erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εισαι στο εριναλ: 10 εσυ δεκα εγω χαχαχαχαχαχαχαχαχαΕπίσης σε αυτό το σημείο να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για το ότι δεν με επέλεξε η bouefa σαν υποψήφια. Γνώμη σας.
εισαι στο εριναλ: 10 εσυ δεκα εγω χαχαχαχαχαχαχαχαχαΕπίσης σε αυτό το σημείο να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για το ότι δεν με επέλεξε η bouefa σαν υποψήφια. Γνώμη σας.
Το πήρε συνολικά και για τις δύο συνευρέσεις. Ήταν και κύριος. Της άφησε το άλλο 50άρικο. Αλλά τον κέρασε μια τσίχλα. Αραγε πως θα ανταποδώσει?ολοκληρο γιατι το μισο; επειδη πηρε το 50ρικο;![]()
κοίτα, αν δεν κάνει τη γνωστή είσοδο τύπου "καλησπέρα είμαι ο ίου" δεν απαντώρετσινα αυτος ο ιου σε γουσταρει μου φαινεται![]()
αχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ. μας πήρε χαμπάρι η διοργάνωσηεισαι στο εριναλ: 10 εσυ δεκα εγω χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κιμπάρης κι εσύ? :S
Δεν είμαι ο Αλέξανδροςκοίτα, αν δεν κάνει τη γνωστή είσοδο τύπου "καλησπέρα είμαι ο ίου" δεν απαντώ![]()
![]()
ωραια . φτασαμε να τους διδουμε και τιπς βοηθειας ! τι κανεις εσυ ρετσινουλα μου ; πως πηγε το σαμερ ; εγω εχω ενα σαμερταιμ σαντνες τωρα που γυρισακοίτα, αν δεν κάνει τη γνωστή είσοδο τύπου "καλησπέρα είμαι ο ίου" δεν απαντώ![]()
![]()
εγω φοβαμαι να βγω απο το θρεντ. μπηκα σε ενα με φετιχ με κοιλιες. ειδα τις φωτο τις τελευταιες, ειδα τα σχολια, κοντεψα να παθω ανακοπη πραγματικα. μερικοι ετσι καθως φαινεται γαμανε ανετα μεχρι και τσαλαπετινο βρουγουνδιας αν εχει μουνι![]()
![]()
![]()
Αν δεν έχει λεφτά μέσα τι πειράζει;Καλου κακου μην κουβαλας τσαντα μαζι μου. :S
ειναι για φαι οχι για γαμησιΤι κακο εχει ο τσαλαπετεινος βρουγουνδιας;
Στηρίζεις μύστη?Καλου κακου μην κουβαλας τσαντα μαζι μου. :S
Αν δεν έχει λεφτά μέσα τι πειράζει;![]()
Οι διακοπές καλά τώρα είμαι σε ένα σάντνες γενικό :Sωραια . φτασαμε να τους διδουμε και τιπς βοηθειας ! τι κανεις εσυ ρετσινουλα μου ; πως πηγε το σαμερ ; εγω εχω ενα σαμερταιμ σαντνες τωρα που γυρισα
Στηρίζεις μύστη?![]()
Για να εξοντώσει βρικόλακα;Μπορει να εχει κανενα ξεχασμενο ασημικο;
Τα χασες παιδάκι μου? Κάθε ελλεηνίδα που σέβεται το πως την έχει μεγαλώσει η μάνα της, βγαίνει ραντεβού μόνο με το άρωμά τηςΚατσαρολικα μην κουβαλησεις, δεν παιρνω.
σε 120 μερες ειναι χριστουγενναΟι διακοπές καλά τώρα είμαι σε ένα σάντνες γενικό :S
ο μπαροκ συν της αλλοις ψειριζει τα παντοφλακια μιας χρησης και τα σαπουνακια...Τα χασες παιδάκι μου? Κάθε ελλεηνίδα που σέβεται το πως την έχει μεγαλώσει η μάνα της, βγαίνει ραντεβού μόνο με το άρωμά της![]()
Θα βγάλουμε μαγκαζίνο? Μ΄ αρέσουν τα Χριστούγεννα. Αν ήταν εδώ ο ερασερ θα μιλάγαμε για το μενού.σε 120 μερες ειναι χριστουγεννα
Τα χασες παιδάκι μου? Κάθε ελλεηνίδα που σέβεται το πως την έχει μεγαλώσει η μάνα της, βγαίνει ραντεβού μόνο με το άρωμά της![]()