Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
παλιά γαμουσα την υγεία μου κάπνιζα και κάνα τσιγάρακι μετά το σεξ σκέτη απόλαυση τώρα έκοψα το τσιγάρο είμαι καλά στην υγεία μου αλλά τον παίζω  :2funny:
καταρχάς κάνεις σεξ;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
γιατί και τα δύο απαγορευονται αλλά εσύ επιλέγεις διαφορετική θεώρηση. Το ένα το θεωρείς βαρύτερο. Στην ουσία ενώ εσύ μέσα σου τα κατατάσσεις διαφορετικα παράλληλα τα χρησιμοποιείς ως ίδια για να δικαιολόγησεις την δική σου προτίμηση που θεωρείς ότι πρέπει να εξαιρεθεί. Για εμένα είναι δύο μη συγκρισιμες συνθήκες . Δεν εξαρτώ το ένα από το άλλο τα δύο πρέπει να τηρούνται.
στην φραση για το καπνισμα εβαλα την λεξη σεβαστο...
καταλαβαινω τι λες και εχεις απολυτο δικιο την ολη κουβεντα την κανω γιατι με τα τροχαια εχει παραγινει αλλα δεν ειναι "της μοδας"να ΛΕς παρε διπλωματα και σεβασου τον διπλανο σου ενω για το τσιγαρο ειναι...
τες πα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
γιατί και τα δύο απαγορευονται αλλά εσύ επιλέγεις διαφορετική θεώρηση. Το ένα το θεωρείς βαρύτερο. Στην ουσία ενώ εσύ μέσα σου τα κατατάσσεις διαφορετικα παράλληλα τα χρησιμοποιείς ως ίδια για να δικαιολόγησεις την δική σου προτίμηση που θεωρείς ότι πρέπει να εξαιρεθεί. Για εμένα είναι δύο μη συγκρισιμες συνθήκες . Δεν εξαρτώ το ένα από το άλλο τα δύο πρέπει να τηρούνται.
επισης θα το πω και ας προκαλεσω θα εστελνα καμμια 200αρια φουσκωτους στην κρητη με εντολη να πεθανουν στην φαπα τα αντρακια εκει κατω....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επισης θα το πω και ας προκαλεσω θα εστελνα καμμια 200αρια φουσκωτους στην κρητη με εντολη να πεθανουν στην φαπα τα αντρακια εκει κατω....
δεν είμαι υπέρ της αυτοδικιας. Αν πίστευα ότι οδηγεί κάπου θα ήμουν. Όμως δυστυχώς η ευτυχώς είναι ατελεσφορη

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
λίγο νωρίς δεν είναι για μενού χριστουγεννιάτικο?
Ξεκινάμε το σχεδιασμό απλά και μοιράζουμε τα θέματα. Φέτος θα το βγάλουμε αρχες Δεκεμβρίου γιατί έχουμε απαίτηση κοινού  :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγώ θα γράψω άρθρο για αυτούς που σου κλέβουν 50 ευρα στα ξενοδοχεία

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
καθιστε ρε κοριτσια...εμεις τι θα γραψουμε δλδ? τσιμπουκια απο αντρα σε αντρα? ντροπη ειναι

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.927
Πόντοι
2.606
να γράψουμε και άρθρο-έρευνα για γάτους να μάθω γιατί έχει νεύρα ο δικός μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom