Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.323
- Πόντοι
- 2.606
ναι ρε θειο...αλλα δες βιντεο που ποσταρε ο μπουχος στο κρανιδι να ξαπλωσεις απο τα γελια
Είδα, ωραίο...
ναι ρε θειο...αλλα δες βιντεο που ποσταρε ο μπουχος στο κρανιδι να ξαπλωσεις απο τα γελια
τα καλυτερα τα μιλφ τα βγαζεις με φλορετα,βιραγκο και τζιεςεξαρ....εγώ δε ξέρω μηχανάκι αλλά ξέρω ποδήλατο και μάλιστα χωρίς βοηθητικές
πεναλνταρα θειο μην πεις ε?Είδα, ωραίο...
πεναλνταρα θειο μην πεις ε?
εδώ εγώ δε βγάζω τα χειρότερα στα καλύτερα θα πάω??? :-τα καλυτερα τα μιλφ τα βγαζεις με φλορετα,βιραγκο και τζιεςεξαρ....
τα καλυτερα τα μιλφ τα βγαζεις με φλορετα,βιραγκο και τζιεςεξαρ....
Ουτε στον θρυλο δεν εχει δωθει τετοιο πεναλτυ. Να τα λεμε και αυτα.πεναλνταρα θειο μην πεις ε?
για μια μπούκα τη θέλει τυπεΓια κοντινές αποστάσεις είναι?
Για την γύρω περιοχή?
παπι ειχε ο μητρογλινιοτέτοιο δεν είχε ο Μήτρογλου?
ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
εισαστε ολοι σας ψωριαρηδες
τυπε θα κάθεσαι στη μύτη της σέλας μπροστά και θα οδηγείς με τα γόνατα κολλητά μαγκιά τύπου ;
εισαστε ολοι σας ψωριαρηδες
πατα το κουμπι ρε παππου τωρα που εχουμε τα μεσαΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
οχι ρε....εγω παλια ειχα σουπερ καλιφονε με κουρελου....απλα και ετςτυπε θα κάθεσαι στη μύτη της σέλας μπροστά και θα οδηγείς με τα γόνατα κολλητά μαγκιά τύπου ;
με σκαμενη σελα και κομενη ποδια με φιλετο νικελ γυρω γυρω.τυπε θα κάθεσαι στη μύτη της σέλας μπροστά και θα οδηγείς με τα γόνατα κολλητά μαγκιά τύπου ;
η μονη καγκουρια που εχω κανει ηταν φιλτροχωανη στο τσαλακι μου...με σκαμενη σελα και κομενη ποδια με φιλετο νικελ γυρω γυρω.
σπατα λουτσα κορωπι το πιο γληγορο παπι.
τυπε τον βλέπω να παίρνει τελικά κάνα μπολντορ να την εδει μπαρμπαρελλαςμε σκαμενη σελα και κομενη ποδια με φιλετο νικελ γυρω γυρω.
σπατα λουτσα κορωπι το πιο γληγορο παπι.
ειχες βγαλει το καρμπυρατερ στο πλαι και κυκλοφορουσες με κιτρινιλα στο μπουτι απ τη βενζινη??η μονη καγκουρια που εχω κανει ηταν φιλτροχωανη στο τσαλακι μου...
ειχες βγαλει το καρμπυρατερ στο πλαι και κυκλοφορουσες με κιτρινιλα στο μπουτι απ τη βενζινη??