troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.915
- Πόντοι
- 5.506
αν δεν σε παντρευτειθα τονε σουγιαδιασω....δεσαμε χαχαχαχαχαχαχχαχ
αν δεν σε παντρευτειθα τονε σουγιαδιασω....δεσαμε χαχαχαχαχαχαχχαχ
ωραια το λες και ισχυει αλλα τελικα θελετε πουτανες να κανουν κολπα πισω απο την πλάτη σας. ερι 4/2020 Quarantine days.
ωραια το λες και ισχυει αλλα τελικα θελετε πουτανες να κανουν κολπα πισω απο την πλάτη σας. ερι 4/2020 Quarantine days.
αν δεν σε παντρευτειθα τονε σουγιαδιασω....
με ξερεις σαν να με γεννησεςημουν σιγουρος οτι θα τα παρεις
τομαχοκ τηγανιλα καραντινιλα 4/2020
βαστα αυτο ειναι για δουλεια....Και το τσιμέντο που έφιαξα τι να το κάμω αφεντικό;;;
η λουξ; ααααααααααααααααχαχχχαχαχαχααν δεν σε παντρευτειθα τονε σουγιαδιασω....
η επιλογη πλαστων σχεσεων ειναι καλη φαση ειδια αν γινεται συνειδητα και ξερεις που πηγαινεις και τι περιμενεις και δεν κοροιδευεις κανενα και κυριως τον εαυτο σου. αλλα επειδη εγω εδω μεσα ειμαι χρονια μανα μου και σας ξερω πιο καλα απο τον εαυτο σας, λες κουταμαρες και κανεις δεν τα πιστευει αυτα.Σωστά τα λες Ερι μου... γιαυτο δεν θελουμε καμμία μόνιμη πχια
Μπουχτίσαμε στις «όμορφες σχεσεις»
εννοειται . θα σας πολεμησω με ολα μου τα οπλα αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχΛόγκαρες και με το κλωνάρι τώρα;;
τι τηγανιζει ρε φιλε?
καλτσες αιχμαλωτων?
αναλυσετο παραπανω....μας λες ρεμπεσκεδες?η επιλογη πλαστων σχεσεων ειναι καλη φαση ειδια αν γινεται συνειδητα και ξερεις που πηγαινεις και τι περιμενεις και δεν κοροιδευεις κανενα και κυριως τον εαυτο σου. αλλα επειδη εγω εδω μεσα ειμαι χρονια μανα μου και σας ξερω πιο καλα απο τον εαυτο σας, λες κουταμαρες και κανεις δεν τα πιστευει αυτα.