lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Γράψε για shower και growerκαθιστε ρε κοριτσια...εμεις τι θα γραψουμε δλδ? τσιμπουκια απο αντρα σε αντρα? ντροπη ειναι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Γράψε για shower και growerκαθιστε ρε κοριτσια...εμεις τι θα γραψουμε δλδ? τσιμπουκια απο αντρα σε αντρα? ντροπη ειναι
εκοψε το καπνισμα και αυτος θειο?να γράψουμε και άρθρο-έρευνα για γάτους να μάθω γιατί έχει νεύρα ο δικός μου...
αν έβρισκες κανέναν να σε πάει εσένα ξενοδοχείο θα ξαπλώνεις στην μπανιέρα να πάρει και το νεφρό σουΕγώ θα γράψω άρθρο για αυτούς που σου κλέβουν 50 ευρα στα ξενοδοχεία
O γάτος σου έχει ερωτικές επαφές με ελλεήνιδόγατες?να γράψουμε και άρθρο-έρευνα για γάτους να μάθω γιατί έχει νεύρα ο δικός μου...
αν έβρισκες κανέναν να σε πάει εσένα ξενοδοχείο θα ξαπλώνεις στην μπανιέρα να πάρει και το νεφρό σου![]()
O γάτος σου έχει ερωτικές επαφές με ελλεήνιδόγατες?
Γράψε για shower και grower![]()
![]()
![]()
![]()
και της ψειριζει της γουισκαςO γάτος σου έχει ερωτικές επαφές με ελλεήνιδόγατες?
Ράφι? Και πως περιμένεις να μην έχει νεύρα?όχι βέβαια...
σου γαμησω σήμερα..αν έβρισκες κανέναν να σε πάει εσένα ξενοδοχείο θα ξαπλώνεις στην μπανιέρα να πάρει και το νεφρό σου![]()
χαχαχα χαχαχακαι της ψειριζει της γουισκας
Ώρες ώρες θέλω να μπω από περιέργεια να δω τι μαλακίες γράφουν σε κάτι θρεντ τύπου τσιμπούκια από άντρα σε άντρα και τέτοια και μετά λέω άστο καλύτερα μην πάθω τίποτα ξαφνικαι και ψοφησω και έρθουν να με βρουν οι δικοί μου ξαπλωμένο πάνω στο λάπτοπ με φωντο πουτσες ;)
Ώρες ώρες θέλω να μπω από περιέργεια να δω τι μαλακίες γράφουν σε κάτι θρεντ τύπου τσιμπούκια από άντρα σε άντρα και τέτοια και μετά λέω άστο καλύτερα μην πάθω τίποτα ξαφνικαι και ψοφησω και έρθουν να με βρουν οι δικοί μου ξαπλωμένο πάνω στο λάπτοπ με φωντο πουτσες![]()
μια ζωή τι θα πει ο κόσμος χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχαΏρες ώρες θέλω να μπω από περιέργεια να δω τι μαλακίες γράφουν σε κάτι θρεντ τύπου τσιμπούκια από άντρα σε άντρα και τέτοια και μετά λέω άστο καλύτερα μην πάθω τίποτα ξαφνικαι και ψοφησω και έρθουν να με βρουν οι δικοί μου ξαπλωμένο πάνω στο λάπτοπ με φωντο πουτσες![]()
Ώρες ώρες θέλω να μπω από περιέργεια να δω τι μαλακίες γράφουν σε κάτι θρεντ τύπου τσιμπούκια από άντρα σε άντρα και τέτοια και μετά λέω άστο καλύτερα μην πάθω τίποτα ξαφνικαι και ψοφησω και έρθουν να με βρουν οι δικοί μου ξαπλωμένο πάνω στο λάπτοπ με φωντο πουτσες![]()
μια ζωή τι θα πει ο κόσμος χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα
δήλαδη αν τον έβρισκαν στο θρεντ με το άγριο ξύλο σεξ βία και φτυσιδια θα έλεγαν τι άντρας και θα το μνημονεύαν στον επικήδειο; αχαχα χαχαχασυντηρητικούρα...
έπρεπε να έβαζε το λαπτοπ με τις φώτο και να φώναζε τους δικούς να τον θαυμάσουν...