iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Ενημερωμένη σας βρίσκω. ΚαλησπέραΆντρες Έρη μου τι περιμένεις? Κλέβουν 50άρικα από τσάντες και ψάχνουν και βαφές μαλλιών.![]()
Καλησπέρα σε όλους![]()
Ενημερωμένη σας βρίσκω. ΚαλησπέραΆντρες Έρη μου τι περιμένεις? Κλέβουν 50άρικα από τσάντες και ψάχνουν και βαφές μαλλιών.![]()
Καλησπέρα σε όλους![]()
σφυρα και τους εχω ετοιμους...ρε τρουμπ σοβαρα τωρα δηλαδη τους βλεπεις να με δουλευουν και δεν τους εχεις ριξει ακομα 2- 3 κουτουλιες στο καθενα;
Άντρες Έρη μου τι περιμένεις? Κλέβουν 50άρικα από τσάντες και ψάχνουν και βαφές μαλλιών.![]()
Καλησπέρα σε όλους![]()
Καλησπέρα σας. Μπορώ να κάνω κι αλλιώς? Πως θα συμμετέχω σε σοβαρές συζητήσεις των συναγωνιστών αμελέτητη?Ενημερωμένη σας βρίσκω. Καλησπέρα![]()
:-* :-* ρετσινα μου γλυκιααααααα επτελουςΆντρες Έρη μου τι περιμένεις? Κλέβουν 50άρικα από τσάντες και ψάχνουν και βαφές μαλλιών.![]()
Καλησπέρα σε όλους![]()
Δε με έψαχνες φίλτατε τις προάλλες? Ε, να μαιΠαλι εδω εισαι μωρη;
νου σου...εχει πορτοφολαδες εδωΚαλησπέρα σας. Μπορώ να κάνω κι αλλιώς? Πως θα συμμετέχω σε σοβαρές συζητήσεις των συναγωνιστών αμελέτητη?![]()
![]()
Γέμισε ο τόπος ελλεηνίδες και πήραν το νόμο στα χέρια τουςνου σου...εχει πορτοφολαδες εδω
Γέμισε ο τόπος ελλεηνίδες και πήραν το νόμο στα χέρια τους![]()
Ερουλίνι, πρέπει να πάρουμε τα ηνία. Τα σάη φθίνει:-* :-* ρετσινα μου γλυκιααααααα επτελους![]()
![]()
Δε με έψαχνες φίλτατε τις προάλλες? Ε, να μαι![]()
Σωστό κι αυτόΚαλησπέρα σας. Μπορώ να κάνω κι αλλιώς? Πως θα συμμετέχω σε σοβαρές συζητήσεις των συναγωνιστών αμελέτητη?![]()
![]()
στηριζωΕρουλίνι, πρέπει να πάρουμε τα ηνία. Τα σάη φθίνει![]()
Κιμπάρης κι εσύ? :SΔε ζηταγα εναν κουβα λιρες χρυσες;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω φοβαμαι να βγω απο το θρεντ. μπηκα σε ενα με φετιχ με κοιλιες. ειδα τις φωτο τις τελευταιες, ειδα τα σχολια, κοντεψα να παθω ανακοπη πραγματικα. μερικοι ετσι καθως φαινεται γαμανε ανετα μεχρι και τσαλαπετινο βρουγουνδιας αν εχει μουνιΕρουλίνι, πρέπει να πάρουμε τα ηνία. Τα σάη φθίνει![]()
αχαχαχαχχαχαχααχαχαχαεγω φοβαμαι να βγω απο το θρεντ. μπηκα σε ενα με φετιχ με κοιλιες. ειδα τις φωτο τις τελευταιες, ειδα τα σχολια, κοντεψα να παθω ανακοπη πραγματικα. μερικοι ετσι καθως φαινεται γαμανε ανετα μεχρι και τσαλαπετινο βρουγουνδιας αν εχει μουνι![]()
![]()
![]()
Ή να ξεχνάει την τσάντα στο μπάνιο ;)αχαχαχαχχαχαχααχαχαχα
Αρκεί βέβαια να πληρώσει το μισό ξενοδοχείο πάντα![]()
![]()
![]()
![]()
ολοκληρο γιατι το μισο; επειδη πηρε το 50ρικο;αχαχαχαχχαχαχααχαχαχα
Αρκεί βέβαια να πληρώσει το μισό ξενοδοχείο πάντα![]()
![]()
![]()
![]()
ρετσινα αυτος ο ιου σε γουσταρει μου φαινεταιΉ να ξεχνάει την τσάντα στο μπάνιο ;)