Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.327
- Πόντοι
- 2.606
τον καμπουρακη?
ξημερωσε ρε μαλακες?? :o
Τώρα τους βάζουν και βράδυ...
τον καμπουρακη?
ξημερωσε ρε μαλακες?? :o
ρε παιδιά ψάχνω να βρω το Μέγκα το βγάζει ο κωδικοποιητής σαν κανάλι που το είχα παλιά αλλά δεν παίζει άλλαξε συχνότητα ;Φοράει και καπελάκι το σίχαμα...
πρωτη σου ειπα ρε θειο
τις ωρες που παει αυτος ετσι κ αλλιως ενας εδω κ ενας εκει ειναι..Θείο και εκεί θα γίνετα όπως με τα χαρτάκια που δίνουν στις τράπεζες...
Δεν θα φτάνουν για όλους με τόσο αραίωμα που θα πέσει.
ρε παιδιά ψάχνω να βρω το Μέγκα το βγάζει ο κωδικοποιητής σαν κανάλι που το είχα παλιά αλλά δεν παίζει άλλαξε συχνότητα ;
τι σκατα παππουδες εισαστε ρε?Το 1990 ή 91.
τις ωρες που παει αυτος ετσι κ αλλιως ενας εδω κ ενας εκει ειναι..
μη μου ματωνεις τη καρδια με τα αφτεραδικα :'( :'(παμε τραστ ρε ραμολιμεντο?
μιλας σωστα...τις ωρες που παει αυτος ετσι κ αλλιως ενας εδω κ ενας εκει ειναι..
να ξαναβάλω να συντονίσει τα κανάλια απ' την αρχή όλα ;Ξανακάνε μικρορύθμιση και θα στο βγάλει.
σου λεει με τροπο να πας για υπνορε παιδιά ψάχνω να βρω το Μέγκα το βγάζει ο κωδικοποιητής σαν κανάλι που το είχα παλιά αλλά δεν παίζει άλλαξε συχνότητα ;
τι σκατα παππουδες εισαστε ρε?
τυπε πήγαινες στο μάρκετ στην Καστέλλα;μη μου ματωνεις τη καρδια με τα αφτεραδικα :'( :'(
ε ρε μαλακισμενο.....ολο μου την λες αλλα καλο λουλουδι εισαιμη μου ματωνεις τη καρδια με τα αφτεραδικα :'( :'(
να ξαναβάλω να συντονίσει τα κανάλια απ' την αρχή όλα ;
ρε μπραμπ που εμενες?τυπε πήγαινες στο μάρκετ στην Καστέλλα;
το έψαχνα τις προάλλες που λέγατε ότι μετά την ανάσταση το Μέγκα θα έχει Ρέμοσου λεει με τροπο να πας για υπνο
οχι.καλο?τυπε πήγαινες στο μάρκετ στην Καστέλλα;
θειο εγω πηγα το 8? και ημουνα μικρουλι....Όχι ρε θείο, την πρώτη φορά ήμουν μικρούλι.
τυπε έχω μείνει σε 6 προάστια στην Αθήνα χωριά τα σογαμπριλικιαρε μπραμπ που εμενες?