erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δεν γαμιεσαι λεω εγω που δεν στηριζεις;δεν στηριζω
δεν γαμιεσαι λεω εγω που δεν στηριζεις;δεν στηριζω
μωρή μη γελας μαζί μου γιατί θα το στείλω το οχταποντο εκεί που καθεσαι αμεριμνη και θα παθεος ζημιασιγα εσυ .. απατημενε προσεξε μην σπασεις κανενα πεος..![]()
![]()
![]()
![]()
που θα τα βρεις?![]()
σταματησα να βριζω .
δεν γαμιεσαι λεω εγω που δεν στηριζεις;![]()
ναι αλλα ο μπραμος σε θελει χρόνιααυτοι που με ειχαν δεν ειχαν την ιδια αποψη ααααααααααχαχαχαχαχαχα
σταματησα να βριζω . μπηκα στο ισιο δρομο ειδα το φως το αληθινοεγω απο την φυση μου ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος σχεδον αρνι
![]()
ωχ ρεζιλι θα γινω, θα αποδειχθει ότι τα 8 που διαφημίζω είναι μετα βίας 5Νου σου γιατί ο χώρος θα βιντεοσκοπείται![]()
![]()
Όπως τα παλιά καλά χρόνια![]()
![]()
![]()
νικ με το τραινο στειλτη να χωρεσει ρεμωρή μη γελας μαζί μου γιατί θα το στείλω το οχταποντο εκεί που καθεσαι αμεριμνη και θα παθεος ζημια![]()
σε πιο ουρανιο και τοξο.ο μπραμπ ουτε τον εαυτο του δεν θελει γιαυτο πινει..ναι αλλα ο μπραμος σε θελει χρόνια
ωχ ρεζιλι θα γινω, θα αποδειχθει ότι τα 8 που διαφημίζω είναι μετα βίας 5![]()
μια φορα βοηθησα στο μοναστηρι και χαλια το μανικιουρβοήθησε λίγο και το μοναστήρι κουμπαρούλα![]()
Θα κόψουμε εισιτήρια η θα είναι πριβέ;![]()
![]()
Θα έχουμε τα καλύτερα ζουμ πάντως![]()
![]()
![]()
παιδια εγω φοβαμαι τα μεγαλα πεη . εχω πεοφοβιαμωρή μη γελας μαζί μου γιατί θα το στείλω το οχταποντο εκεί που καθεσαι αμεριμνη και θα παθεος ζημια![]()
προς το παρόν σαλάτα ντακο και κρασι λευκό![]()
![]()
Θα έχουμε τα καλύτερα ζουμ πάντως![]()
![]()
![]()
Εγώ Έρη φοβάμαι το φόβο, τίποτε άλλοπαιδια εγω φοβαμαι τα μεγαλα πεη . εχω πεοφοβια![]()
Θα κόψουμε εισιτήρια η θα είναι πριβέ;![]()
και σε ταχυδρομικο φακελο χωραεινικ με το τραινο στειλτη να χωρεσει ρε
εχει λυθει και αυτο το θεμα στο μπου...παιδια εγω φοβαμαι τα μεγαλα πεη . εχω πεοφοβια![]()