erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καταρχάς κάνεις σεξ;παλιά γαμουσα την υγεία μου κάπνιζα και κάνα τσιγάρακι μετά το σεξ σκέτη απόλαυση τώρα έκοψα το τσιγάρο είμαι καλά στην υγεία μου αλλά τον παίζω![]()
καταρχάς κάνεις σεξ;παλιά γαμουσα την υγεία μου κάπνιζα και κάνα τσιγάρακι μετά το σεξ σκέτη απόλαυση τώρα έκοψα το τσιγάρο είμαι καλά στην υγεία μου αλλά τον παίζω![]()
ναι κάνω απλά το κάνω μόνος μουκαταρχάς κάνεις σεξ;
ωραίαναι κάνω απλά το κάνω μόνος μου
στην φραση για το καπνισμα εβαλα την λεξη σεβαστο...γιατί και τα δύο απαγορευονται αλλά εσύ επιλέγεις διαφορετική θεώρηση. Το ένα το θεωρείς βαρύτερο. Στην ουσία ενώ εσύ μέσα σου τα κατατάσσεις διαφορετικα παράλληλα τα χρησιμοποιείς ως ίδια για να δικαιολόγησεις την δική σου προτίμηση που θεωρείς ότι πρέπει να εξαιρεθεί. Για εμένα είναι δύο μη συγκρισιμες συνθήκες . Δεν εξαρτώ το ένα από το άλλο τα δύο πρέπει να τηρούνται.
επισης θα το πω και ας προκαλεσω θα εστελνα καμμια 200αρια φουσκωτους στην κρητη με εντολη να πεθανουν στην φαπα τα αντρακια εκει κατω....γιατί και τα δύο απαγορευονται αλλά εσύ επιλέγεις διαφορετική θεώρηση. Το ένα το θεωρείς βαρύτερο. Στην ουσία ενώ εσύ μέσα σου τα κατατάσσεις διαφορετικα παράλληλα τα χρησιμοποιείς ως ίδια για να δικαιολόγησεις την δική σου προτίμηση που θεωρείς ότι πρέπει να εξαιρεθεί. Για εμένα είναι δύο μη συγκρισιμες συνθήκες . Δεν εξαρτώ το ένα από το άλλο τα δύο πρέπει να τηρούνται.
παλια που καπνιζεκαταρχάς κάνεις σεξ;
απαλια που καπνιζε
δεν είμαι υπέρ της αυτοδικιας. Αν πίστευα ότι οδηγεί κάπου θα ήμουν. Όμως δυστυχώς η ευτυχώς είναι ατελεσφορηεπισης θα το πω και ας προκαλεσω θα εστελνα καμμια 200αρια φουσκωτους στην κρητη με εντολη να πεθανουν στην φαπα τα αντρακια εκει κατω....
δεν είμαι υπέρ της αυτοδικιας. Αν πίστευα ότι οδηγεί κάπου θα ήμουν. Όμως δυστυχώς η ευτυχώς είναι ατελεσφορη
θα φτιάξει γλυπτό; χαχαχα χαχαχα![]()
![]()
το τσιμέντωμα είναι τέχνη, όχι αυτοδικία
Καλώς τον
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξεκινάμε το σχεδιασμό απλά και μοιράζουμε τα θέματα. Φέτος θα το βγάλουμε αρχες Δεκεμβρίου γιατί έχουμε απαίτηση κοινούλίγο νωρίς δεν είναι για μενού χριστουγεννιάτικο?
Ξεκινάμε το σχεδιασμό απλά και μοιράζουμε τα θέματα. Φέτος θα το βγάλουμε αρχες Δεκεμβρίου γιατί έχουμε απαίτηση κοινού![]()
Εγώ ειδικό αφιέρωμα για τις βαφές μαλλιών πέρα από τις συνταγές μαγειρικήςΕγώ θα γράψω άρθρο για αυτούς που σου κλέβουν 50 ευρα στα ξενοδοχεία
Εσένα τι να σου δώσουμε?τώρα μάλιστα...![]()
![]()
![]()
![]()