erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
να κοιταξεις να διοχετευσεις το μυαλο σου .. σε κατι δυνατο και ασε τις εξυπναδεςνα κατέβω και εγώ στον στήβο της πολιτικής του μπου?
να κοιταξεις να διοχετευσεις το μυαλο σου .. σε κατι δυνατο και ασε τις εξυπναδεςνα κατέβω και εγώ στον στήβο της πολιτικής του μπου?
εγώ ακολουθούσα πίκερ αλλά τον έφαγαν τα κυκλώματα...εγω παιδια ακολουθω σαββιδη και κμαν που ειναι σκληροι καργιοληδες.
Μεγαλωνοντας φιλε Τρουμπ, ο ερωτας θα πρεπε να ναι χαρα. Ο πονος ειναι για αλλες ηλικιες ;)ο πονος ειναι σημαντικο κομματι του ερωτα....
εγω μολις το καταλαβα το ευχαριστηθηκα οσο τιποτα αλλο...
τρουμπακης πασχα 2020....
παρε λιβερτζι απο τα λιντλ και καν το γιουβετσι θα με θυμηθεις.τομα αμα μαγειρεψεις σωβρακο λεει τιποτα ρε?
συνήθως διοχετεύω στο μυαλό μου κάτι πολύ δυνατό άλλε φορές τζακ ντάνιελς και άλλες ταλισκερνα κοιταξεις να διοχετευσεις το μυαλο σου .. σε κατι δυνατο και ασε τις εξυπναδες
Από το τμήμα γράφεις;
μπορει να εχω πονεσει κι εγω δεν ειμαι απεξω απο το παιχνιδι της ζωηςΔεν είναι θέμα χωσιματος... είναι η άποψη σου
Πάντως αφοριστικά μιλάς και εσυ αρκετά :-*
Από το τμήμα γράφεις;
Μεγαλωνοντας φιλε Τρουμπ, ο ερωτας [size=20pt]θα πρεπε[/size] να ναι χαρα. Ο πονος ειναι για αλλες ηλικιες ;)
το βραδυ γαλα να πινεις μικρο παιδι εισαισυνήθως διοχετεύω στο μυαλό μου κάτι πολύ δυνατό άλλε φορές τζακ ντάνιελς και άλλες ταλισκερ
ρεγκινα μου χαρα ειναι....αλλα δεν παει ετσι το κολποΜεγαλωνοντας φιλε Τρουμπ, ο ερωτας θα πρεπε να ναι χαρα. Ο πονος ειναι για αλλες ηλικιες ;)
Ναι γιατι οι παντρεμενοι εχουν μακροχρονιες σχεσεις; Τυπε μου πιο γρήγορα πλέον σπανε οι γαμοι παρα οι σχεσεις. Δυστυχώς μεν, true story δε...Το ίδιο λέμε. Όσοι δεν έχουν καταλήξει σε γάμο δεν έχουν μακροχρόνιες σχέσεις συντροφικότητας . Λάθος διατύπωσή μου.
έτσι μου έλεγαν όταν ήμουν μικρός και μετά είδαν το κλοκγουορκ οραντζ και άλλαξαν γνώμη :Sτο βραδυ γαλα να πινεις μικρο παιδι εισαι
επιβεβαιωνωΝαι γιατι οι παντρεμενοι εχουν μακροχρονιες σχεσεις; Τυπε μου πιο γρήγορα πλέον σπανε οι γαμοι παρα οι σχεσεις. Δυστυχώς μεν, true story δε...
Χωρις παρεξηγηση και διαθεση για πικαρισμα που γενικα δεν εχω, αυτα συνηθως λεγονται απο ανθρωπους που για να νιωθουν καλυτερα με τον εαυτο τους που δεν εχουν βρει αυτο που θελουν, παρουσιαζουν τη μοναξια ως συνειδητη επιλογη
Τετοιοι πονοι ναι βρε... Για τα πιο βαρια λεμερεγκινα μου χαρα ειναι....αλλα δεν παει ετσι το κολπο
στον ερωτα πονας για ασημαντα πραγματα,επειδη δεν την ειδες μια μερα, επειδη δεν ειχε καλη διαθεση και εφταιγες εσυ κλπ κλπ κλπ...για ασημαντα ομως
πως μου το χε πει ο μπραμπ ρε συ?μπορει να εχω πονεσει κι εγω δεν ειμαι απεξω απο το παιχνιδι της ζωης