όλο το καλοκαίρι και δε μπορώ να πάω τα γκομενάκια
εγω ακουω μουσικη θειο...αλλα γυρισα στην τιβι και ειδα τον καμπουρακη με εναν αλλο μπιχλα του σκαι.. :S :S :S :SΑρναούτογλου
θειο εχεις παει σαντορινη και ποτε πρωτη φορα?Ασήμαντη λεπτομέρεια, όλο και κάποιο σιλό για μπετόν θα υπάρχει σε ολόκληρη Σαντορίνη.
Κάτι θα κανονίσουμε...
εγω ακουω μουσικη θειο...αλλα γυρισα στην τιβι και ειδα τον καμπουρακη με εναν αλλο μπιχλα του σκαι.. :S :S :S :S
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ!!!!!!
τον καμπουρακη?εγω ακουω μουσικη θειο...αλλα γυρισα στην τιβι και ειδα τον καμπουρακη με εναν αλλο μπιχλα του σκαι.. :S :S :S :S
Θείο και εκεί θα γίνετα όπως με τα χαρτάκια που δίνουν στις τράπεζες...
Δεν θα φτάνουν για όλους με τόσο αραίωμα που θα πέσει.
θειο εχεις παει σαντορινη και ποτε πρωτη φορα?
παμε τραστ ρε ραμολιμεντο?τον καμπουρακη?
ξημερωσε ρε μαλακες?? :o
εγω ακουω μουσικη θειο...αλλα γυρισα στην τιβι και ειδα τον καμπουρακη με εναν αλλο μπιχλα του σκαι.. :S :S :S :S
πρωτη σου ειπα ρε θειοΝαι, 2 φορές.
Τελευταία φορά το 2003.