lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Η γεροντοκόρη από το φόβο της μην την ψειρισω θα έρθει χωρίς τσαντάκι στο γαμιστρωνα θα τα βάλει τα κέρματα στον κόρφο της
Δεν θα της πέσουν τα κέρματα during?
Η γεροντοκόρη από το φόβο της μην την ψειρισω θα έρθει χωρίς τσαντάκι στο γαμιστρωνα θα τα βάλει τα κέρματα στον κόρφο της
μόλις κατεβάσω το Κάλβιν Κλάιν με το ργαλειο θα κόψει λάσπη απ' το παράθυρο
και στο στρατό έπεφτε το σαπούνι στα λουτρά αλλά δεν εσκηβε κανείς να το μαζέψει
φοραω ρε συ...και δεν το λεω για να δειξω οτι δεν θα επρεπε να μου το παρουν και εμενα αμα πρεπει...Εσύ φοράς κράνος που τα γράφεις αυτά? Εγώ έχω δει να γράφουν για κινητό πάντως. Αλλά είναι αδύνατον να τους γράφουν όλους αφού ΟΛΟΙ μιλάνε ή γράφουν στο κινητό όταν οδηγούν πλέον
Καλά κάνεις και φοράς για πολλούς λόγους. Από όσο ξέρω πλέον δεν παίρνουν τη μηχανή αλλά είσαι υποχρεωμένος να παραδώσεις τις πινακίδες μέσα σε 3 μέρες. Το πρόβλημα πάντως είναι η νοοτροπία, η οποία δεν αλλάζει. Αν με πολύ αστυνόμευση καταφέρουν να το επιβάλλουν έστω με το φόβο, πάλι καλό θα κάνει.φοραω ρε συ...και δεν το λεω για να δειξω οτι δεν θα επρεπε να μου το παρουν και εμενα αμα πρεπει...
στην αρχη ειναι δυσκολο αν αμα βλεπεις μπατσο ξερεις οτι θα φας κληση να δεις πως κοβονται ολα...αλλα και οι μπατσοι στην ελλαδα σαπακια ειναι με χειροτερη νοοτροπια απο εμας.
καποια στιγμη πριν 10 χρονια περιπου κανανε κατι που ειναι αυτονοητο...σε σταματαγανε για κρανος και εκτος απο την κληση σου παιρνανε και τα κλειδια και δεν σου δινανε την μηχανη αν δεν πηγαινες να φερεις κρανος...ετσι το συνηθησα για σου πω την αμαρτια μου...
τωρα τα ιδια...τρως την κληση και φευγεις ετσι χαλαρα χωρις κρανος λες και αμα εχεις παρει κληση δεν μπορει να σκοτωθεις 10 μετρα πιο κατω
Γιατι οι selfie που βγάζουνε με τα χείλη τουρλωμένα στα φανάρια?Αυτό με τα κινητά που μιλάνε στο αυτοκίνητο...με φρικάρει και εμένα
έχουν υαλουρονικο δεν είναι τουρλωμενα χαχαχαΓιατι οι selfie που βγάζουνε με τα χείλη τουρλωμένα στα φανάρια?
εχουν παραμορφωθεί όλες ρε πούστικ με αυτή την αηδίαέχουν υαλουρονικο δεν είναι τουρλωμενα χαχαχα
δεν έχω φράγκο στο τσάντα. Πληρώνεις τα πάντα.με κράνος η χωρίς χαχαχαΠαιδιά εγώ φόρεσα σκούφο για να γαμησω πριν μπω εδώ να το βγάλω να βάλω κράνος θα μιλήσουμε για τροχαία ;
δεν έχω πολύ πράμα στο παντελόνι πάρε μαζί σου επιταγές και άφησε τες χωρίς επαρκές υπόλοιποδεν έχω φράγκο στο τσάντα. Πληρώνεις τα πάντα.με κράνος η χωρίς χαχαχα
δεν κατάλαβαινω καν γιατί απο μικρες το έχουν ρίξει στα μποτοξ. Άβυσσος...εχουν παραμορφωθεί όλες ρε πούστικ με αυτή την αηδία
αν εχεις δικο σου ανθρωπο που οδηγαει και στελνει φατσες στο ιστα τον πλακωνεις στης κουτουλιες και φωναζεις και την αστυνομια να του παρουν το διπλωμα?
Τώρα πες μου εσύ, αν έχεις δικό σου άνθρωπο με δίκυκλο, κοιμάσαι ήσυχος?
πολύ ρομαντικόδεν έχω πολύ πράμα στο παντελόνι πάρε μαζί σου επιταγές και άφησε τες χωρίς επαρκές υπόλοιπο
ξέρω να δαχτυλιαζω όμως υπέροχαπολύ ρομαντικό
Βασικά και καλά να τα κάνεις όλα, όπως βλέπεις, πάντα μπορεί να υπάρχει ένας μαλάκας που θα περάσει ένα stop, που θα έχει πιει, που θα τρέχει σαν τρελός. Φίλε είναι και να το χει η μοίρα σου, αλλά αν την προκαλείς κιόλας άστα να πάνε.αν εχεις δικο σου ανθρωπο που οδηγαει και στελνει φατσες στο ιστα τον πλακωνεις στης κουτουλιες και φωναζεις και την αστυνομια να του παρουν το διπλωμα?