κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.022
- Πόντοι
- 19.795
Καλώς το ρονδ τον κωλογερακι και το μοναδικό τρουμπ
Καλώς το ρονδ τον κωλογερακι και το μοναδικό τρουμπ
γιατι εχλαιγε ρε τομα?γιατι χλαις?
συ δεν ησουνα που γελαγες εχθες??
Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνιαΘα περασω σε αλλο επιπεδο παντοφλας
τι ειχαμε τι χασαμεγιατι εχλαιγε ρε τομα?
Θα περασω σε αλλο επιπεδο παντοφλας
μιλάμε με εισαγγελέα Αρείου πάγου; Αν είναι να φορέσω το Κάλβιν το σωβρακοδεν είμαι δικηγόρος τράπεζας
εμενα με εχει σωσει 3 φορες απο φυλακα η ερι...μιλάμε με εισαγγελέα Αρείου πάγου; Αν είναι να φορέσω το Κάλβιν το σωβρακο
εμενα με εχει σωσει 3 φορες απο φυλακα η ερι...
2 φορες εκανα τον γιασεμι και μια για μια μικροαπατη....ολα για τα ματια του κοσμου.Γιατί ρε θείο, τί έκανες?
Τσιμέντωμα?
μην το λες ρε σαουλ....φιλαρακι δεν ξεμυτισε...Η καραντίνα είναι ο παράδεισος των κατατρεγμένων από τον νόμο :coolcondom:
2 φορες εκανα τον γιασεμι και μια για μια μικροαπατη....ολα για τα ματια του κοσμου.
μονο η ερι ξερει που εχω τσιμεντωσει κοσμο
ωραιο ρε αυτο....Ξέρω εγώ τι λέω ο θεός σφύριξε ημίχρονο!
μαλακα σοβαρη πιθανοτητα να παμε δουλεια δευτερα....ειμαι ετοιμος να βγω να διασπειρω τον ιο
αλλα απο την αλλη σκεφτομαι μια παγωμενη τεκιλα ξημερωμα σε μπαρακι και κανω πισω....
γιατι ρε θειο.....Θείο εσύ δεν έχεις πρόβλημα και να κολλήσεις κατά λάθος, είσαι πολύ τυχερός...
δεν ξέρω αν το έκαναν πολλοί άνθρωποι αλλά σε πολύ λίγες διαφορετικές περιπτώσεις θα είχε κανείς την ευκολία να δει κάποια πράγματα ως εξωτερικός και να τα μετρήσει όπως τους πρέπει.ωραιο ρε αυτο....
για λεγε