Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.921
- Πόντοι
- 2.606
δλδ προτιμάς ραοπάπη από μενα?
κινείται και στις παρυφές της σόου μπιζζζ, μην το ξεχνάμε
δλδ προτιμάς ραοπάπη από μενα?
αν εινα;ι με τον τρούμπα τον αδελφό, σε αφήνω και θα πάω σε μοναστήριο παπι ειναι πειραιωτης; που φτασαμε θεε μου πραγματικα..σε τι κατάντια
Ας μην κάνουμε πάλι την κουβέντα σχετικά με την αξία της κατάδοσης,Προκαλείς αλλά δεν μαρτυράω
Όσο για τα προσόντα σου δεν εχω πει τσιμουδιά...
Θα είναι surprise
όχι αν σου βαστάει μαρτύραΠροκαλείς αλλά δεν μαρτυράω
Όσο για τα προσόντα σου δεν εχω πει τσιμουδιά...
Θα είναι surprise
εσύ είσαι ρε που μου έφαγες την Έρη? Μίλα
παιδια μην σπρωχνεστεεσύ είσαι ρε που μου έφαγες την Έρη? Μίλα
άλλος είναι, θα τον βρωκινείται και στις παρυφές της σόου μπιζζζ, μην το ξεχνάμε
Το έσιαξαπαιδια μην σπρωχνετε
με την γκρινια θα γινω σουργελο; ααααααααααααααααααχχαχαχαχααχχααχαχαχαχ χαχαχαχαχαχααχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα γελασα και αποψε.Θα σε πάρουν σουργελο οι γεροξούρες,που θα καταντήσεις;
Στα είπα εγώ...
Άι γυναικαι είναι απισται
:-με την γκρινια θα γινω σουργελο; ααααααααααααααααααχχαχαχαχααχχααχαχαχαχ χαχαχαχαχαχααχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα γελασα και αποψε.
όχι αν σου βαστάει μαρτύρα
σταματησα να βριζω . μπηκα στο ισιο δρομο ειδα το φως το αληθινο εγω απο την φυση μου ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος σχεδον αρνιεμενα ηταν η καυλα μου οταν εμπαινε η ερι και μπινελικωνε παντου....
παιδια μην σπρωχνεστε
σιγα εσυ .. απατημενε προσεξε μην σπασεις κανενα πεος..σε μενα τα λες? εχω πάθειιιιιιιιιι
δεν στηριζωσταματησα να βριζω . μπηκα στο ισιο δρομο ειδα το φως το αληθινο εγω απο την φυση μου ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος σχεδον αρνι
που θα τα βρεις?Θα μιλήσω όταν θα μιλήσω με φωτογραφικά ντοκουμέντα
αυτοι που με ειχαν δεν ειχαν την ιδια αποψη ααααααααααχαχαχαχαχαχαΣιθ, η Ερη είναι ιδέα, είναι φαντασίωση, είναι όνειρο κάθε άντρα