NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
θα πλειοδοτήσουμε τώρα?Πληρώνω όσα όσα![]()
θα πλειοδοτήσουμε τώρα?Πληρώνω όσα όσα![]()
ναι θα παιξουμε τις κουρτινες τωρα.τα υπόλοιπα είναι μεγαλύτερης αξίας
Πληρώνω όσα όσα![]()
παιδια μην ξεχνιεστε εγω δεν ειμαι πιπινι..θα πλειοδοτήσουμε τώρα?
μωρή μπήκα και διάβασα λίγο το θρεντ "θέλω να γλύφω πούτσους είναι κακό"?ναι θα παιξουμε τις κουρτινες τωρα.
τους άλλους μπορείς να τους ξεγελάσεις, εμένα όχι ;)παιδια μην ξεχνιεστε εγω δεν ειμαι πιπινι..![]()
μωρή μπήκα και διάβασα λίγο το θρεντ "θέλω να γλύφω πούτσους είναι κακό"?
κλαιω![]()
![]()
![]()
με θυμασαι ρε πουτσικ;τους άλλους μπορείς να τους ξεγελάσεις, εμένα όχι ;)
Τώρα που τα έφαγες στις μπαρίστα σε κοντράρωθα πλειοδοτήσουμε τώρα? Κο
τα εχω διαβάσει και παλιά, τωρα μπήκα πάλι να θυμηθώκαλα ρε τωρα το ειδες; επειδη ειμαι ησυχη και ηρεμη εδω μεσα νομιζεις δεν εχω κανει εδω καποτε τον κακο χαμο; στα καλα τα χρονια τους γυριζα το μπου αναποδα....
![]()
η μπαρίστα ήταν κερασμένη από τον ΤζίμηΤώρα που τα έφαγες στις μπαρίστα σε κοντράρω![]()
καλα ρε τωρα το ειδες; επειδη ειμαι ησυχη και ηρεμη εδω μεσα νομιζεις δεν εχω κανει εδω καποτε τον κακο χαμο; στα καλα τα χρονια τους γυριζα το μπου αναποδα....
![]()
ο τομα πήγε γήπεδο?Όντως...
ο τομα πήγε γήπεδο?
Ωραίο κόλπο το ψυγείοη μπαρίστα ήταν κερασμένη από τον Τζίμη
Μου είχε πει το κόλπο να τη ρίξω.![]()
Να κατουράτε που και που κιόλας, ανακουφίζεται ο προστάτηςπαιδάκια πάω να γαμήσω![]()
ναι καλα.. ξεχνιεσαι εσυ. και βαζουμε και τρεις καρδουλες και νομιζουμε οτι ξεμπερδεψαμεξεχνιέσαι εσύ?![]()
![]()
![]()
εγω δεν ειμαι τζίμηςΝα κατουράτε που και που κιόλας, ανακουφίζεται ο προστάτης![]()
Ερη μη γκρινιάζεις,δεν σου πάει :-ναι καλα.. ξεχνιεσαι εσυ. και βαζουμε και τρεις καρδουλες και νομιζουμε οτι ξεμπερδεψαμε![]()