You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.895
- Πόντοι
- 19.795
ας βρουμε καμια γκομενα να γαμησουμε και μετα αναλυουμε και τις σχεσεις μυστες μου
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 606
οτιναναι.μπεκρος ειναιτι ρουμι πινεις τρουμπ
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.920
- Πόντοι
- 5.506
σαουλ δεν πινω ρουμι αμα πιω ρουμι σημαινει οτι κατι εχει γαμηθει ασχημα η οτι εχουν τελειωσει ολα τα αλλα ποτα....τι ρουμι πινεις τρουμπ
αλκοολας ειμαι τζιν τονικ πινω και μπυρες
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
εγώ βολεύομαι και με το να πιάσουμε κάνα κώλο η κάνα βυζίας βρουμε καμια γκομενα να γαμησουμε και μετα αναλυουμε και τις σχεσεις μυστες μου
δε βάζω τόσο ψιλούς στόχους να πηδήξω
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δε σε προσβάλω σου εξηγω οτι αυτα ειναι διαφορετικα και οτι αν δεν τα ξεκαθαρισεις θα πεφτεις συνεχεια στην ιδια λουπα. φυσικα και ειναι σημαντικος ποιος ειπε το αντιθετο .με προσβαλεις....και βαζω ενα μπουκαλι ρουμι να σου αποδειξω οτι για εμενα ειναι παρα πολυ σημαντικος ενας ανθρωπος που περασε απο την ζωη μου ακομα και δεν ζησω ζωη με αυτον
αν δεν εχω καποιον ομως στην ζωη μου ποτε και μου λειπει οχ ενω δεν εχω ζησει μαζι του τοτε κατι δεν παει καλα. γιατι το να σου λειπει καποιος σημαινει κοινη ζωη αλλιως σου λειπει η ιδεα. και η ιδεα ειναι στο κεφαλι σου γιατι δεν εχεις ζησει καποιον για να σου λειπε σαν ανθρωπος. εσυ λες ποναω γενικα επειδη ερωτευτηκα βιωνεις τον ερωτα σαν πονο. κι αυτο ειναι περιεργο γιατι ο ερωτας δεν ειναι πονος και θλιψη και την θελω αλλα δεν με θελει ειναι χαρα . πονος μπορει να γινει αν προδοθεις αν αν αν .. μεχρι τοτε ομως δεν μπορε να πονας γιατι μαλωσατε. ελεος.
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Σιγα που δεν, αφου....
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.920
- Πόντοι
- 5.506
κατσε ρε παπαρα να παμε ετοιμοι...θα μας βρουν τα θηλεα μαλακες και θα μας πετσοκοψουνας βρουμε καμια γκομενα να γαμησουμε και μετα αναλυουμε και τις σχεσεις μυστες μου
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
εγω 1-2 συγκεκριμένα ρούμια τους γαμάω άμα τα βρω
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.895
- Πόντοι
- 19.795
Και μετα μου λες οτι εγω σε μπερδεψα.δε σε προσβάλω σου εξηγω οτι αυτα ειναι διαφορετικα και οτι αν δεν τα ξεκαθαρισεις θα πεφτεις συνεχεια στην ιδια λουπα. φυσικα και ειναι σημαντικος ποιος ειπε το αντιθετο .
αν δεν εχω καποιον ομως στην ζωη μου ποτε και μου λειπει οχ ενω δεν εχω ζησει μαζι του τοτε κατι δεν παει καλα. γιατι το να σου λειπει καποιος σημαινει κοινη ζωη αλλιως σου λειπει η ιδεα. και η ιδεα ειναι στο κεφαλι σου γιατι δεν εχεις ζησει καποιον για να σου λειπε σαν ανθρωπος. εσυ λες ποναω γενικα επειδη ερωτευτηκα βιωνεις τον ερωτα σαν πονο. κι αυτο ειναι περιεργο γιατι ο ερωτας δεν ειναι πονος και θλιψη και την θελω αλλα δεν με θελει ειναι χαρα . πονος μπορει να γινει αν προδοθεις αν αν αν .. μεχρι τοτε ομως δεν μπορε να πονας γιατι μαλωσατε. ελεος.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 606
ναι αλλα μη το κανουμε και σαν το ανεκδοτο με τον γρυλλο..κατσε ρε παπαρα να παμε ετοιμοι...θα μας βρουν τα θηλεα μαλακες και θα μας πετσοκοψουν
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ε με γαμαει ο τρουμπ τωρα και γραφω σεντονια και μαλακιες αι στα διαλα πασχαλιατικο πινει αυτος τα ρουμια για να γινουμε εμεις σαν μεθυσμενοιΚαι μετα μου λες οτι εγω σε μπερδεψα.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.895
- Πόντοι
- 19.795
Λες να κολλησουμε και κανενα κορονοιο μεσω ιντερνετ; :Sε με γαμαει ο τρουμπ τωρα και γραφω σεντονια και μαλακιες αι στα διαλα πασχαλιατικο πινει αυτος τα ρουμια για να γινουμε εμεις σαν μεθυσμενοι
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.920
- Πόντοι
- 5.506
ερι ερωτικα δεν ποναω...παρεξηγησεςδε σε προσβάλω σου εξηγω οτι αυτα ειναι διαφορετικα και οτι αν δεν τα ξεκαθαρισεις θα πεφτεις συνεχεια στην ιδια λουπα. φυσικα και ειναι σημαντικος ποιος ειπε το αντιθετο .
μερικες φορες θελω κατι αλλο απο αυτο που εχω αλλα γενικα ολα οπως θελω πανε...με δικη ευθυνη
δεν φταιει κανεις και τιποτα...
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
να βάλετε λινουξ που δε κάνε ούτε συναχι
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ανετα ααααααααααααααααχαχχααχαχΛες να κολλησουμε και κανενα κορονοιο μεσω ιντερνετ; :S
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.920
- Πόντοι
- 5.506
:S :S :S :S :Sε με γαμαει ο τρουμπ τωρα και γραφω σεντονια και μαλακιες αι στα διαλα πασχαλιατικο πινει αυτος τα ρουμια για να γινουμε εμεις σαν μεθυσμενοι
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Παιδιά απλά τα πράγματα. Αν μπορείς να περνάς καλά με το ταίρι σου στην καραντίνα και να γελάς, έχεις τη συνταγή της επιτυχημένης σχέσης. Ρεγγίνα, κορωνοπάσχα 2020
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αλλη φορα να δινεις και σε εμας ρουμι να συνεννοηθούμεερι ερωτικα δεν ποναω...παρεξηγησες
μερικες φορες θελω κατι αλλο απο αυτο που εχω αλλα γενικα ολα οπως θελω πανε...με δικη ευθυνη
δεν φταιει κανεις και τιποτα...
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.745
- Πόντοι
- 2.606
σιγά μην περιμέναμε την καραντίνα για να γίνουμε αλκοολικοίπιστευω αρκετος κοσμος θα βγει αλκοολικος
απο αυτη την καρανταιν
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4