erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τι τηγανιζει ρε φιλε?
καλτσες αιχμαλωτων?
τι τηγανιζει ρε φιλε?
καλτσες αιχμαλωτων?
αει γαμησου ρε μαλακατι τηγανιζει ρε φιλε?
καλτσες αιχμαλωτων?
Γιατι καλε;;;
η επιλογη πλαστων σχεσεων ειναι καλη φαση ειδια αν γινεται συνειδητα και ξερεις που πηγαινεις και τι περιμενεις και δεν κοροιδευεις κανενα και κυριως τον εαυτο σου. αλλα επειδη εγω εδω μεσα ειμαι χρονια μανα μου και σας ξερω πιο καλα απο τον εαυτο σας, λες κουταμαρες και κανεις δεν τα πιστευει αυτα.
λεω οτι η φασουλα εδωσα την ψυχη μου και με προδοσαν μου γυριζει τα αντερα γιατι ειναι δικαιολογια. Λεω οτι η φαση θελουμε σχεσεις πλαστες ειναι επισης μαλκια γιατι κανενα ανθρωπιν ον δεν ειναι τοσο αναισθητο και δημιουργει δεσμους, εδω ειδικα που πεφτουν σαν τα κοτοπολα και ερωτευονται κιολας .. νταξ ακουγεται αστειο. λεω οτι δεν μπορω να ακουω κουταμαρες.αναλυσετο παραπανω....μας λες ρεμπεσκεδες?
Eχω COVID 8,5 :S
Μπηκα και χθεςείχε καιρό να μπει η ρετσίνα
είχε χάσει η εριναλ το πασγουορντ
ειμαι κοντη . το ειχα βαλει σε ενα ραφι ψηλα τωρα με την εκκαθαριση.. καταλαβαινεις..είχε καιρό να μπει η ρετσίνα
είχε χάσει η εριναλ το πασγουορντ
λεω οτι η φασουλα εδωσα την ψυχη μου και με προδοσαν μου γυριζει τα αντερα γιατι ειναι δικαιολογια. Λεω οτι η φαση θελουμε σχεσεις πλαστες ειναι επισης μαλκια γιατι κανενα ανθρωπιν ον δεν ειναι τοσο αναισθητο και δημιουργει δεσμους, εδω ειδικα που πεφτουν σαν τα κοτοπολα και ερωτευονται κιολας .. νταξ ακουγεται αστειο. λεω οτι δεν μπορω να ακουω κουταμαρες.
πουσαι ρε πουλακι μου?Γιατι καλε;;;
Μπηκα και χθες
οχι τα λες μια χαρα....λεω οτι η φασουλα εδωσα την ψυχη μου και με προδοσαν μου γυριζει τα αντερα γιατι ειναι δικαιολογια. Λεω οτι η φαση θελουμε σχεσεις πλαστες ειναι επισης μαλκια γιατι κανενα ανθρωπιν ον δεν ειναι τοσο αναισθητο και δημιουργει δεσμους, εδω ειδικα που πεφτουν σαν τα κοτοπολα και ερωτευονται κιολας .. νταξ ακουγεται αστειο. λεω οτι δεν μπορω να ακουω κουταμαρες.
πουσαι ρε πουλακι μου?
αυτοι εδω μεσα καθε μερα γινονται και πιο πολυ ραμολιμεντα....
επισης παιζει να ειμαι ο μονος που δεν στηριζω οτι εισαστε κλωνοι με την ερι...
εγω ειμαι σιγουρος απλα ψαχνω λιγο αν η ερη ειναι κλωνος της ρεγγινας η η ρεγγινα της ερηςπουσαι ρε πουλακι μου?
αυτοι εδω μεσα καθε μερα γινονται και πιο πολυ ραμολιμεντα....
επισης παιζει να ειμαι ο μονος που δεν στηριζω οτι εισαστε κλωνοι με την ερι...
ρε ο τομα μηπως ψοφησε απο της τηγανιτες καλτσες?
χτες το βρήκε το pass έκανε recovery password από τα κεντρικά του σαιτ :SΜπηκα και χθες
η επιλογη πλαστων σχεσεων ειναι καλη φαση ειδια αν γινεται συνειδητα και ξερεις που πηγαινεις και τι περιμενεις και δεν κοροιδευεις κανενα και κυριως τον εαυτο σου. αλλα επειδη εγω εδω μεσα ειμαι χρονια μανα μου και σας ξερω πιο καλα απο τον εαυτο σας, λες κουταμαρες και κανεις δεν τα πιστευει αυτα.
με αυτα που σου τηγανηζουν εσενα σε λιγο θα βλεπεις και κυκλουςεγω ειμαι σιγουρος απλα ψαχνω λιγο αν η ερη ειναι κλωνος της ρεγγινας η η ρεγγινα της ερης