Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω ειμαι σιγουρος απλα ψαχνω λιγο αν η ερη ειναι κλωνος της ρεγγινας η η ρεγγινα της ερης  :boff:
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα .  εσενα μαλλον σε εχουν πειραξει οι αναθυμιασεις της τηγανιλας  :2funny:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
πουσαι ρε πουλακι μου?
αυτοι εδω μεσα καθε μερα γινονται και πιο πολυ ραμολιμεντα....
επισης παιζει να ειμαι ο μονος που δεν στηριζω οτι εισαστε κλωνοι με την ερι...
Δεν υπάρχουν κλωνοι στο σαη  :tooth: :tooth:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.893
Πόντοι
19.795
λεω οτι η φασουλα εδωσα την ψυχη μου και με προδοσαν μου γυριζει τα αντερα γιατι ειναι δικαιολογια. Λεω οτι η φαση θελουμε σχεσεις πλαστες ειναι επισης μαλκια γιατι κανενα ανθρωπιν ον δεν ειναι τοσο αναισθητο και δημιουργει δεσμους, εδω ειδικα που πεφτουν σαν τα κοτοπολα και ερωτευονται κιολας .. νταξ ακουγεται αστειο. λεω οτι δεν μπορω να ακουω κουταμαρες.
Ποτε δεν  καταλαβα τη φραση "δεν μ αγαπας", η "εγω σε αγαπαω αλλα εσυ δεν μ αγαπας πια" οταν λεγεται για να σε μειωσει.
Δεν σε αγαπαω επειδη δεν μου προσφερεις, μ αγαπας επειδη σου προσφερω, αλλα δεν σ αγαπαω επειδη εσυ δεν μου προσφερεις πια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
εσυ προσεχε τι μπουρδες γραφεις εδω γιατι θα χησιμοποιηθει εναντιων σου στα πολιτικα  :birdman:

Άρα να μη προσέχω τι μπουρδες γράφω στα πολιτικά γιατί δε θα χρησιμοποιηθεί εναντίων μου εδώ.......  :S

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
606
Ποτε δεν  καταλαβα τη φραση "δεν μ αγαπας", η "εγω σε αγαπαω αλλα εσυ δεν μ αγαπας πια" οταν λεγεται για να σε μειωσει.
Δεν σε αγαπαω επειδη δεν μου προσφερεις, μ αγαπας επειδη σου προσφερω, αλλα δεν σ αγαπαω επειδη εσυ δεν μου προσφερεις πια.
τηγανιζει κ εσενα ο διπλανος σου?  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παντοτε υπάρχουν εξαιρεσεις... δεν ασχολούμαι πια για να κάνω καμμία σχέση... κουράστηκα να ψάχνω την «ιδανική» σχέση... φινιτο... παπαλα... καμμία δέσμευση και καμμία εμπιστοσύνη πουθενά και όλα πάνε πρίμα... μπούκα πηδα φεύγα... είτε πληρωτέα είτε απλήρωτα... κοιμάσαι με μια ηρεμία το βράδυ άλλο πραγμα! Είμαι 45 και εχω την όρεξη για χαβαλέ λες και είμαι 20... no stress for the future!
σκασιλα μου τι κανεις να στο πω απλα βραδιατικο. Αλλά όποιον ακουω τελευταια να μιλάει αφοριστικά για κατι κατα ενα περιεργο τροπο πρωτο το βλεπω να βουταει σε αυτα που εβριζε. λυστο μεσα σου και φερσου με υγεια γιατι ο τροπος που μιλας δειχνει πονο. αυτα απο εμενα και δεν το προχωραω αλλο γιατι δεν σε ξερω και αρκετα σου χωθηκα αποψε .  :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ποτε δεν  καταλαβα τη φραση "δεν μ αγαπας", η "εγω σε αγαπαω αλλα εσυ δεν μ αγαπας πια" οταν λεγεται για να σε μειωσει.
μαλακα κωλογερε βραχυκυκλωσα με αυτο που ειπες αναθεμα κι αν καταλαβα αααααααααααααααααχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχαχαχ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
εκανα την σταση πολυελαιος οπου ειχα κρεμαστει απο τον πολυελαιο..  :sunglasses:

Και πως θα καλέσεις την πυροσβεστική απο κει πάνω;;;

%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B2%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%8C%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CE%AC-%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B2%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AF-94570716.jpg

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Παντοτε υπάρχουν εξαιρεσεις... δεν ασχολούμαι πια για να κάνω καμμία σχέση... κουράστηκα να ψάχνω την «ιδανική» σχέση... φινιτο... παπαλα... καμμία δέσμευση και καμμία εμπιστοσύνη πουθενά και όλα πάνε πρίμα... μπούκα πηδα φεύγα... είτε πληρωτέα είτε απλήρωτα... κοιμάσαι με μια ηρεμία το βράδυ άλλο πραγμα! Είμαι 45 και εχω την όρεξη για χαβαλέ λες και είμαι 20... no stress for the future!
Χωρις παρεξηγηση και διαθεση για πικαρισμα που γενικα δεν εχω, αυτα συνηθως λεγονται απο ανθρωπους που για να νιωθουν καλυτερα με τον εαυτο τους που δεν εχουν βρει αυτο που θελουν, παρουσιαζουν τη μοναξια ως συνειδητη επιλογη  :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.893
Πόντοι
19.795
μαλακα κωλογερε βραχυκυκλωσα με αυτο που ειπες αναθεμα κι αν καταλαβα αααααααααααααααααχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχαχαχ
Η αγαπη κερδιζεται μωρη. Αυτο θελω να πω. Δινεις αγαπη παιρνεις αγαπη. Τι δεν καταλαβαινεις και βραχυκυκλωσες;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Χωρις παρεξηγηση και διαθεση για πικαρισμα που γενικα δεν εχω, αυτα συνηθως λεγονται απο ανθρωπους που για να νιωθουν καλυτερα με τον εαυτο τους που δεν εχουν βρει αυτο που θελουν, παρουσιαζουν τη μοναξια ως συνειδητη επιλογη  :hi:
well said

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom