troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.150
- Πόντοι
- 5.506
μας καταστρεψες...Θα βγάλουμε μαγκαζίνο? Μ΄ αρέσουν τα Χριστούγεννα. Αν ήταν εδώ ο ερασερ θα μιλάγαμε για το μενού.![]()
μας καταστρεψες...Θα βγάλουμε μαγκαζίνο? Μ΄ αρέσουν τα Χριστούγεννα. Αν ήταν εδώ ο ερασερ θα μιλάγαμε για το μενού.![]()
Για όλους υπάρχει κάποιος. Μπορεί να έχει ψυχικά χαρίσματα :Sο μπαροκ συν της αλλοις ψειριζει τα παντοφλακια μιας χρησης και τα σαπουνακια...
ο μπαροκ συν της αλλοις ψειριζει τα παντοφλακια μιας χρησης και τα σαπουνακια...
Τόσο χώσιμο? ΝτροπήΜε μενα μπορεις να το παραλειψεις κι αυτο.
Εσύ μόνο για Χριστουγεννιάτικα κωλάδικα θα έχεις θέμα. Φέτος θα μοιράσω θέματα και σε άλλους μύστες. Δημοκρατικά. Σαν νέα νηματοθέτριαμας καταστρεψες...
μας εγκατελειψες...Εσύ μόνο για Χριστουγεννιάτικα κωλάδικα θα έχεις θέμα. Φέτος θα μοιράσω θέματα και σε άλλους μύστες. Δημοκρατικά. Σαν νέα νηματοθέτρια
Εσύ μόνο για Χριστουγεννιάτικα κωλάδικα θα έχεις θέμα. Φέτος θα μοιράσω θέματα και σε άλλους μύστες. Δημοκρατικά. Σαν νέα νηματοθέτρια
Λιποτακτείς? Αυτό είναι προδοσία. Και νόμιζα ότι στηρίζειςμας εγκατελειψες...
θα παω στο ουαν του προεδρου
μας εγκατελειψες...
θα παω στο ουαν του προεδρου
στηριζωΛιποτακτείς? Αυτό είναι προδοσία. Και νόμιζα ότι στηρίζεις![]()
![]()
![]()
![]()
Γράψε οδηγό για το που να πάτε μια ελλεηνίδα το βράδυ των Χριστουγέννων τσάμπα![]()
Κοίτα, εγώ δεν έχω ποτέ φάει κλήση γιατί οδηγώ σαν κότα, πέρα από μία για παρκάρισμα που και πάλι δεν έφταιγα απόλυτα. Αμα φίλος όλοι πληρώνουν για να πάρουν διπλώματα από καταβολής κόσμου τι περιμένεις?αυτο με τα τροχαια εχει καταντησει ολεθρος....ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ!!!!
Ψάξε για το έμμεσα λοιπόν. Γιατί για το άμεσα... δεν θα χει τζόγο. Δεν έχει κοινόΓιατι τσαμπα; Αφου αυτη θα πληρωσει αμεσα ή εμμεσα.....
η πιο πουτανα νοοτροποια του ελληνα βγαινει στο τιμονι...το ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε και στα αρχιδια μου ολοι φτανει να εξυπερετηθω εγω στο ζενιθ...Κοίτα, εγώ δεν έχω ποτέ φάει κλήση γιατί οδηγώ σαν κότα, πέρα από μία για παρκάρισμα που και πάλι δεν έφταιγα απόλυτα. Αμα φίλος όλοι πληρώνουν για να πάρουν διπλώματα από καταβολής κόσμου τι περιμένεις?
Εσύ φοράς κράνος που τα γράφεις αυτά? Εγώ έχω δει να γράφουν για κινητό πάντως. Αλλά είναι αδύνατον να τους γράφουν όλους αφού ΟΛΟΙ μιλάνε ή γράφουν στο κινητό όταν οδηγούν πλέονη πιο πουτανα νοοτροποια του ελληνα βγαινει στο τιμονι...το ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε και στα αρχιδια μου ολοι φτανει να εξυπερετηθω εγω στο ζενιθ...
φιλεναδα οδηγαω μηχανη μονο και καθε μερα τρεμω για τα ποδαρακια μου που θα μου τα φαει καποιος που οδηγαει και στελνει φατσουλες στο φουμπου...
δεν εχω δει ποτε τροχαια να γραφει καποιον