Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
606
ας βρουμε καμια γκομενα να γαμησουμε και μετα αναλυουμε και τις σχεσεις μυστες μου  :rockon:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.920
Πόντοι
5.506
τι ρουμι πινεις τρουμπ
σαουλ δεν πινω ρουμι  αμα πιω ρουμι σημαινει οτι κατι εχει γαμηθει ασχημα η οτι εχουν τελειωσει ολα τα αλλα ποτα....
αλκοολας ειμαι τζιν τονικ πινω και μπυρες

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ας βρουμε καμια γκομενα να γαμησουμε και μετα αναλυουμε και τις σχεσεις μυστες μου  :rockon:
εγώ  βολεύομαι και με το να πιάσουμε κάνα κώλο η κάνα βυζί

δε βάζω τόσο ψιλούς στόχους να πηδήξω  :takethis:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
με προσβαλεις....και βαζω ενα μπουκαλι ρουμι να σου αποδειξω οτι για εμενα ειναι παρα πολυ σημαντικος ενας ανθρωπος που περασε απο την ζωη μου ακομα και δεν ζησω ζωη με αυτον
δε σε προσβάλω σου εξηγω οτι αυτα ειναι διαφορετικα και οτι αν δεν τα ξεκαθαρισεις θα πεφτεις συνεχεια στην ιδια λουπα. φυσικα και ειναι σημαντικος ποιος ειπε το αντιθετο .
αν δεν εχω καποιον ομως στην ζωη μου ποτε και μου λειπει οχ ενω δεν εχω ζησει μαζι του τοτε κατι δεν παει καλα. γιατι το να σου λειπει καποιος σημαινει κοινη ζωη αλλιως σου λειπει η ιδεα. και η ιδεα ειναι στο κεφαλι σου γιατι δεν εχεις ζησει καποιον για να σου λειπε σαν ανθρωπος. εσυ λες ποναω γενικα επειδη ερωτευτηκα βιωνεις τον ερωτα σαν πονο. κι αυτο ειναι περιεργο γιατι ο ερωτας δεν ειναι πονος και θλιψη και την θελω αλλα δεν με θελει ειναι χαρα . πονος μπορει να γινει αν προδοθεις αν αν αν .. μεχρι τοτε ομως δεν μπορε να πονας γιατι μαλωσατε. ελεος.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.920
Πόντοι
5.506
ας βρουμε καμια γκομενα να γαμησουμε και μετα αναλυουμε και τις σχεσεις μυστες μου  :rockon:
κατσε ρε παπαρα να παμε ετοιμοι...θα μας βρουν τα θηλεα μαλακες και θα μας πετσοκοψουν

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εγω 1-2 συγκεκριμένα ρούμια τους γαμάω άμα τα βρω  :afro:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
δε σε προσβάλω σου εξηγω οτι αυτα ειναι διαφορετικα και οτι αν δεν τα ξεκαθαρισεις θα πεφτεις συνεχεια στην ιδια λουπα. φυσικα και ειναι σημαντικος ποιος ειπε το αντιθετο .
αν δεν εχω καποιον ομως στην ζωη μου ποτε και μου λειπει οχ ενω δεν εχω ζησει μαζι του τοτε κατι δεν παει καλα. γιατι το να σου λειπει καποιος σημαινει κοινη ζωη αλλιως σου λειπει η ιδεα. και η ιδεα ειναι στο κεφαλι σου γιατι δεν εχεις ζησει καποιον για να σου λειπε σαν ανθρωπος. εσυ λες ποναω γενικα επειδη ερωτευτηκα βιωνεις τον ερωτα σαν πονο. κι αυτο ειναι περιεργο γιατι ο ερωτας δεν ειναι πονος και θλιψη και την θελω αλλα δεν με θελει ειναι χαρα . πονος μπορει να γινει αν προδοθεις αν αν αν .. μεχρι τοτε ομως δεν μπορε να πονας γιατι μαλωσατε. ελεος.
Και μετα μου λες οτι εγω σε μπερδεψα. :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και μετα μου λες οτι εγω σε μπερδεψα. :headbang:
ε με γαμαει ο τρουμπ τωρα και γραφω σεντονια και μαλακιες αι στα διαλα πασχαλιατικο πινει αυτος τα ρουμια για να γινουμε εμεις σαν μεθυσμενοι  :2funny: :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
ε με γαμαει ο τρουμπ τωρα και γραφω σεντονια και μαλακιες αι στα διαλα πασχαλιατικο πινει αυτος τα ρουμια για να γινουμε εμεις σαν μεθυσμενοι  :2funny: :2funny:
Λες να κολλησουμε και κανενα κορονοιο μεσω ιντερνετ; :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.920
Πόντοι
5.506
ερι ερωτικα δεν ποναω...παρεξηγησες
μερικες φορες θελω κατι αλλο απο αυτο που εχω αλλα γενικα ολα οπως θελω πανε...με δικη ευθυνη
δεν φταιει κανεις και τιποτα...

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Παιδιά απλά τα πράγματα. Αν μπορείς να περνάς καλά με το ταίρι σου στην καραντίνα και να γελάς, έχεις τη συνταγή της επιτυχημένης σχέσης. Ρεγγίνα, κορωνοπάσχα 2020

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ερι ερωτικα δεν ποναω...παρεξηγησες
μερικες φορες θελω κατι αλλο απο αυτο που εχω αλλα γενικα ολα οπως θελω πανε...με δικη ευθυνη
δεν φταιει κανεις και τιποτα...
αλλη φορα να δινεις και σε εμας ρουμι να συνεννοηθούμε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom