Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
αντε γιατι μας γαμησατε που καπνιζουμε ενα τσιγαρακι και μας στελνετε στην γυαρο επειδη λεει κανουμε κακο στην δημοσια υγεια....
Στηρίζω. Το χειμώνα θα ψάχνουμε μαγαζί να καπνίσουμε.  :headbang: :headbang: :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αντε γιατι μας γαμησατε που καπνιζουμε ενα τσιγαρακι και μας στελνετε στην γυαρο επειδη λεει κανουμε κακο στην δημοσια υγεια....
χαχαχα ααααααα θα σε μαλώσω τρούμπ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
Στηρίζω. Το χειμώνα θα ψάχνουμε μαγαζί να καπνίσουμε.  :headbang: :headbang: :headbang:
αν δεν με αφηνουνε να καπνιζω σε μαγαζι την νυχτα θα βγαινω εξω να καπνισω επειδη ειμαι σεβαστικος και νομοταγης αλλα θα το σβηνω πανω στο καπω οποιου εχει παρκαρει παρανομα....και καπνιζω πολυ.ξηγημενοι?

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
αν δεν με αφηνουνε να καπνιζω σε μαγαζι την νυχτα θα βγαινω εξω να καπνισω επειδη ειμαι σεβαστικος και νομοταγης αλλα θα το σβηνω πανω στο καπω οποιου εχει παρκαρει παρανομα....και καπνιζω πολυ.ξηγημενοι?
Ελλαδάρα τρουμπ. Δεν παίζει να μην καπνίζουνε στη νύχτα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ωραία θα περάσουμε το χειμώνα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.901
Πόντοι
2.606
Πάντως η ζωή η είναι άδικη παιδιά

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
ειδικα σε μερικα που παω εγω την μερα που ειπαν για το μετρο πρωτη φορα στην ζωη μου ειδα νεροχυτες να κλαινε απο τα γελια
Κάνε εικόνα ελληνάρα στα μπουζούκια ή σε κανά κωλάδικο, και να τον πλησιάσει σερβιτόρος και να του πει απαγορεύεται το καπνισμα  :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.901
Πόντοι
2.606
πρόσεξε τι θα πεις...
παλιά γαμουσα την υγεία μου κάπνιζα και κάνα τσιγάρακι μετά το σεξ σκέτη απόλαυση τώρα έκοψα το τσιγάρο είμαι καλά στην υγεία μου αλλά τον παίζω   :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
ε δεν σε μαλωνω κάνε ότι θες τρουμπ μου. Απλά να μην συγκρίνεις ανόμοια
γιατι ειναι ανομοια ρε ερι? :think: :think: :think:
μου λες δεν καπνιζεις γιατι σκοτωνεις τον διπλανο σου που δεν φταει...σεβαστο
εγω σου λεω βαλε το ρημαδι το κινητο στο κωλο σου η ρε μπεκροκανατα παρε ταξι γιατι σκοτωνεις τον διπλανο σου που δεν φταει...
γιατι ειναι ανομοιο?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
παλιά γαμουσα την υγεία μου κάπνιζα και κάνα τσιγάρακι μετά το σεξ σκέτη απόλαυση τώρα έκοψα το τσιγάρο είμαι καλά στην υγεία μου αλλά τον παίζω  :2funny:
να αυτα δεν μπορω....και γαμησι και την μπαλα

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Στο νήμα του διαγωνισμού, γίνεται μαδομούνι  :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
γιατι ειναι ανομοια ρε ερι? :think: :think: :think:
μου λες δεν καπνιζεις γιατι σκοτωνεις τον διπλανο σου που δεν φταει...σεβαστο
εγω σου λεω βαλε το ρημαδι το κινητο στο κωλο σου η ρε μπεκροκανατα παρε ταξι γιατι σκοτωνεις τον διπλανο σου που δεν φταει...
γιατι ειναι ανομοιο?
γιατί και τα δύο απαγορευονται αλλά εσύ επιλέγεις διαφορετική θεώρηση. Το ένα το θεωρείς βαρύτερο. Στην ουσία ενώ εσύ μέσα σου τα κατατάσσεις διαφορετικα παράλληλα τα χρησιμοποιείς ως ίδια για να δικαιολόγησεις την δική σου προτίμηση που θεωρείς ότι πρέπει να εξαιρεθεί. Για εμένα είναι δύο μη συγκρισιμες συνθήκες . Δεν εξαρτώ το ένα από το άλλο τα δύο πρέπει να τηρούνται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom