Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Πάντως, αυτός στο Αίγιο που έχασε πεθερά και παιδί, δεν ξέρω αν μέσα σε όλη την τραγωδία, κρυφοχαίρεται έστω και λίγο που έχασε την πεθερά του. Γνώμη σας.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
αυτο με τα τροχαια εχει καταντησει ολεθρος....ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ!!!!

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
αυτο με τα τροχαια εχει καταντησει ολεθρος....ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ!!!!
Κοίτα, εγώ δεν έχω ποτέ φάει κλήση γιατί οδηγώ σαν κότα, πέρα από μία για παρκάρισμα που και πάλι δεν έφταιγα απόλυτα. Αμα φίλος όλοι πληρώνουν για να πάρουν διπλώματα από καταβολής κόσμου τι περιμένεις?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
Κοίτα, εγώ δεν έχω ποτέ φάει κλήση γιατί οδηγώ σαν κότα, πέρα από μία για παρκάρισμα που και πάλι δεν έφταιγα απόλυτα. Αμα φίλος όλοι πληρώνουν για να πάρουν διπλώματα από καταβολής κόσμου τι περιμένεις?
η πιο πουτανα νοοτροποια του ελληνα βγαινει στο τιμονι...το ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε και στα αρχιδια μου ολοι φτανει να εξυπερετηθω εγω στο ζενιθ...
φιλεναδα οδηγαω μηχανη μονο και καθε μερα τρεμω για τα ποδαρακια μου που θα μου τα φαει καποιος που οδηγαει και στελνει φατσουλες στο φουμπου...
δεν εχω δει ποτε τροχαια να γραφει καποιον

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.901
Πόντοι
2.606
Η γεροντοκόρη από το φόβο της μην την ψειρισω θα έρθει χωρίς τσαντάκι στο γαμιστρωνα θα τα βάλει τα κέρματα στον κόρφο της  :grin:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
η πιο πουτανα νοοτροποια του ελληνα βγαινει στο τιμονι...το ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε και στα αρχιδια μου ολοι φτανει να εξυπερετηθω εγω στο ζενιθ...
φιλεναδα οδηγαω μηχανη μονο και καθε μερα τρεμω για τα ποδαρακια μου που θα μου τα φαει καποιος που οδηγαει και στελνει φατσουλες στο φουμπου...
δεν εχω δει ποτε τροχαια να γραφει καποιον
Εσύ φοράς κράνος που τα γράφεις αυτά? Εγώ έχω δει να γράφουν για κινητό πάντως. Αλλά είναι αδύνατον να τους γράφουν όλους αφού ΟΛΟΙ μιλάνε ή γράφουν στο κινητό όταν οδηγούν πλέον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom