blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Δεν είμαι μειρακιον!
Ούτε εγώ είμαι θείος του.
Δεν είμαι μειρακιον!
Μειράκιον Ερετρικόν Ζήνωνι προσεφοίτησε πλείονα χρόνον.
επιβεβαιωνω . πριν λιγο σε συνάντηση με τον νηματοθετη (πρωην) ειχε μαζι τον δουλο του και μου σκουπιζε το κάθισμαΟρθόν, κυρία.
Πλην όμως εν μέρει.
Αναθέτω εις το υπηρετικόν προσωπικόν την εργασίαν τούτην.![]()
επιβεβαιωνω . πριν λιγο σε συνάντηση με τον νηματοθετη (πρωην) ειχε μαζι τον δουλο του και μου σκουπιζε το κάθισμα![]()
τυπε το πιστευεις οτι πιτσιρικος ημουν μεταλλο ? φοραγα και μπλουζα αιρον μειντεν 666φακ λαικ ε μπιστξερεις τωρα θυρα 7 και τα ρεστα
![]()
![]()
![]()
![]()
νταξει δεν νομιζω να μου αρεσε ποτε απλα ηταν μιμητισμος ηταν το ρευμα της εποχης στο σχολειο θυμαμαι πρωτο αγωνα που ειδα τον ολυμπιακο στην 7 14 χρονωνε εσκασα με αρβυλα ντοκτορ μαρτινς παντελονι σωληνα μαυρο και μπλουζα χεβι μεταλ δεν θυμαμαι και καμαρωνα σαν γυφτικο σκερπανιΤο πιστεύω. Αν και το μέταλλο δεν ταυτίζεται με Θ4 ή Θ7. Είναι τρόπος ζωής.
Παρόλα αυτά χαίρομαι που ξεφύγατε από Θ7 και τώρα είσθε αρκετά αντικειμενικός εις τα αθλητικά.
νταξει δεν νομιζω να μου αρεσε ποτε απλα ηταν μιμητισμος ηταν το ρευμα της εποχης στο σχολειο θυμαμαι πρωτο αγωνα που ειδα τον ολυμπιακο στην 7 14 χρονωνε εσκασα με αρβυλα ντοκτορ μαρτινς παντελονι σωληνα μαυρο και μπλουζα χεβι μεταλ δεν θυμαμαι και καμαρωνα σαν γυφτικο σκερπανι![]()
o σαουριδης με την κοτσιδα ?Αυτός είναι ο τρόπος προσηλυτισμού στα μαζικά [οπαδικά] κινήματα. Νιώθει ο προσηλυτιζόμενος την αναγνώριση. Για μένα, τω καιρώ εκείνω, η αναγνώριση ήταν ότι με δέχονταν σε υπόγεια που έπαιζαν σκληρό ροκ, χωρίς οπαδικές αποχρώσεις. Δίπλα μου ήταν ο μετέπειτα αρχηγός της Θ3 στον Άρη ...![]()
α ναι . εδωσες εντολη εννοεις..Ασχολήθηκα πάντως και με τον Αλβανό κηπουρό μου, όπως επίσης μπορείτε να επιβεβαιώσετε.
o σαουριδης με την κοτσιδα ?
![]()
α ναι . εδωσες εντολη εννοεις..