sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Πριβέ...
Μετά το μοντάζ θα βγει σε cd και θα κυκλοφορήσει ως ένθετο στο περιοδικό Sirina![]()
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
Πριβέ...
Μετά το μοντάζ θα βγει σε cd και θα κυκλοφορήσει ως ένθετο στο περιοδικό Sirina![]()
πίνει γιατί τον απέρριψεςσε πιο ουρανιο και τοξο.ο μπραμπ ουτε τον εαυτο του δεν θελει γιαυτο πινει..![]()
προς το παρόν σαλάτα ντακο και κρασι λευκό
σε φωτό τα είδα![]()
παρηγγειλε εναν με ξυνομηζύθραΣταματά γιατί ζηλεύω![]()
παρηγγειλε εναν με ξυνομηζύθρα
που να τα βρουν αυτα τα κουτσαβακια εδω?
για δευτερο ψαρι με βραστα λαχανικαΑααχ και εδώ με ξυνομηζυθρα θα τον έτρωγε :S τον ντάκο![]()
παιδια ελατε στην αγκαλια μου να σας παρηγορήσω ας γινουμε επιστηθιοι φιλοιπίνει γιατί τον απέρριψες
κι εγω αλκοολικός θα καταντησω
και επιμουνιοι να γινουμε, δεν εχω θεμαπαιδια ελατε στην αγκαλια μου να σας παρηγορήσω ας γινουμε επιστηθιοι φιλοι![]()
![]()
για δευτερο ψαρι με βραστα λαχανικα
χαχαχχαχα εχω ολο το μενου σε φωτογραφιες
εκει κατι άλλο θα έτρωγε αλλά δεν το λέω![]()
![]()
![]()
ησουν παντα ψυχουλα χαχχαχαχαχχααχχαχχααχκαι επιμουνιοι να γινουμε, δεν εχω θεμα
ερη εχω γκαβλες, τι να κανω?ησουν παντα ψυχουλα χαχχαχαχαχχααχχαχχααχ
ερη εχω γκαβλες, τι να κανω?
φτανεις ρε θηριο?τι εννοεις?
να τον δαγκώσω?![]()
οχιφτανεις ρε θηριο?
γιατι δεν πας να γαμηθειςτι εννοεις?
να τον δαγκώσω?![]()
ρε τρουμπ σοβαρα τωρα δηλαδη τους βλεπεις να με δουλευουν και δεν τους εχεις ριξει ακομα 2- 3 κουτουλιες στο καθενα;φτανεις ρε θηριο?
Άντρες Έρη μου τι περιμένεις? Κλέβουν 50άρικα από τσάντες και ψάχνουν και βαφές μαλλιών.ρε τρουμπ σοβαρα τωρα δηλαδη τους βλεπεις να με δουλευουν και δεν τους εχεις ριξει ακομα 2- 3 κουτουλιες στο καθενα;
ρε τρουμπ σοβαρα τωρα δηλαδη τους βλεπεις να με δουλευουν και δεν τους εχεις ριξει ακομα 2- 3 κουτουλιες στο καθενα;