Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
είσαι τυχερή γιατί ο νόμος δε προβλέπει πρόστιμο για συνάθροιση πολλαπλών μπου-ακαουνςναι και εμεινε πανω η ρετσινα και την κατεβασα χθες με την πυροσβεστικη
είσαι τυχερή γιατί ο νόμος δε προβλέπει πρόστιμο για συνάθροιση πολλαπλών μπου-ακαουνςναι και εμεινε πανω η ρετσινα και την κατεβασα χθες με την πυροσβεστικη
Χωρις παρεξηγηση και διαθεση για πικαρισμα που γενικα δεν εχω, αυτα συνηθως λεγονται απο ανθρωπους που για να νιωθουν καλυτερα με τον εαυτο τους που δεν εχουν βρει αυτο που θελουν, παρουσιαζουν τη μοναξια ως συνειδητη επιλογη
Είμαστε 2. Απολυτα νομιμεςείσαι τυχερή γιατί ο νόμος δε προβλέπει πρόστιμο για συνάθροιση πολλαπλών μπου-ακαουνς
Δε μιλαμε για γαμο απαραιτητα αλλα για σχεσεις συντροφικοτητας αντι για ξεπετες.Καθαρά στατιστικά να το δει κάποιος, ΔΕΝ παντρεύονται ΟΛΟΙ.
κανω την χαζηΗ αγαπη κερδιζεται μωρη. Αυτο θελω να πω. Δινεις αγαπη παιρνεις αγαπη. Τι δεν καταλαβαινεις και βραχυκυκλωσες;
οι σχεσεις ειναι πολυ απλο πραγμα που γινονται περιπλοκλες επειδη ειναι απλες...
δεν αντεξα και τηγανησα και εγω μια καλτσα...
φτιάχνεται αυτό θα βάλουμε τα κονέ από τα θρεντ των πολιτικών που μιλάνε με τους άρχοντες του τόπου και θα γίνει παράνομο με ένα νόμο και ένα άρθροΕίμαστε 2. Απολυτα νομιμες
εδειξα βυζι κ γλυτωσαμε κ οι δυο μην γελιεσαιείσαι τυχερή γιατί ο νόμος δε προβλέπει πρόστιμο για συνάθροιση πολλαπλών μπου-ακαουνς
Γι αυτο μας δουλευεις ολους εδω, ετσι;κανω την χαζη
τοσο μυαλο κ αντι να μεγαλουργεις καθεσαι ασχολησε με γουφερφτιάχνεται αυτό θα βάλουμε τα κονέ από τα θρεντ των πολιτικών που μιλάνε με τους άρχοντες του τόπου και θα γίνει παράνομο με ένα νόμο και ένα άρθρο
Δε μιλαμε για γαμο απαραιτητα αλλα για σχεσεις συντροφικοτητας αντι για ξεπετες.
σας αγαπω τα μαλα :-*Γι αυτο μας δουλευεις ολους εδω, ετσι;
να κατέβω και εγώ στον στήβο της πολιτικής του μπου?τοσο μυαλο κ αντι να μεγαλουργεις καθεσαι ασχολησε με γουφερ
εδειξα βυζι κ γλυτωσαμε κ οι δυο μην γελιεσαι
σκασιλα μου τι κανεις να στο πω απλα βραδιατικο. Αλλά όποιον ακουω τελευταια να μιλάει αφοριστικά για κατι κατα ενα περιεργο τροπο πρωτο το βλεπω να βουταει σε αυτα που εβριζε. λυστο μεσα σου και φερσου με υγεια γιατι ο τροπος που μιλας δειχνει πονο. αυτα απο εμενα και δεν το προχωραω αλλο γιατι δεν σε ξερω και αρκετα σου χωθηκα αποψε . :-*